محمدباقر بختیار صحبتهای خود را با «نام خدای مظلومان و خدای انتقامگیرنده از ظالمان» آغاز کرده و مهسا امینی را «دختر ایران» خوانده است.
آقای بختیار مرگ مهسا امینی را با «کشته شدن» ستار بهشتی و زهرا کاظمی مقایسه کرده و گفته است حکومت درباره هیچ یک از این موارد مسئولیت را نپذیرفته است.
او گفته: «کجا پاسخگو بودند؟ صدها نفر در سال ۸۸، چندین نفر در سال ۷۸، صدها نفر در سالهای ۹۶ و ۹۸ و مخصوصا پس از آن ماجرای بنزین.»
آقای بختیار حکومت را متهم کرده که به دنبال آن است که «به بهانه توهین به مقدسات دنبال سرکوبند و به دنبال دوقطبی کردن جامعه و مقابل هم قرار دادن اقشار جامعه هستند.»
این فرمانده سابق سپاه گفته: «من شرمندهام که در دورههایی که با آرمانگرایی دنبال بقای این نظام بودیم نمیدانستیم کسانی میآیند و از همه دستاوردهای مردم سوءاستفاده میکنند برای خودشان».
او با انتقاد از سیاستهای حکومت گفته است: «مردم رویکردشان مستقیما به رهبری شده، شعارشان علیه رهبری است. مردم شما را نمیخواهند. این را بفهمید.»
محمد باقر بختیار از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بود.
وی از قبل از انقلاب از مبارزین و فعالین بوده که منجر به دستگیری او توسط ساواک قزوین میگردد .
در اولین روز تأسیس سپاه پاسدارن توسط روحالله خمینی وی حکم میگیرد و پس از آن به عنوان یکی از فرماندهان و اعضای شورای فرماندهی سپاه در مناصب مختلف به کار مشغول میگردد. از مهمترین پستهای وی میتوان به فرماندهی سپاه کردستان، فرماندهی نیروی دریائی، فرماندهی محورهای عملیاتی جنوب کشور ریاست بازرسی نیروهای مسلح، مسئول بنیاد تعاون سپاه، معاونت وزارت بازرگانی در زمان وزارت مهندس حسین محلوجی اشاره کرد .
او در تمامی ایام جنگ در هدایت و راهبری آن دخیل بود.
وی پس از مرگ روحالله خمینی و در زمان رهبری سیدعلی خامنهای به تدریج از سپاه فاصله گرفت.