وورلد نیوز اسرائیل: اسرائیل به پایگاه لجستیکی سپاه در کرمانشاه حمله کرده است

العربیه: حساب توییتری «وورلد نیوز اسرائیل» که متمرکز بر تحلیل اخبار خاورمیانه است، با انتشار تصاویری ادعا کرده که اسرائیل اخیرا به تاسیسات نظامی جمهوری اسلامی در استان کرمانشاه در غرب ایران حمله کرده است.
 
به گفته «وورلد نیوز اسرائیل»، سازمان اطلاعات و امنیت خارجی اسرائیل «موساد» در شب‌های سیزدهم و چهاردهم فوریه، با به کارگیری «سه موج» تهاجمی هواپیماهای بدون سرنشین انفجاری، به یک پایگاه لجستیکی سپاه در کرمانشاه حمله کرده و تعدادی از ساختمان‌های آن را تخریب کرده است.
 
به گفته این حساب توییتری، موساد این عملیات را در واکنش به حمله پهپادی سپاه پاسداران به اسرائیل از غرب ایران توسط «حداقل دو پهپاد انفجاری جدید» انجام داده است. ارتش آمریکا این پهپادها را روز شنبه گذشته هنگام عبور از فراز اربیل در شمال عراق سرنگون کرده است.
 
پس از این حادثه، نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل تحقیقات مشترکی آغاز کردند که معلوم کرد این هواپیماهای بدون سرنشین از مقصد ایران به منظور ضربه زدن به اسرائیل در پاسخ به حملات هوایی اسرائیل علیه اهداف ایرانی در سوریه ارسال شده بودند.
 
به گفته «وورلد نیوز اسرائیل»، این اولین بار است که سپاه پاسداران از این هواپیماهای بدون سرنشین جدید استفاده می‌کند، و ظاهرا قرار است تعدادی از همین نوع پهپادها را در اختیار یکی از «نیروهای نیابتی ایران» در نوار غزه و کرانه باختری نیز بگذارد.
+144
رأی دهید
-27

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    این خبر دروغه. اسراییل میتونه از اربیل یا اقلیم ایران رو بزنه و زده بله درسته ولی ایران اینقدر احمق نیست با توجه به بعد مسافت از مرز غربی خودش اسراییل رو بزنه. اگر بخواد بزنه یا از ناحیه حوثی ها اینکار میکنه چون سیستم رادار عربستان ضعیفه و اسراییل تمرکزی روش نداره یا از سوریه یا غرب عراق میزنه. خبر که از العربیه که باشه ایده توش هم عربی میشه دیگه.
    102
    39
    جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک

    غلط کرد با طرفداراش.
    149
    67
    جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ

    دیگه چجوری میخوای بفهمی که تو روز روشن میاد میزنه تو شب میاد میزنه با هوش مصنوعی دانشمندان تو ن میکشه چقدر رو دارید شماها
    16
    37
    جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.