معاون سیاسی سپاه: مصاحبه بی‌بی‌سی با کاترین شکدم راه نقشه شیطانی را مسدود کرد

یدالله جوانی از سران قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی خواست تا به ادعای او، «برای مدیریت صحیح فضای مجازی فکری اساسی کنند».رادیو فردا:یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران، می‌گوید مصاحبه تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی با کاترین شکدم، روزنامه‌‌نگار زن یهودی فرانسوی-بریتانیایی، «به صورت خواسته یا ناخواسته راه را برای نمایش پرده‌های دیگر» یک «نقشه شیطانی مسدود ساخت».

خانم شکدم ۲۵ نوامبر پارسال مقاله‌ای در سایت «تایمز اسرائیل» نوشت و در آن از چگونگی انجام یک مصاحبه با ابراهیم رئیسی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ سخن گفت.

چندی پس از منتشر شدن این مقاله، کانال تلگرامی «رسانه ثلث» نزدیک به محمود احمدی‌نژاد، از انتشار مطالب و گفت‌وگوهای متعدد شکدم در رسانه‌های سپاه و دفتر رهبر جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته خبر داد و او را یک «نفوذی» دانست.

«رسانه ثلث» افشا کرد که شکدم ۱۸ مقاله در وبسایت خامنه‌ای منتشر کرده بود که همه آن‌ها «هم‌اکنون به کلی پاک شده»‌اند.

از سوی دیگر، یک اکانت توئیتری بدون هویت و با اسم مستعار بر اساس منابعی که قابل تأیید نبود، ادعاهای دیگری را درباره فعالیت‌های کاترین شکدم در ایران مطرح کرد؛ از جمله ادعای «روابط خصوصی» شکدم از طریق «صیغه» با مقامات جمهوری اسلامی، مثل مدیر روزنامه تهران‌تایمز و سردار یدالله جوانی.

کاترین شکدم دوشنبه شب در گفت‌و‌گو با تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی گفت که «من مامور مخفی یا جاسوس هیچ کشوری نیستم. یک تحلیلگر سیاسی هستم و فقط کارم را انجام می‌دهم».

رادیو فردا نمی‌تواند صحت گفته‌های خانم شکدم و همچنین ادعاهایی که در مورد «نفوذی و جاسوس بودن» او مطرح شده است به طور مستقل تایید یا تکذیب کند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران روز سه‌شنبه ۱۷ اسفند در پیامی، ضمن استقبال از مصاحبه بی‌بی‌سی فارسی با خانم شکدم، گفت که این مصاحبه «به صورت خواسته یا ناخواسته راه را برای نمایش پرده‌های دیگر این نقشه شیطانی مسدود ساخت».

او افزود: «خداوند متعال را به خاطر نعمت آرامش که در این روز‌ها بر قلب من و همسر و فرزندانم جاری ساخت، هزاران بار شکر می‌کنم».

معاون سیاسی سپاه از «برخی فعالان سیاسی» خواسته است تا به گفته او «از قصه کاترین پرز شکدم و آنچه به نام ایشان در فضای مجازی به دروغ منتشر شد، عبرت بگیرند».

آقای جوانی از سران قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی نیز خواسته تا به ادعای او، «برای مدیریت صحیح فضای مجازی فکری اساسی کنند».

مجلس شورای اسلامی هم اکنون طرح ادعایی «صیانت از اینترنت» را در دستور بررسی دارد که هدف اساسی آن ایجاد محدودیت‌های گسترده در دسترسی شهروندان به شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های اینترنتی است.

این طرح به دولت و نیروهای مسلح اختیار می‌دهد که زیرساخت‌ها و نحوه ارتباط شبکه اینترنت ایران با شبکه جهانی را کنترل کند. در صورت تصویب این طرح، شرکت‌های فناوری اینترنتی موظف خواهند شد از «دستورالعمل‌های حکومتی» در مورد پهنای خطوط اینترنت و مسدود کردن آن تبعیت کنند.

تصویب این طرح به احتمال فراوان فعالیت باقیمانده وبسایت‌های متعلق به شرکت‌های خارجی را مسدود خواهد کرد، شهروندان ایرانی ناگزیر خواهند شد برای دسترسی به اینترنت هویت (کارت ملی) خود را اعلام کنند و فروش و توزیع شبکه‌های خصوصی مجازی جرم تلقی خواهد شد.

علاوه بر این شبکه‌های اجتماعی موظف خواهند شد در زمینه کنترل و سانسور با حکومت همکاری کنند.
+14
رأی دهید
-96

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۶
    بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان

    ای شیطون زدی به رگ و بدن و راستش را بگو چقدر خرج کردی به بی بی سی و کاترین، ای خدا کاترین هم نشدیم از اینا بتغیم والا
    9
    92
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    مطالبه گر - تورنتو، کانادا

    بله مردم هم خیلی ساده که حرفای بی بی سی و تو الدنگ و قبول کنن
    3
    42
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    Dozakhi - شفیلد، انگلستان

    آیت الله بی‌بی‌سی به دادتون رسید. بوی گند فسادتون دنیا رو بر داشته،دلتون خوشه کاترین خانم و بی‌بی‌سی راه شیطان رو مسدود کردند. وصد البته اگه دم روباه معلوم نبود میگفتیم، حتما ناخواسته
    3
    46
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۸
    hassan1326 - تهران، ایران

    مسلمان واقعی در مسایل مربوط به شکم و زیر شکم ضعف دارد ، مثلا پیغمبر اسلام همانروزی که پدر ،برادر و شوهر صفیه را میکشد ،همانروز هم به صفیه تجاوز میکند ، تحمل ندارد که چند روز دیگر صبر کند . شکدم از همین مسیله سواستفاده کرده و بکلی اسرار ج.ا پی برد . شکدم با بالغ بر ۱۰۰ نفر مشابه جوانی از طریق صیغه شدن همبستر شده و جاسوسی کرده است
    12
    38
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۳:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران

    وقیح تر و کثیف تر و جنایتکارتر و حقه باز تر از اینها خود انگل کثیفشون هستند
    12
    39
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۳:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momiji - توکیو، ژاپن

    جالبه ، مرتیکه پفیوز استناد میکنه ، به مصاحبه BBC که یکی از بوق‌های تبلیغی هوادار رژیم آخوندی هست !! یکبار گفتم این زنیکه عامل پیشبرد اهدافیست که از یک اتاق فکر و برای منحرف کردن افکار عمومی از یک موضوع خاص ، مأمور شده . حرف میزنه و تکذیب میکنه ، مصاحبه با BBC میکنه !! حالا باید دید آخر این سناریوی مسخره یکجا ختم میشه ؟ شکی نیست که مسئولین رژیم چه عمامه ای و چه کلاهی و و همه غیر از طبع خونخواری و فساد از هر نوع ، یک نقطه ضعف نژادی و مانیفیستی دارند و اون هم خیر سرشون پائین تنه هاشونه ! ماجرای این زنیکه پُر از ضد و نقیضه ، فقط باید زیاد فکر را به این موضوع مشغول نکرد و آخر ماجرا را دید.
    3
    44
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    پیر خردمند - تورونتو، کانادا

    شیطون باید بیاد پیش تو و رهبرت شا گردی کنه دروغ ودزدی و جنایت یاد بگیره
    3
    33
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    rahjoo - مازندران، ایران
    وقتی هر بار ماجرایی از سپاه و خامنه ای و پوتین می بینم یاد مستندهای حیات وحش می افتم. نرهای قویتر و کشتن توله های نر قبلی و تولید مثل و هر کاری ک انسان میگه خب حیوانن دیگه این چیزا براشون عادیه.
    12
    30
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    sama128 - شیراز، ایران
    اونطور که بذرپاش تو دیوان محاسبات حساب کرده این کاترین جووووون صد صیغه داشته ؛ اون گفته من راضی اون یکی گفته من ناراضی الهی به امید تو بریم رو تشک ؛ حداقل در این ۱۰۰ صیغه با هرکس ۳ بار کشتی کج ; کشتی آزاد و فرنگی داشته پس میشه ۳۰۰ کشتی از این ۳۰۰ کشتی حداقل ۳۰ جنین مُرده تحویل ام القرای جهان اسلام داده الان گفتن این جنین ها را گروگان گرفتن که اون ۳۰۰ کشتی را انکار کنه بگه ۳۰۰۰ کشتی بوده . خلاصه بدجوری کاترین را تو منگنه گذاشتن میگن هواپیمای اوکراینی را کاترین با موشک زده ۱۵۰۰ نفر کشته آبان هم کار کاترین بوده عن قلاب سال ۵۷ هم کار کاترین بوده حمزه را هم تو جنگ احد کاترین جوووووووون کشته . جرمش به اندازه هیکل احمد خاتمی سنگین ۵۰۰ کیلو میشه.
    12
    20
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    باشه مهندس - اسن، آلمان

    گند زدی دیگه همش نزن
    3
    27
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه

    شهرام همایون!، جمهوری اسلامی بوسیله بی بی سی "کاترین پرز شکدم "را خرید!!
    2
    26
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    خوش باور - تهران، ایران
    این پفیوزها و سرداران حلبی ریا کار همان هستند که در خیابان مامور ارشاد دایره میکنند و در خلوت گثافت ترین کارها را انجام میدهند. در صف جلوی نماز جمعه می نشینند . ولی اندیشه واقعی آنها همانند چاهی مملو از گثافت است .
    2
    9
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    سرزمین اریا - کویت ، کویت
    ادم زیر تریلی بره اما اینطور ضایع نشه .حسابی داشتن رو این قضیة مانور میدادن که با مصاحبة بی بی سی .....به کاسه کوزشون
    3
    4
    ‌چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.