مرد پاکستانی که به جرم کشتن خواهرش به زندان افتاده بود، آزاد شده است. به باور او، فعالیت خواهرش قندیل بلوچ، در رسانههای اجتماعی بهعنوان یک سلبریتی، خانواده را بیآبرو کرده بود.
محمد وسیم بعد از تبرئه و پس از آنکه شش سال از محکومیتش را گذراند، از زندان آزاد شد.
او در سال ۲۰۱۶ اعتراف کرد که قندیل بلوچ را بهخاطر انتشار ویدیوها و عکسهای "نامناسب" خفه کرد. اما قاضی تجدیدنظر دستور داده که چون قتل قندیل بلوچ بهعنوان جرم "ناموسی" تعریف نمیشود، مادرش میتواند او را ببخشد.
دولت میگوید در این مورد تقاضای تجدیدنظر خواهد کرد.
قتل خانم بلوچ یکی از جنجالیترین موارد از آن چیزی است که تحت عنوان "قتل ناموسی" شناخته میشود.
چه رخ داده بود؟
بسیاری خانم بلوچ را در زمان فعالیتش در شبکههای اجتماعی "کیم کارداشیان" پاکستان لقب دادند.
اظهارات و نشر عکس و تصاویر از سوی خانم بلوچ بر روی شبکههای اجتماعی نام او را در کشور بر سر زبانها انداخته بود.
پس از آنکه خانم بلوچ تصاویری از خود را با مفتی عبدالقوی، مفتی معروف پاکستانی، منتشر کرد محافظهکاران پاکستانی به شدت از کار او انتقاد کردند.
خانم بلوچ از جامعه مردسالارانه پاکستان به شدت انتقاد میکرد و در یک مصاحبه، خود را یکی از نمونههای قدرت زنان خوانده بود. او مورد تهدید قرار گرفته بود اما به گزارش روزنامه "دان" در آن زمان دولت به تقاضاهای حفاظت امنیتی خانم بلوج، ترتیب اثری نداده بود.
پس از قتل، از وسیم نقل قول شد که ابتدا به خواهرش داروی خوابآور داده و سپس او را خفه کرده است.
به نقل از او همچنین گزارش شد که این اقدام را به دلیل آن انجام داده که خواهرش "به نام بلوچ بیحرمتی کرده بود."
به گزارش برخی از منابع خبری در پاکستان به نقل از بستگان خانم بلوچ، وسیم پیشتر از خواهرش خواسته بود حرفه "مدلینگ" را کنار بگذارد.
این گونه قتلها در پاکستان غیر عادی نیست. بر اساس گزارش کمیسیون مستقل حقوق بشر پاکستان، سال گذشته میلادی حدود ۱۱۰۰ زن به دلیل آنچه بیحرمتی به خانوادههایشان خوانده شده، به دست بستگانشان کشته شدهاند.