در پی خبرهایی مبنی بر نفوذ عوامل حکومت ایران در شبکههای اجتماعی و حذف پستهای کاربران، دویچه وله فارسی در تحقیقات خود به حقایقی جدید از این ماجرا دست پیدا کرده است. این ویدیو پرده از بخشی از این اتفاقات بر میدارد.
تعدادی از کارمندان سابق و فعلی شرکت تلاس اینترنشنال در آلمان در رشته گزارشهایی که اولین بار در بیبیسی فارسی منتشر شد، این اتهام را مطرح کردهاند که بعضی از مطالب کاربران اینستاگرام به دلیل آنکه مخالف حکومت جمهوری اسلامی بوده، با "دخالت" بعضی از بازبینهای شرکت تلاس اینترنشنال حذف شده و در مواردی دستگاه امنیتی ایران "قصد داشته که با پرداخت رشوه تا ۱۰ هزار یورو"، حساب کاربری چهرههای شناخته شده مخالف جمهوری اسلامی ایران از جمله مسیح علینژاد مسدود شود.
شرکت متا (فیسبوک سابق) به ریاست مارک زوکربرگ که مالک اینستاگرام و فیسبوک است، در اطلاعیهای به بیبیسی فارسی گفته است: "ما شواهدی در تایید این ادعاها مشاهده نمیکنیم. گروههای بازنگری ما محتواهایی را که مغایر مقررات ما باشند حذف میکنند.
این مقررات ماهیتی مشروح دارد تا جایی برای اعمال جهتگیری یا تفسیر باقی نگذارد و به منظور حصول اطمینان از دقت تصمیمهای کارمندان بازنگری ما، این تصمیمها به طور مرتب ارزیابی میشود. ارزیابیهای اخیر ما از کارمندان فارسی زبان ما در اسن - مبتنی بر نمونهگیری تصادفی - حاکی از سطح بالای دقت است و با نتایج ما از ارزیابی عملکرد سایر سایتها و زبانها همخوانی داشته است."