زلنسکی: هر گونه توافق با روسیه را باید به همه‌پرسی گذاشت

رئیس‌جمهوری اوکراین می‌گوید هر گونه توافق با روسیه را باید به همه‌پرسی گذاشت. روسیه مشخصات ۵۰۰ سرباز اسیر اوکراینی را به صلیب سرخ داد. قایق لوکس تفریحی اولیگارش روس آبراموویچ در بندر بودروم ترکیه لنگر انداخت.
روسیه: مشخصات ۵۰۰ سرباز اسیر اوکراینی را به صلیب سرخ داده‌ایم
تاتیانا موسکالکووا، مسئول امور حقوق بشر دولت روسیه به شبکه تلویزیون دولتی راشا تودی گفته است که این کشور مشخصات ۵۰۰ سرباز به اسارت گرفته شده اوکراینی را به صلیب سرخ جهانی داده است. او گفت: «این‌ها اسیران اوکراینی هستند که حاضریم آن‌ها را مبادله کنیم.» اوکراین آخرین بار از به اسارت گرفتن ۵۶۰ سرباز روسی خبر داده بود.
 مسکو یک‌پنجم کارکنان فرودگاه شرمتیوو را به مرخصی اجباری فرستاد
بزرگترین فرودگاه مسکو "شِرِمتیوو"۲۰درصد کارکنان خود را به مرخصی اجباری فرستاد. در یک اطلاعیه آمده است که آن‌ها دوسوم حقوق خود را دریافت خواهند کرد. علاوه بر این استخدام‌های جدید لغو می‌شوند. به دلیل تحریم‌ها علیه شرکت‌های هواپیمایی روسیه، این فرودگاه بین‌المللی از ۱۵ مارس پنج ترمینال و یک باند پرواز را بلااستفاده اعلام کرد.
زلنسکی: هر توافقی با روسیه منوط به برگزاری رفراندوم است
رئیس‌جمهوری اوکراین روز دوشنبه ۲۱ مارس گفت که هر نوع توافقی با روسیه برای پایان جنگ، منوط به برگزاری همه‌پرسی در میان شهروندان اوکراینی در مورد مفاد این توافق است. به گزارش خبرگزاری رویترز، زلنسکی در گفت‌وگو با فرستنده رادیویی "سوسپیلنه" گفت: «مردم باید امکان بیان داشته باشند و نسبت به مفاد یک توافق میان اوکراین و روسیه واکنش نشان دهند.»
زلنسکی تصریح کرد، پرسش‌هایی که در هر همه‌پرسی از این نوع مطرح خواهند شد، می‌توانند اشغال کریمه توسط ارتش روسیه و یا ضمانت‌های امنیتی باشند که اوکراین در قبال انصراف از عضویت در ناتو دریافت خواهد کرد.
 روسیه: اوکراین از یک مرکز خرید برای انبار تسلیحات استفاده می‌کرد
پس از بمباران یک مرکز خرید در کی‌یف با چند کشته، روسیه اوکراین را متهم کرد از این مکان به عنوان انبار تسلیحات استفاده می‌کرد. ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت در مرکز خرید تخلیه شده، چند سامانه پرتاب موشک و مهمات ذخیره شده بود. او گفت که روسیه از "سلاح‌های نقطه‌زن" استفاده کرده تا این ساختمان را ویران کند. ارتش روسیه در شامگاه منتهی به دوشنبه مرکز خرید "رتروویل" در شمال غربی پایتخت اوکراین را بمباران کرد. مقامات اوکراین گفته‌اند که در پی این حمله هشت نفر کشته شدند.
گفت‌وگوی بایدن با سران کشورهای اروپایی پیش از سفر به بروکسل
رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از عزیمت به بروکسل به منظور شرکت در نشست ویژه بحران سران کشورهای عضو ناتو، با رؤسای کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا و بریتانیا به مدت یک ساعت در ویدئوکنفرانس گفت‌وگو کرد. موضوع این تماس رایزنی در باره واکنش هماهنگ به تهاجم روسیه به اوکراین بود. در این کنفرانس ویدئویی اولاف شولتس، امانوئل مکرون، ماریو دراگی و بوریس جانسون، سران کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا و بریتانیا شرکت داشتند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، بایدن روز چهارشنبه ۲۳ مارس عازم بروکسل می‌شود. او روز پنجشنبه در اجلاس سران کشورهای عضو ناتو، سران اتحادیه اروپا و سران هفت کشور صنعتی جهان شرکت خواهد کرد و یک روز بعد عازم لهستان می‌شود. قرار است او روز شنبه در ورشو با آندره‌ی دودا، رئیس‌جمهوری لهستان دیدار و گفت‌وگو کند.
روسیه تهدید کرد حملات دیگر با موشک‌های مافوق صوت می‌کند
روسیه در جنگ علیه اوکراین اعلام کرد بار دیگر به حمله با موشک اولتراسونیک "کینژال" دست خواهد زد. ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت "حملات این سیستم موشکی هوایی علیه ساختارهای نظامی در چارچوب عملیات ویژه روسیه ادامه خواهند یافت."
شماری سیاستمداران کشورهای غربی نگرانی خود را از بابت به کار گرفتن این موشک هشت متری سریع با پرواز در ارتفاعات بالا ابراز نگرانی کرده‌اند. روسیه گفته است که طی روزهای گذشته تاکنون دو بار از این موشک‌ها استفاده کرده است.
زلنسکی: هیچ یک از اولتیماتوم‌های روسیه را نمی‌پذیریم
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در مصاحبه با شبکه سوسپیلنه گفته است که اوکراین هیچ اولتیماتومی از سوی روسیه را نمی‌پذیرد. او افزود که اشغال شهرهایی مانند کی‌یف، ماریوپل و یا خارکیف توسط نیروهای نظامی روسیه نیز پذیرفتنی نیست.
اوکراین روسیه را به تیراندازی به سوی تظاهرکنندگان در خرسون متهم کرد
مقامات اوکراین می‌گویند، ارتش روسیه در شهرهای تحت اشغال خود به سوی تظاهرکنندگان شلیک می‌کنند. دمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین در توییتر نوشت: "جنایتکاران جنگی روس در خرسون به سوی مردم غیرمسلحی که علیه آنها دست به تظاهرات زده بودند، تیراندازی کرده‌اند". او افزود: "این، چهره زشت روسیه را نشان می‌دهد، ننگی برای بشریت".
 بربوک: باید در انتظار ۸ میلیون جنگزده فراری باشیمآنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان در حاشیه یک جلسه مشورتی با همتایان خود از کشورهای اتحادیه اروپا گفته است باید آگاه باشیم که علاوه بر سه میلیون جنگزده اوکراینی که کشور خود را ترک کرده‌اند، چند میلیون دیگر نیز به آن افزوده خواهد شد. بر اساس ارزیابی‌ها، شمار این مهاجران می‌تواند به هشت میلیون نفر برسد. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دو هفته شمار احتمالی جنگزدگان فراری را تا پنج میلیون نفر تخمین زده بود.
+27
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۸
    hassan1326 - تهران، ایران
    روسیه مشابه جمهوری نکبت اسلامی مثل سگ دروغ میگوید .
    3
    9
    ‌سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۸
    hassan1326 - تهران، ایران
    هیچ کشوری حق ندارد بکشور ضعیف تر بگوید با کی ارتباط داشته باش و با چه کشوری ارتباط نداشته باش !؟! البته سران ج.ا برای حفظ بقای ننگین خودشان از روسیه اطاعت میکنند
    6
    11
    ‌سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران
    این میخواد خودش رو شجاع نشون بده برای آینده سیاسی خودش، نه مردمش.البته حالا دیره ولی باید جلوی جنگ رو قبل از شروع میگرفتی، چون تو ابرقدرت که نیستی، برای همین مسئولیت شماره یک تو بعنوان رهبر اوکراین این بود که از جنگ، به ویژه جنگ در خاک خودت، به هر قیمتی شده دوری کنی. تو چشم امیدکمک غرب بستی و کسی کمک نکرد،حالا اوکراین شده زمین شطرنج بازی ابرقدرتها.
    8
    11
    ‌سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۳:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    [::Chokam - ری، ایران::]. نمی‌ خواد خودش را شجاع جلوه دهد. شجاع است. به کوری چشم هرچی مرید ریش و مرید ضد امپریالیست است. داوید بر ضد گولیات. قرار بود .دو روزه تمام شود. روسیه آنقدر به ذلت افتاده.که از چین کمک می‌‌خواهد.هر چه تلاش کرد.بر عکس شد. با رفتن مرکل و دولت جدید آمریکا .خواست استفاده کند. در عوض اروپا هرگز چنین یک دست نشد.حتا سوهد نروژ. فنلاند هم می‌‌خواهند وارد ناتو شوند. با این جنگ قبر خودش را کند. روبل شده ریال خودمان. برا گاز و نفت. اروپا دنبال بازار دیگر است.خیلی‌ دور دور در سال آینده پوتین باید گاز و نفت خود را در کوزه گذارد و آب آن را بخورد.
    11
    9
    ‌سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران
    [::zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان::]. پدر جان تو میخوای متحدبشی عضو ناتو بشی چرا اوکراین نابود بشه؟ از کیسه خلیفه میبخشی؟ اتفاقا زلنسکی هم مثل تو فکر میکرد اگه جنگ شروع بشه اروپا و امریکا بهش کمک میکنن، ولی دیدی که نه تنها نیرو نفرستادن بلکه منطقه پرواز ممنوع هم ایجاد نکردن تا تمام زیرساختهای اوکراین بمباران شد. برای همین گفتم اوکراین شده زمین شطرنج بازی ابرقدرتها.
    3
    9
    ‌سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    rahjoo - مازندران، ایران
    درود بر زلنسکی دلیر که یک رئیس جمهور بودن و یک سیاستمدار بودن در عین وطن پرستی رو به هرچی ادم نفهمه اموخت.منظورم از نفهم مزدوران مفعول کبیر هست که اگر فهم داشتن مزدور ارتجاع سیاه نمی شدن
    4
    0
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    [::Chokam - ری، ایران::] دوست محترم: این آقای پاچه بگیر بیمارهست، باید مداوا بشود. سوءظن دارد. مثل یک سوزن گرامافون روی صفحه گیر کرده است. کارش فقط تهمت و فحاشی است. حرفهایش اولا گنگ دوما یکنواخت . باید به این بیسواد، شلخته٬ هالو گفته بشود پوزبند بزن وساکت بشو! نروژ به هیچ عنوان نمی خواهد عضو ناتو بشود، زیرا چندین دهه است که عضو و از اعضای قدیمی و اولیه ناتو میباشد. پس کرکره را بکش برو کتاب اَکابرت را بخوان!
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.