سخنگوی وزارت خارجه آلمان: تمرکز ما حمایت از معترضان است
+84
رأی دهید
-5

کریستوفر بورگر، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز چهارشنبه ۲۸ دسامبر در جمع خبرنگاران گفت به زعم این کشور نشانه و دلیلی برای از سرگیری مذاکرات برجام دیده نمیشود.و گفتوگوها در شرایط فعلی انجام نخواهند گرفت.
بورگر در برلین افزود: «در حال حاضر تمرکز اصلی برلین بر حمایت از معترضان در ایران و ایستادن در کنار مردمی است که در خیابانها برای آزادی، زندگی و منزلت به پا خاستهاند. ما میخواهیم با افزایش تحریمها، فشار بر تهران برای متوقف کردن ظلم و ستم به مردم را بالا ببریم.»
۴۵

Momijii - توکیو، ژاپن
تمرکز واقعی حمایت از اعتراضات پایه و اساسش قطع کامل تجارت با رژیم و پائین آوردن سطح روابط دیپلماتیک در رده کاردار سوم یا چهارم !! در غیر اینصورت هیششسس ، خفه شو !
9
21
پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
۳۵

گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان
درحالیکه آمریکا و کانادا و انگلیس سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار داده اند آلمان و فرانسه و در کل اتحادیه اروپا از این کار طفره میروند باید خیلی مواظب بود که از پشت خنجر نخورد
2
2
پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
۳۵

Munchen - مونیخ، آلمان
Momijii - توکیو، ژاپن
هر نوع حمایتی بهتر از سکوت و هیچ هست.فراموش نکنیم مردم ایران در مواجهه با رژیم ضد بشر و اشغالگر کثیف سپاهی/آخوندی/اسلامی تنها هستند.1
4
پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰