اختلالات بزرگ در راه‌آهن آلمان «احتمالا بر اثر خرابکاری» روی داده است

 عکس از آرشیورادیو فردا: مقامات آلمان احتمال دادند که اخلال بزرگی که در حرکت قطارهای این کشور در روز ۱۶ مهر رخ داد، ناشی از حمله به زیرساخت‌ها، در ادامه خرابکاری خط لوله گاز روسیه به اروپا، بوده است.

تردد قطارهای پایتخت و همچنین شمال آلمان، شامل هامبورگ و ایالت‌های شلسویگ- هولشتاین، برمن و نیدرزاکسن روز شنبه چند ساعت متوقف شد که ازدحام زیاد و سرگردانی مسافران در ایستگاه‌ها، از جمله در برلین و هانوفر را در پی داشت.

شرکت ملی راه‌آهن آلمان ابتدا تأکید کرد که در پی بروز «مشکل فنی در سیستم ارتباطات دیجیتالی» حرکت قطارهای بخش شمالی کشور را برای سه ساعت متوقف کرد اما بعداً سخنگوی این شرکت از «خرابکاری» به عنوان عامل این رویداد نام برد.

معضل تردد ریلی ظهر شنبه برطرف شد اما شمار زیاد مسافران، در برنامه‌های راه‌آهن آلمان، کماکان برای ساعات متمادی وضعیت غیرعادی ایجاد کرد.

رسانه‌های آلمانی به احتمال سرقت کابل‌ها در اتصالات و تخریب عمدی فیبرهای نوری، از جمله در برلین- هوهنشون‌هاوزن و در نوردراین وست‌فالن اشاره کرده و نوشتند که سامانه پشتیبان‌گیری از کار افتاده بود.

در حالی که نانسی فِزِر، وزیر کشور آلمان، روز شنبه نخست گفته بود که پلیس فدرال در حالی بررسی این رویداد است و انگیزه آن مشخص نیست، ولکر ویسینگ، وزیر ترابری و زیرساخت‌های دیجیتال آلمان، در یک نشست خبری گفت که «روشن است که این یک اقدام هدفمند و عامدانه» بود.

امید نوری‌پور، رهبر حزب سبزهای آلمان، که بخشی از ائتلاف در دولت صدراعظم اولاف شولتس است، گفت هر عاملی که به زیرساخت‌های حیاتی کشور حمله کند، «پاسخ قاطع» خواهد گرفت.

ناتو و اتحادیه اروپا ماه گذشته در پی دست‌کم ۴ مورد انفجار در خطوط لوله گاز نورداستریم از روسیه- اوکراین به سوی اروپا، که دو انفجار در لوله‌های زیر دریا در آب‌های سوئد رخ داد، بر ضرورت حفاظت از زیرساخت‌ها در برابر اقدامات احتمالی خرابکاری تأکید کرده و گفتند که زنگ خطر در مورد وقوع خرابکاری در تأسیسات اساسی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به صدا درآمده است.

در ماجرای انفجارهای خطوط لوله زیردریایی انگشت اتهام به سوی روسیه دراز شد؛ امری که با تکذیب شدید کرملین روبرو گردید.

در پی آن رویداد، گارد ساحلی سوئد سطح هوشیاری خود را برای حفاظت از دریا افزایش داد و نروژ نیز که از آن رویداد متأثر نشده بود، ارتش خود را مأمور حفاظت از تأسیسات حیاتی، مانند منابع نفتی کرد.
+7
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.