حمله شدید فرزند شهید به رئیس بنیاد شهید/ مسئله شهدا مو و حجاب زنان نبود

اعتماد آنلاین : آقای قاضی‌زاده! شهدا روی حجاب حساس بودند ولی همه‌ی حساسیت‌شان حجاب نبود... خوب است رئیس بنیاد شهید، افکار پوسیده و عقاید پلاسیده‌ی خود را به شهدا نسبت ندهد.

حسین قدیانی، وبلاگ‌نویس انقلابی و فرزند شهید اکبر قدیانی در صفحه نوشت:

مصداق استفاده‌ی ابزاری از شهدا فقط این نیست که آقایان کارنامه‌ی ضعیف خود را پشت سبک‌ترین تابوت‌ها مخفی کنند؛ بدترش این است که هزینه‌ی انجماد فکری خود را مدام از جیب شهدا بپردازند.

وقتی قرار است همه‌ی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سهم خود را بگیرند، سهمیه‌ی بنیاد شهید هم می‌رسد به کسی که معتقد است در وصیت‌نامه‌ی شهدا چیزی جز اسلام دیده نمی‌شود. مع‌الاسف همه‌ی احکام اسلام را هم خلاصه می‌کنند در حجاب و نتیجه می‌گیرند که مسئله‌ی شهدا موی زنان بود.

در هر نظامی رئیس جایی مثل بنیاد شهید را از میان وطن‌دوست‌ترین عناصر انتخاب می‌کنند ولی این‌جا جمهوری اسلامی است و ایران برای رئیس بنیاد شهیدش هیچ محلی از اعراب ندارد.

سؤال این‌جاست: اگر برای شهدا فقط اسلام مهم بود، چرا باید از جان خود می‌گذشتند تا محمره‌ی عراق دوباره بشود خرم‌شهر ایران؟ در همان روزهایی که شهدا در اوج ملی‌گرایی به خط زدند تا بندر خوش‌نقش و نگار جنوب غرب کشور را از دست بعثی‌های داعیه‌دار اسلام نجات دهند، همه‌ی هم و غم شماری از سوپرانقلابی‌ها چهار تا تار مویی بود که از روسری بعضی خانم‌ها بیرون زده بود. لذا شهدا هم اگر از اسلام فقط پوسته‌ی آن را می‌خواستند، عوض سه‌راه شهادت، عازم سه‌راه جمهوری می‌شدند تا برای تردد بدحجاب‌ها مزاحمت درست کنند. خوب است رئیس بنیاد شهید، افکار پوسیده و عقاید پلاسیده‌ی خود را به شهدا نسبت ندهد.

برای شهدا، ایران هم مثل اسلام عزیز بود‌ و الا چه فرقی می‌کرد برای‌شان که شلمچه دست مسلمان‌های عراق باشد یا مسلمان‌های ایران؟ آری! جمهوری اسلامی همان نظامی است که در آن فرزند شهید باید جواب شبهه‌افکنی رئیس بنیاد شهید را بدهد.

آقای قاضی‌زاده! شهدا روی حجاب حساس بودند ولی همه‌ی حساسیت‌شان حجاب نبود.

حساسیت بیش‌تر شهدا روی این بود که مبادا یک عده جهل مرکب خود را با سوءبهره از خون مقدس مظلوم‌ترین بچه‌های این کشور تئوریزه کنند. بی‌خود نیست همان بی‌حجاب‌هایی که هیچ احترامی برای شما و امثال شما قائل نیستند، جز به دیده‌ی احترام به شهدا نمی‌نگرند. مبنا اگر اهداف پدران ما باشد، جای شما در آخرین صندلی حزب پایداری است، نه اولین صندلی بنیاد شهید. مسئله‌ی اصلی‌تر شهدا روی شما بود، نه موی زنان. بس کنید این پررویی را...
+97
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    dannni - سوئد، سوئد

    جاوید باش شهدای دفاع از خاک وطن علیه دشمن های سرزمین ایران و دزدهای و بی شرفها
    2
    58
    یکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    sahandoglu - لندن، انگلستان
    امیدورام روزی مردم ایران به این شعور برسند که این بنیاد شهید و مستضعفان و ستاد امام و نهاد تبلیغات اسلامی و هزاران نهاد مفت خور 65 درصد اقتصاد ایران را می بلعند به درد کشور و مردم نمی خورند و فقط در جهت منافع حاکمت هستند و روزی به این شعور برسند که مداح و حسین و محرم و دین و مسجد فقط جامعه را به سوی جهالت و قهقرا سوق می دهد اما تا آن روز که مردم شعور و اعتقادات دینی و اجتماعی خود را تغییر دهند ره 100 ساله است. مشکل ایران در داشتن دیکتاتوری داشتن فرهنگ و شعور خرافاتی است نه ملا و شاه و یا هر کس دیگر.من مطمن هستم تا زمانی که این شعور در جامعه ما هست دیکتاتوری ادامه پیدا خواهد کرد با اسم و رنگ های مختلف.برای کنترل این گونه ملتها دیکتاتوری بهترین شیوه حکومتی است. دمکراسی اروپایی و آمریکایی برای ایران خیلی زود است.اولین و ابتدایی ترین اصل دموکراسی قبول تفاوت هاو احترام به دیگران به هر عقیده هر زبان هر دین و هر وضعیت مالی و جسمی .آیا این مسله در ایران وجود دارد.از توهم شعار دادن خیلی راحت است اما واقعیتهای جامعه ایران کاملا برعکس اصول دمکراسی است. آیا می توانید تمام ملتهای غیر فارس را تحمل ک
    0
    2
    دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.