چهار نکته شگفت‌انگیز درباره بلندترین سازه‌های تاریخ

العربیه: به منظور ساختن بلندترین سازه‌های تاریخ بشر، معماران و کارگران با چالش‌های محیطی و فناوری معاصر خود دست و پنجه نرم کرده‌اند. اینجا چهار مورد از این سازه‌های اعجاب‌آور و چگونگی احداث آنها را با هم مرور می‌کنیم.

«کلیسای جامع اولم» در جنوب آلمان کنونی که با ارتفاع 530 فوت بلندترین کلیسای جهان است، 513 سال طول کشید تا کامل شود. کلنگ احداث این کلیسا در سال 1377 زده شد، اما حدود دو سده بعد به دلیل آغاز اصلاحات پروتستان و جنگ‌های مذهبی متعاقب آن، کار ساختن کلیسا در سال 1543 متوقف شد. این پروژه 301 سال بعد از سر گرفته شد و در سال 1890 به پایان رسید.
کلیسای جامع اولم «کاخ پوتالا» به بلندای سیزده طبقه 12139 فوت از سطح دریا ارتفاع دارد. این کاخ قرمز و سفید که در اوایل قرن هفدهم برای پنجمین دالایی لاما ساخته شد، در ارتفاع زیاد از سطح دریا در مرکز دره لهاسا در تبت قرار دارد. کارگران این کاخ را در حالی ساختند که هوای بسیار رقیقی تنفس می‌کردند، چرا که هوای اطراف کاخ حاوی 40 درصد مولکول‌های اکسیژن کمتری نسبت به ارتفاعات پایین‌تر است.
کاخ پوتالا«برج ایفل» را هر هفت سال یک بار با 6800 گالن رنگ نقاشی می‌کنند تا از زنگ زدن آن جلوگیری کنند. از آنجایی که این برج از 18038 قطعه آهن فرفورژه تشکیل شده است، این به این معناست که کارگران پاریسی باید هر هفت سال یک بار مساحت کل حدود 250000 متر مربع را رنگ‌کاری کنند.

«برج شانگهای» با ارتفاع 2073 فوت، با خمش 120 درجه ساخته شده است تا از فشار باد روی کاسته شود. هنگامی که معماران چینی کار بر روی این آسمان‌خراش استوانه‌ای را در سال 2008 آغاز کردند، تندبادهای قدرتمند منطقه یکی از نگرانی‌های جدی آنها بود. بنابراین معماران ظاهر برج را به شکل پیچ‌دار طراحی کردند تا فشار باد روی سازه را تا 24 درصد کاهش دهد.
+1
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.