یک از مداحان معروف پایتخت سرپرست بیمارستان بهرامی تهران شد

 محمود اشتیاقی، مداح و سرپرست بیمارستان بهرامیمعاون دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک مداح را به عنوان سرپرست مدیریت بیمارستان کودکان بهرامی منصوب کرد.

ابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی که متن آن روز یک‌شنبه، ۱۵ اسفند در رسانه‌ها منتشر شده است، محمود اشتیاقی از مداحان مشهور پایتخت را به سمت سرپرست مدیریت بیمارستان بهرامی گمارد.

در متن این نامه، اشاره‌ای به سوابق آقای اشتیاقی نشده و درباره پیشینه پزشکی و مدیریتی او مطلبی نیامده است، اما در مصاحبه‌هایی که پیشتر برخی رسانه‌ها منتشر کرده بودند از او به عنوان «مسئول کانون مداحان دانشگاه» نام برده شده بود.

این کانون از سال ۱۳۹۰ کار خود را آغاز کرده و از جمله برنامه‌های آن برگزاری کارگاه‌های آموزشی مداحی برای دانشجویان دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران است.
+81
رأی دهید
-41

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۶
    Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان

    هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد. اونی که حی زائیده شدن یا علی گفته و از بدن مادرش خارج شده میشه رهبر و اونی که رهبر رو مجیز میگه میشه سرپرست بیمارستان. اگر درس نخونده مهم نیست مهم اینه که دستمال یزدی خوبی برای مالیدن داره.
    2
    66
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

    از شاگردان طوسی ، خودش احتیاج به پانسمان دارد
    2
    59
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    Raminla - تهران، ایران

    مگه مابقی سران حکومت مداح و مطرب نیستن
    8
    64
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momiji - توکیو، ژاپن

    مملکت بی در و پیکر و بی صاحاب همینه دیگه !!! بیچاره کودکان بیمارستان !! اگر طرف از رهروان تونل سعید طوسی لعنت الله علیه باشه ، باید منتظر یک فاجعه اجتماعی دیگری بود !! خوب میذاشتنش مسئول بخط کردن آفتابه های توالت مسجد شاه ، تو بازار بزرگ .
    5
    55
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    سیدجواد - پایتخت، ایران

    ایشان که نمیخواهد مردم را آمپول بزند که بعضی از شما دارید می سوزید. دکتر ها و با سواد های خارج رفته زمان شاه ملعون چه گلی به سر ما زدند؟ سرطان شاه را مثلا توانستند خوب کنند؟ جلوی مرگ و خودکشی آن خاندان منحوس را توانستد بگیرند؟ یا به آنها عزت و احترام بدهند. نه. چونکه اینها تمام در ید اختیار الله است و خودش هر که را که بخواهد هدایت می کند و او را محفوظ می دارد چنانکه امام خمینی را محفوظ داشت. پیوند بین حوزه و بیمارستان و دانشگاه یک امر ضروری بود تا دانشگاه از دروس مفسده غربی پاک بشود و کتاب های غربی سوزانده بشود، و همان علم خالص و درست امامان ما در آنجا تدریس شود. ما دکتر و پروفسور و مدیر و نماینده ریش پروفسوری و کرواتی غربی نمی خواهیم و ملت ایران 80 میلیون آدم همه یک آدم مخلص انقلابی دلسوز شیعه را میخواهند که بر راس باشد. چه سیاست چه دانشگاه چه بیمارستان. 43 سال ایادی و نفوذی های صهیونیست و کروات به گردن های نامسلمان در مدیریت کشور رخنه کرده بودند که به حمدالله تمام شد آن دوران.
    59
    15
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۵
    Butler - سیدنی، استرالیا
    طرفدار استفاده از ادرار شتر رئیس بیمارستان شد
    3
    22
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    خوش باور - تهران، ایران

    [::سیدجواد - پایتخت، ایران::]. الاغ با پالان و بی پالان الاغ است . هما نند تو .
    13
    36
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
    کشوری که رییس ان ملا و روضه خان است . مدیر بیمارستان ان هم باید مداح باشد. توقع بیشتر نداشته باشید. ان کتاب قطوری که روی میزش است در داخل ان نوشته شده هو الشافی. پس علم یعنی پشم
    2
    10
    دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۸
    hassan1326 - تهران، ایران
    [::سیدجواد - پایتخت، ایران::]. تو یک بی سوادی هستی که به بیسوادی خودت افتخار هم میکنی، افکار پوسیده و پلیدت را طالبان و داعش هم قبول ندارند . امیوارم بیماری های روحی روانی و جسمی خودت و خانواده ات را بوسیله همین مداحی و دخیل بستن درمان نمایید !؟! ولی همه میدانند که امثال شما حتی برای درمان سرماخوردگی هم بانگلیس میروید و در مهمانحانه سفارخانه ایران در لندن همیشه پر از خانواده سران نظام نکبت اسلامی میباشد که ببهانه درمان در انجا بمفتخوری مشغولند
    8
    8
    ‌سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۳:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.