فاضل میبدی: مشکل اصلی کشور گرانی است نه بدحجابی/ بسیاری از اختلاسگران، خانواده‌هایشان با حجاب بودند

فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در مصاحبه با قرن‌نو در مورد فشارها در مورد حجاب در ایران واکنش داده است.

او گفته مشکل اصلی کشور گرانی است نه بدحجابی، « من احتمال می دهم و ممکن است یک عده برای انحراف ذهن مردم از مشکلات اقتصادی و اجتماعی، آن ها را به سمت ماجرای دیگری هدایت کنند. خیزی که برای مسئله حجاب برداشتند، برای آن قانون گذاشته و افراد را از حقوق شهروندی باز می دارند، کار درستی نیست. برای اصلاح جامعه و کم شدن آسیب های اجتماعی، باید به سراغ حل ریشه مشکلات رفت. ریشه مشکلات نیز بی اعتمادی ها، گرانی و مشکلات اقتصادی است که جامعه را ناامید می کند.»

فاضل میبدی در واکنش به حرفهای احمد خاتمی در مورد حجاب نیز گفته،«متاسفانه برخی از خطبه های نماز جمعه تند است به طور مثال، یکی از آقایان دیروز گفت بدحجابان بچه های همان دزدها هستند. این حرف خیلی زشت و تهمت بزرگی است. ممکن است خانمی بدحجاب باشد اما پدرش بسیار فرد درستکاری باشد. چرا این حرف ها را می زنیم؟ بسیاری از اختلاسگران که در دولت نیز وجود داشتند، خانواده‌هایشان با حجاب بودند و برای حفظ ظاهر حجاب را حفظ می کنند. باید دقت کنیم خروجی این تندروی ها، چه بوده است. این که گشت ارشاد بگذاریم، ایجاد ترس و محدودیت کنیم نتیجه خوبی تا به الآن نداشته است.»
+117
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۳
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان

    مشکل اصلی کشور دین‌سالاری ست!! 😖 خروجی این تندروی ها اسلام است، اگر هنوز بعد از ۴۰ و اندی سال این سوال توست، نشان‌دهنده عقب‌افتادگی اصلاح طلبانی مانند توست که خاتمی رهبرتان از دانش‌آموزان اول ابتدایی می‌پرسد چرا مسلمانان تا این حد عقب افتاده‌‌اند 🥴
    2
    45
    یکشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.