تاثیرات بلندمدت ابتلا به کووید بر سیستم ایمنی بدن

دویچه وله: کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت آلمان، هشدار داد که ابتلای متعدد به کرونا می‌تواند باعث آسیب جدی به ایمنی بدن و بروز بیماری‌های مزمن شود. نتایج مطالعات پزشکی اخیر حاکی از این پدیده هستند.

مطالعات جدید در علم پزشکی باعث افزایش نگرانی‌ها بابت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ شده‌اند. بر اساس نتایج این پژوهش‌ها، فردی که به دفعات به ویروس کرونا مبتلا شده، در معرض خطر آسیب به کارایی سیستم ایمنی بدن قرار می‌گیرد که می‌تواند غیرقابل درمان باشد.

به گفته وزیر بهداشت آلمان، کارل لاوترباخ، این مشاهدات در پی مطالعات پزشکی مختلف فعلی صورت گرفته‌اند.

این تحقیقات علمی همچنین نشان داده‌اند ابتلای چندباره به کرونا، همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن دیگری را نیز مانند زوال عقل و مشکلات قلبی و عروقی، افزایش می‌دهد.

لاوترباخ می‌گوید: «آنچه ما در افرادی که چندین بار مبتلا به  ویروس کرونا شده‌اند مشاهده می‌کنیم، نگران‌کننده است. تحقیقات پزشکی به وضوح نشان می‌دهند که مبتلایان ویروس کرونا اغلب با یک نقص ایمنی بدن روبرو هستند که دیگر قابل درمان نیست.»

وزیر بهداشت آلمان همچنین تاکید کرد: «به کسانی که پس از دو دفعه ابتلا به ویروس کرونا، سیستم ایمنی بدنش آسیب دیده است، توصیه می‌شود از بروز بیماری کووید برای بار دیگر جلوگیری کنند. این عامل خطرناکی است برای ایجاد بیماری‌های مزمن.»

اظهارات وزیر بهداشت آلمان در حالی انجام شده است که از سوی دیگر به گفته کریستیان دروستن، ویروس‌شناس آلمانی، همه‌گیری کرونا به پایان رسیده است.

رئیس بخش ویروس‌شناسی بیمارستان "شاریته" برلین می‌گوید: «ما در زمستان سال جاری اولین موج بومی (اندمی) با سارس-کوو-۲ را تجربه می‌کنیم و به نظر من همه‌گیری به پایان رسیده است.»

دروستن معتقد است که "پس از این زمستان، مصونیت جمعیت آنقدر گسترده و مقاوم خواهد بود که ویروس در تابستان آینده به سختی قادر به عبور از آن است."

تنها فاکتوری خطرناکی که این ویروس‌شناس به آن اشاره کرده است، جهش دیگری در این ویروس است. اما به گفته او، در حال حاضر احتمال این خطر کم است.
+8
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.