عبدالعلی علیعسکری، رئیس سابق سازمان صداوسیما:«قبل از سحر با من تماس گرفته شد و گفتند که حاجآقا مجتبی است...خیلی آرام و ساده گفت که حاج قاسم در فرودگاه بغداد شهید شد»-ایندیپندنت فارسی: مجتبی دهقانی نویسنده ارشد - حوزه سیاسی میرحسین موسوی، از رهبران اعتراضات سال ۱۳۸۸ که در حصر خانگی است در مطلبی که بخشهایی از آن را وبسایت کلمه منتشر کرده از «۱۳ سال توطئه» برای تثبیت «جانشینی مجتبی خامنهای» به جای پدرش سخن گفته است. او نوشت که «۱۳ سال است که اخبار این توطئه شنیده میشود. اگر به راستی در پی آن نیستند چرا یک بار چنین نیتی را تکذیب نمیکنند؟»
به باور میرحسین موسوی، تلاش برای آمادهسازی مجتبی برای نشستن بر صندلی پدرش از سال ۱۳۸۸ شروع شده است. اما به نظر میرسد ماجرای جانشینی مجتبی پروژهای طولانیتر و فراتر از یک «توطئه پنهانی» باشد. داستان دو سحرگاه؛ قاسم را در بغداد کشتند، مهدی را در تهران! «قبل از سحر با من تماس گرفته شد و گفتند که حاجآقا مجتبی است؛ تعجب کردم و وقتی گوشی را گرفتم ایشان خیلی آرام و ساده گفت که حاج قاسم در فرودگاه بغداد شهید شد؛ ما بهسرعت به سازمان صداوسیما آمدیم و قبل از اذان صبح همه معاونان سازمان را صدا زدم و اینجا جلسهای تشکیل دادیم و تصمیم گرفتیم که زینبوار شهادت او را برگزار کنیم و زینبوار مرثیه سردار سلیمانی را از آن لحظه تا الان برگزار کردیم.»
این روایت عبدالعلی علیعسکری، رئیس سابق سازمان صداوسیما از سحرگاه روز ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ و تماسی است که از مجتبی خامنهای دریافت کرده تا او را از مهمترین خبر ممکن آگاه و دستورالعملهای لازم را برای اعلام عمومی آن دیکته کند.
پس از آنکه دستورات لازم به صداوسیما داده میشود، تازه نوبت به خبر دادن به علی خامنهای میرسد که ساعتی بعد برای نماز صبح از خواب برخاسته است. مهدی فضائلی از اعضای پرنفوذ دفتر رهبر جمهوری اسلامی در حساب توییتریاش ماجرا را اینگونه شرح داده است: «سحرگاه ۱۳ دی ۹۸، حاج آقا مجتبی یادداشتی را حاوی خبر شهادت حاج قاسم به حضرت آقا که در حال عبادت بودهاند میرسانند. حضرت آقا پس از خواندن آن، تفصیل ماجرا را از ایشان جویا میشوند. پس از لحظاتی تدبر و تأثر عمیق، اعمال عبادی سحرگاهی خود را ادامه میدهند.»
طبق روایت مهدی فضائلی، «تفصیل ماجرا» را مجتبی خامنهای احتمالاً از طریق گزارشگیری از دستگاههای نظامی و امنیتی، میدانسته و او است که رهبر سالخورده را از جزئیات مطلع میکند.
روایتی که علی عسکری و فضائلی از سطح دسترسی امنیتی و اختیارات مجتبی خامنهای برای صدور دستورات مقتضی ارائه میدهند، موقعیت فرزند علی خامنهای را در سیاست جمهوری اسلامی نشان میدهد.
اما داستان خیز برداشتن علنی مجتبی خامنهای برای شکل دادن به دوران پس از مرگ پدرش در یک سحرگاه دیگر هم نمود یافت. وقتی در سال ۱۳۸۴، مهدی کروبی خسته از روند اعلام آرای انتخابات ریاستجمهوری به خوابی کوتاه رفت، نتایج به ناگاه دگرگون شد و آرای محمود احمدینژاد از او پیشی گرفت. این سبقت آرا تا انتها حفظ شد و درنهایت انتخابات ریاستجمهوری بدون مهدی کروبی به دور دوم کشید و احمدینژاد به ریاستجمهوری رسید.
کروبی در روز ۲۹ خرداد ۱۳۸۴، خشمگین از این اتفاق، علاوه بر استعفا از همه سمتهایی که علی خامنهای به او داده بود نامهای هم به رهبر جمهوری اسلامی نوشت و برای نخستین بار از نقش مجتبی خامنهای در عرصه سیاسی ایران سخن گفت.
کروبی در این نامه به نقش مجتبی خامنهای در تغییر جهت دستگاه رهبری در حمایت از محمود احمدینژاد آن هم سه روز قبل از انتخابات و کنار گذاشته شدن دیگر گزینه که محمدباقر قالیباف بود سخن گفت.
در آن نامه بهروشنی درجه حمایت علی خامنهای از پسرش و دخالتهای او در امور سیاسی نیز افشا شده بود: «شنیدم که یکی از بزرگان به جنابعالی گفتهاند که «آقازاده حضرتعالی از فلان شخص حمایت میکند» و شما فرمودهاید «ایشان آقا است نه آقازاده» و به هر حال مشخص شد که آن حمایتها نظر شخصی آقا مجتبی بوده است. در عین حال کماکان خبرهایی در مورد فعالیت ایشان به نفع یکی از کاندیداها – که سه روز قبل از انتخابات ناگهان ستاره بخت او افول کرد و عنایتها به طرف فرد دیگر سرازیر شد – و حتی رفت و آمد به ستاد انتخاباتی آن کاندیدا منتشر شد.»
علی خامنهای به این نامه مهدی کروبی پاسخی مستقیمی نداد و شاید پاسخ غیرمستقیمش به آن نامه این بود که در سال ۱۳۸۸ که باز هم مهدی کروبی کاندیدا شده بود، صحنه به گونهای طراحی شد که آرای مهدی کروبی از مجموع آرای باطله آن انتخابات هم کمتر اعلام شود. پاسخی روشن به کروبی و دیگر سیاستمداران که هر کس با خامنهای و آل خامنهای درافتد قطعاً از عرصه سیاست جمهوری اسلامی برمیافتد. ماجرا از ۲ خرداد ۱۳۷۶ شروع شد نقش مجتبی خامنهای در عرصه سیاست جمهوری اسلامی تنها به انتخابات ۱۳۸۴ و ۱۳۸۸ محدود نیست. محمد سرافراز، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما در یک مناظره در کلاب هاوس ابعاد جدیدی از نقشآفرینی پنهان مجتبی خامنهای در سیاست و به نیابت از پدرش به دست داد.
سرافراز از روزهای پس از پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۶ و وحشت علی خامنهای از کم شدن قدرتش میگوید. راهحل را مجتبی مییابد. او به همراه گروهی از چهرههای سیاسی، امنیتی، قضایی و نظامی، حلقهای را در بیت علی خامنهای شکل میدهد تا درباره نحوه مقابله با دولت با هم هماهنگ شوند. از خلال صحبتهای سرافراز میتوان دریافت که حسین طائب، رئیس پیشین سازمان اطلاعات سپاه و مجتبی خامنهای گرداننده این جلسات منظم بودند که در برخی موارد چند بار در هفته تشکیل میشد.
هویت همه اعضای این حلقه محرمانه در دفتر خامنهای روشن نیست. سرافراز میگوید او به همراه چندین مدیر ارشد سابق و چهرههای رده بالای امنیتی و نظامی در آن شرکت داشتهاند. به روایت او این جلسات هنوز هم به صورت مرتب ادامه دارد هرچند او پس از آنکه از صداوسیما کنار گذاشته شد دیگر به این جلسات محرمانه هم دعوت نشده است.
در سالهای گذشته در مورد نقش مجتبی خامنهای در شکل دادن به سازمان اطلاعات سپاه، پیوندهایش با حسین طائب، رئیس پیشین این سازمان، اداره بنیادهای فرهنگی و مالی زیرنظر رهبر جمهوری اسلامی به نیابت از او سخن گفته شده است. با اطلاعاتی که سرافراز به دست داده میتوان گفت که مجتبی خامنهای اداره دستگاه دولت سایه را در بیت رهبری به دست دارد. دستگاهی که از سال ۱۳۷۶ بنیانش شکل گرفت و همچنان مهرهگردان سیاست در جمهوری اسلامی است.
به جز محمد سرافراز، شهرزاد میرقلیخان، بازرس ویژه جنجالی او نیز در کتابی با نام «قدرت قلم در برابر سلاحهای مرگبار» که سال ۱۳۹۹ منتشر کرد، نقش یگانه مجتبی خامنهای را در اداره رسانههای جمهوری اسلامی، اداره سپاه قدس، خریدهای خارجی، قاچاق و شکل دادن به سازمان اطلاعات سپاه شرح میدهد.
او در این کتاب ماجرای یک دیدار خود با مجتبی خامنهای را به تفصیل بیان کرده و شرح داده است که فرزند رهبر جمهوری اسلامی در آن دیدار چگونه نظرات خود درباره سیاست خارجی، گفتگوهای برجام و موضوعات مرتبط با سپاه را به عنوان سیاست رسمی جمهوری اسلامی معرفی میکرد.
محمد سرافراز با انتشار متنی در حساب توییتری خود صحت موضوعات مطرحشده در کتاب را تائید کرده است. اداره بنیادهایی که سرطان اقتصاد ایران شدهاند دایره نفوذ مجتبی خامنهای تنها به تشکیل دولت سایه و رقابتهای انتخاباتی محدود نیست. رهبر جمهوری اسلامی کنترل بزرگترین بنگاههای اقتصادی کشور را از طریق بنیادها در دست دارد. بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیای سپاه، تولیت اماکن مذهبی، اوقاف و ... سوددهترین فعالیتهای اقتصادی ایران را در انحضارشان دارند. همه این بنگاههای اقتصادی زیرنظر رهبر جمهوری اسلامی اداره میشوند.
گرچه هنوز کسی به صراحت درباره نقش مجتبی خامنهای در اداره این بنگاهها افشاگری نکرده است ولی نفوذ نیروهای وابسته به او در مدیریت این بنگاههای اقتصادی نشان میدهد که یا او به نیابت از پدر و به صورت مستقیم کنترل شاهرگ اقتصادی کشور را در دست دارد و یا نقش او بهگونهای برجسته است که میتواند به صورت غیرمستقیم مهرههای نزدیک به خود را در آنجا قرار دهد.
در هر صورت مجتبی چه نقش مستقیم و چه غیرمستقیم داشته باشد این نکته بدیهی است که او در صورت لزوم میتواند تعیینکنندهترین فرد در اداره بنگاهها و بنیادهایی باشد که به تنهایی ۶۰ درصد اقتصاد کشور را شکل میدهند.
مجتبی خامنهای به جز بخش اقتصادی در بخش امنیتی و نظامی نیز صاحب نفوذ گستردهای است.
با تشکیل سازمان اطلاعات سپاه در سال ۱۳۸۸، او هماکنون یک سازمان اطلاعات و امنیت سراسری را در اختیار دارد که در ۱۳ سال گذشته توانسته وزارت اطلاعات را تا حدود زیادی به حاشیه براند.
این به آن معنا نیست که علی خامنهای و فرزندش بر وزارت اطلاعات تسلط ندارند. تشکیل سازمان اطلاعات در درون نیروی نظامی و کنترل مطلق بر آن مزیتهایی بهمراتب گستردهتر از در اختیار داشتن وزارتخانهای دارد که میتواند با تغییر دولتها رویکردهای متفاوتی پیدا کند.
تجربه آزموده شده تمامی دیکتاتوریهای منطقه برای تسلط بلامنازع بر کشور نیز نشان داده که سازمان استخبارات درون نیروی نظامی به معنای تسلط همزمان بر سلاح و عرصه عمومی است. این سازمان برای سرکوب هر نوع مخالفتی و یا چینش مدیران و سامان دادن به سازمان بوروکراتیک حکومت قدرتی بهمراتب گستردهتر از یک وزارتخانه امنیتی منفصل از نیروی نظامی دارد. بحرانی که فرا خواهد رسید رهبر ۸۳ ساله جمهوری اسلامی هنوز جانشین رسمی ندارد و این سبب شده تا «بحران جانشینی» به فهرست بحرانهای پیش روی نظام اسلامی افزوده شود.
از «ولایت فقیه اصلح» به «ولایت موروثی فقیه» راه کوتاهی است که گویا رهبر سالخورده جمهوری اسلامی در حال سبک و سنگین کردن برای پیمودن آن است. در مرکز این جابهجایی مفهومی قدرت، مجتبی خامنهای، فرزند علی خامنهای، رهبر کنونی جمهوری اسلامی قرار دارد.
جمهوری اسلامی یک بار دیگر نیز مشابه این راه را پیموده و برای آنکه موانع بر سر راه علی خامنهای برای نشستن در جایگاه رهبری برداشته شود، شرایط تصدی پست رهبری را از «ولایت مجتهد اصلح» به «ولایتفقیه غیرمجتهد» تنزل داده است.
مجتبی خامنهای فرزند و شاگرد کسی است که همواره گفته که عرصه سیاست و قدرت مانند کوهنوردی است؛ باید آهسته و پیوسته گام برداشت و موانع را یکییکی و با صبر و حوصله زدود.
برای رسیدن مجتبی به مقام جانشینی پدرش چند مانع وجود دارد. او سابقه مدیریت رسمی در کشور ندارد. افشای گوشههایی از نقش او در مدیریت دستگاههای زیرمجموعه پدرش شاید با این هدف انجام میشود که او را «مدیر در پرده» معرفی کنند.
دومین مانع این است که جانشینی او مجادلهای داغ بر سر تبدیل ولایت به سلطنت و موروثی شدن قدرت ایجاد میکند. این موضوع در زمان تعیین دومین رهبر جمهوری اسلامی نیز مسئلهساز بود و نهایتاً سید احمد خمینی که نقشی مشابه مجتبی خامنهای برای پدرش ایفا میکرد تصمیم گرفت تا در پرده بماند و خامنهای به جلوی صحنه بیاید. شاید با این قول و قرار که خامنهای قدرت را نه به صورت یکه و یگانه که در شراکت با احمد خمینی و اکبر هاشمی رفسنجانی در دست خواهد گرفت.
هماکنون جمهوری اسلامی تنها یک گزینه بسیار ضعیف برای جانشینی آماده کرده است؛ ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری کنونی که بیاراده است و گوش به فرمان علی و مجتبی خامنهای. اگر مانع مفهومی موروثی شدن قدرت مشکلساز باشد، مجتبی خامنهای میتواند مانند احمد خمینی به سراغ گزینه «رهبری در سایه» برود. به این صورت که ابراهیم رئیسی رهبر باشد ولی عملاً مجتبی گرداننده قدرت باشد.
اما مجتبی این درس را از پدرش آموخته که قدرت بلامنازع رهبری با «شراکت» جور در نمیآید و نهایتاً آنکه بر صندلی مینشیند، حتی فرد بیاراده و ضعیفی همچون ابراهیم رئیسی، پس از تثبیت قدرتش میتواند شرکا را با چرخش قلمی حذف کند؛ کاری که پدر خودش با شرکایش انجام داد.
در هر صورت جانشین شدن و یا نشدن مجتبی خامنهای و نقشش در روزگار پس از علی خامنهای موضوعی مناقشهبرانگیز در جمهوری اسلامی خواهد بود. این بحران به حدی بزرگ است که قطعاً فکر و ذکر رهبر جمهوری اسلامی را نیز به خود مشغول کرده است.
حذفکنندهی خونسردِ شرکای قدرت به حکم گذر زمان، خود در جایگاهی قرار گرفته که باید فکری به حال عزیزترین فرزندش بکند تا او به سرنوشتی مشابه آنچه خودش برای احمد خمینی و اکبر هاشمی رفسنجانی رقم زد، دچار نشود. وقایعی که در آینده جمهوری اسلامی رخ خواهد داد، نشان میدهد که آیا رهبر کوهنورد جمهوری اسلامی موفق شده فرزندش را با خود به قله قدرت برساند و از گزند روزگار محفوظ دارد یا نه.
+32
رأی دهید
-180
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Iryana2014 - بیتالمقدس، فلسطین
برای اقتدار ایران و خار چشم وطنفروشهای خارج نشین لازم هست، در ضمن شاه بی خاصیت چی داشت که برای اون توجیح داشته مورثی بودن سلطنت ، وطنفروشها همونجا بمیرین که دیگه رنگ ایران تو خواب ببینین،،، ها ها ها ،،، برین بسوزین و ۱۰۰ نفر از تیرانا دیسلایک بزنید قبول کنید باختین. باختین ، این کلمه را بخش کنین ، باخ،،،،،تین
136
20
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۳۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۲
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
با وجود موروثی بودن رهبری یا تعیین رهبر از طرف مجلس مثلن خبرگان حوزهای چی میخواد عوض بشه؟! فجایع حکومت ۴۳ ساله در ایران: - اعدامو تعداد آن شماره یک در دنیا
13
83
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۳
عقل و انصاف - وطن، ایران
یکی از انتقادات های بحق مردم ایران نسبت به حکومت شاهنشاهی موروثی بودن اون بود.البته اگه واقعا به مفاد مشروطه عمل می شد آنهم اشکالی نداشت جون شاه قرار نبود قدرت زیادی داشته باشد .ولی آخوندها که به همه چیز حکومت شاهنشاهی اشکال میگرفتند همان شیوه را با شدت بیشتری انجام می دهند . مال اندوزی ، دورغگوئی، تبعیض همگانی، قتل و غارت ، پایمال کردن حقوق زنان و خیلی موارد دیگر.....این هک از آخرینش یعنی موروثی شدن حکومت تا هیچ تفاوتی بین رژیم ایران و یک پادشاهی ستمگر مثل آغا محمد خان قاجار باقی نماند.
22
37
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۲
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
ادامه: - حجاب و زنستیزی، - دنیا ستیزی یا همان جنگ با ضد شیعه، - فرار مغزها، - پسرفت فرهنگی، - اقتصاد مال خر است، - نداشتن احزاب، - زندانی کردن وکلا و نگهبانان محیط زیست و مخالفین و منتقدین بشکل فلهای، - و صدها فاجعه دگر که هر روز شاهدیم و در یک کلام - حکومت ضد انسانی اسلامی!! 😤
12
54
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۱
مسعود راستگو - تهران، ایران
اولا نحوه تعیین رهبر تو قانون اساسی اومده و وظیفه خبرگان رهبریه پس فرزند خامنه ای هم بدون گذشتن از این مسیر نمیتونه رهبر بشه که مطمئنا هم نمیشه حتی اگه لیاقتش رو داشته باشه چون انتخاب اون خیلی تنش زا خواهد بود. ثانیا این میر حسین موسوی که کلا عقلش رو از دست داده نمیفهمه اگه سپاه پاسداران تو سوریه و عراق جلوی داعش رو نمیگرفت بدخواهان ایران که این نقشه رو ریخته بودن تا داعش وارد ایران بشه به خواستشون می رسیدن. ثالثا ایجاد قدرت از طریق حضور در مناطق کاریست که آمریکا 50 ساله داره انجام میده حالا برا ایران حرام شد؟
60
15
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۶:۳۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۷
azadi2011 - تورنتو، کانادا
مردم امروز دیگر مانند مردم زمان »محمد قجر« یا »ناصرالدین قجر« نیستند و به آسانی زیر بار »حکومت قجری با روح وحشت از تبریز و خلخالی« نخواهند رفت، مجلس خبرگان و مردم یادتان نرود! این گوی و این میدان!!
6
32
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۷
azadi2011 - تورنتو، کانادا
[::Iryana2014 - بیتالمقدس، فلسطین::]. گرامی، هیچ ایرانی در هیچ کجای دنیا، ایرانی بودن خودش را به هیچ گونه ای از دست نمی دهد، انهم به خاطر سخن گفتن، »خارج نشین« به کسی گفته نمی شود که در خارج باشد، چون هم او ممکن است یک دکتر، مهندس، ریاضی دان، ستاره شناس باشد( که هستند! )، خارج نشین به کسی می گویند که خودش را« برتر از مردم« می داند » و خارج از » حلبی آباد ها و حاشیه شهرها، و خارج از درد و رنج مردم ایران است.
6
36
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۴
گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان
بعضی ها و استدلال های آبکی!! اولاً خود خامنه ای طبق همون قانون اساسی صلاحیت رهبری را نداشت با استفاده از ماده وازلین به عنوان رهبر چپاندنش به مردم دوماً سپاه پاسداران هیچ فرقی با داعش نداره اگر چشمات چپ نیست یک سر برو زندان های ایران مثل فشافویه و رجایی شهر و بقیه تا بفهمی که این داعشی دارند با مردم چه میکنند سوماً مقایسه کردن یک حکومتی که توی سیر کردن شکم مردمش وامانده با یک ابر قدرتی مثل آمریکا قیاس مع الفارق اونیکه انجیر میخوره نوکش کجه!! آمریکا رو مقایسه میکنه با جمهوری اسلامی!! برو بابا تو دیگه کجای کاری همین طرز فکرهاست که مملکت رو یک مشت گاگول دست گرفتند و کسی هم نمیتونه کاری بکنه
8
34
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
براندازان نادان و بی عقل سی یا چهل سال قبل که جمهوری اسلامی ایران عزیز نو پا بود و جنگ رو سپری می کرد و از لحاظ نظامی هم در شرایط ایده آلی نبود،نتونستند هیچ غلطی بکنند، امروز که دیگه جای خود داره و همه منجمله مخالفین تحصیل کرده دکترین نظامی به قدرت عظیم ایران اسلامی اعتراف کرده و تنها کاری که امروز از دست براندازان بر می آید منفی دادن و شلنگ تخته انداختن در فضای مجازیست و بس،فعلا.
52
13
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۷
hamidesabz - لندن، انگلستان
خیز مجتبی برای جانشینی پدر چندان در نهان نیست! اما میزان موفقیتش بستگی دارد به میزان سر سپردگی اش به هسته های قدرت پشت پرده و اینکه که آیا سر کار آمدنش تهدیدی برای سیاست های قدرت های بزرگ محسوب خواهد شد یا نه! همه میدانند که رفسنجانی در زمان احتضار خمینی چه قدر قدرت داشت و همه او را جانشین بلا منازع خمینی میدانستند!، اما همه دیدیم که چطور اجازه نیافت بر مسند قدرت تکیه بزند و بعدا کاملا حذف شد!
7
36
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۴
گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان
[::فانتوم2 - فالکنبری، سوئد::]. این چیزهایی که مینویسی منو یاد آقای هالک میندازه که امر بهش مشتبه شد و در برابر حریفی که ۴۰ کیلو سبکتر بود در عرض دو دقیقه شکست خورد در طول این ۴۳سال هرجا که سنبه پر زور بوده رهبران جنابعالی زیر بار رفتند یا جام زهر را سرکشیدند یا قمبل قهرمانانه کردند پس واسه خودت توهم قدرت عظیم ایران اسلامی درست نکن چون سرنوشت هالک رو پیدا میکنی
8
29
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۴
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
هر جا نگاه میکنی یک عده آتش به اختیار هستند که قانون را زیر پا میگذارند. حساب جمهوری اسلامی که روشن است جالب اینکه چند تا همکلاسی های جنتی در این سایت بخودشان اجازه میدهند با نظر مخالف خودشان با توهین و فحش های چارواداری و حتی کلمات جنسیتی حمله کنند. حتی مخالفان جمهوری اسلامی که موافق این جماعت نباشد هم از توهین و تهمت در امان نیست و دقیقا با همان روش جمهوری اسلامی جو بسیار آلوده در سایت بوجود آوردند که بسیاری نظرات خود را نمینویسند. این فحاشین تعدادشان به ده نفر هم نمیرسد. به نظرم کاربران سایت باید نگاهی به تربیت خانوادگی خود بکنند و ببینند آیا اجازه میدهند چماقداران مجازی آنها را مغلوب کنند؟؟ عوامل آخوندها همینطور مردم را از صحنه خارج کردند. اجازه ندهیم یک عده فسیل فحاش این سایت را مانند آتش به اختیارها عرصه افکار بیمار خود در آورند. همه اجازه دارند نظر خود را بگویند بدون آنکه مورد هجوم و تهمت قرار بگیرند.
11
19
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان::]. خیلی تاثیر گزار بود، ای کاش گارد بیجاویدان علم و دانش خود را از کابران محروم نفرموده و دگر هیچ.
26
9
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش::]. زدی جاده خاکی، اتفاقا شروع فحاشی با سلطنت طلبان آغاز میشه، برو صفحات قبلی مشهوده، بنده دوست دارم بنویسم که از خاندان پهلوی متنفرم،و اظهار خوشحالی میکنم که سرنگون شدند، به کسی ربطی نداره من چه نظری دارم.
26
9
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۴
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
[::فانتوم2 - فالکنبری، سوئد::]. امثال تو که خامنه ای پرست و ژنریک هایتان *پهلوی پرستها *دو روی سکه جهالت و ننگ هستین. البته شخصیت و وقت من اجازه نمیدهد چیزی برایت بنویسم.افکار پوسیده و بیمار تو لیاقت. خواندن و بحث ندارد. به یاری حق بزودی محاکمه تان میکنیم و شربت شهادت با طعم گل بنفشه را برایت سرو خواهیم کرد
3
11
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۳
آزاذه - تهران، ایران
یکی از یکی اشغال تر
2
16
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش::]. عمر بشر خیلی کوتاه، 43سال همین چرت و پرتها را میگوئید، اوکی بیا محاکمش کن.
6
7
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۴
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
[::فانتوم2 - فالکنبری، سوئد::]. اگر .... هستی با نام ومشخصات واقعی ات بیا ببین چه اتفاقی می افتد.
1
3
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۸
دانای نادان - آمستردام، هلند
از دوستان عزیز خواهش میکنم، به کسانی که به عنوان سایبری اینجا هستن، و همه ما میشناسیمشون، واکنش نشون ندن. نه جواب به کامنتشون بدن و نه حتا منفی براشون بذارن. اینا فقط باید ایزوله بشن. یعنی جز آدمیزاد محسوب نشن. فقط با این روش شاید آدم بشن.البته بعید میدونم.
0
7
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::دانای نادان - آمستردام، هلند::]. نادان نادان، سایبری چه صیغه ای?مثل تودر اروپا زندگی میکنم، الان هم از کار و سپس باشگاه اومدم خونه، بعد آنلاین میشم نظرم رو میگم که از پهلوی متنفرم و خوشحالم که به زباله دان تاریخ پیوستند، تو هم در هلند از کار میای آنلاین میشی نظرت رو هر چی هست میدی، تمام ...
6
0
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش::]. اتفاقی که میافتد این است که به عنوان هالتر ازت استفاده میشه،مثال :جلو بازو هالتر و اسکوات و یا سرشانه هالتر و یا.
4
0
پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
[::راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش::]. یادم رفت بپرسم که چند کیلوئی?چون من 313 پوند اسکوات هالتر می شینم،گفتم اگر مگس وزنی با خودت فرانکفورتیون،حمید411, رو هم بیار،فقط قبلش یک ماه فرصت دارید که خوب جوجیتسو تمرین کنید،مثل این یارو ....هالک پوشالی نه ها، باید خوب تمرین کنید و سپس ادامه داستان...
5
0
پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.