دختر جمشید شارمهد: دومین وکیل تسخیری پدرم از ما تقاضای ۲۵۰ هزار دلار پول کرده است
+8
رأی دهید
-3
غزاله شارمهد دختر جمشید شارمهد، شهروند ایرانی -آلمانی و رئیس رادیو تندر گفته رضا دردیزاده، دومین وکیل تسخیری به شرطی پرونده پدرش را بررسی خواهد کرد که در ازای آن ۲۵۰ هزار دلار دریافت کند.خانم شارمهد گفته است اولین وکیل تسخیری پدرش، دبیر دریابیگی بود که وکالت تسخیری روحالله زم را هم برعهده داشت. اما خانواده آقای شارمهد بعدا خواستار عزل او شدند.
روحالله زم، که موسس و مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز بود، در آذر ۹۹ اعدام شد. بر اساس گزارشها سپاه پاسداران او را که ساکن فرانسه بود، به عراق کشاند و سپس از این کشور ربود و به ایران منتقل کرد.
آقای زم سپس در دادگاهی به ریاست ابوالقاسم صلواتی به اتهام "همکاری" با دولت متخاصم آمریکا و "مشارکت" در جمعآوری اطلاعات طبقهبندیشده، محاکمه و اعدام کرد.
خانم شارمهد همچنین گفته است پس از آنکه خبر درخواست پول از خانواده رسانهای شد، پدرش دیگر اجازه تماس با آنها نداشته است.
جمشید شارمهد، دومین رهبر "گروه انجمن پادشاهی" بود که وزارت اطلاعات ایران، او را در مرداد ۹۹ در سفر به امارات متحده عربی در دوبی ربود و به ایران منتقل کرد.
او رئیس رادیوی تندر، رسانه انجمن پادشاهی ایران، از مخالفان حکومت ایران، در ایالت کالیفرنیای آمریکا است.
وزارت اطلاعات ایران در آن زمان در اطلاعیهای اعلام کرد که آقای شارمهد را در "عملیاتی پیچیده" دستگیر کرده است. در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده بود انجمن پادشاهی "از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت میکرد."
۱۷ بهمن اولین جلسه دادگاه او برگزار شد. خانواده آقای شارمهد محاکمه او را "ساختگی" خواندند و گفتند "۵۵۵" روز است که از وضعیت او اطلاعی در دست ندارند.

دادستانی تهران در کیفرخواست مدعی شد که آقای شارمهد به "تلاش برای بمبگذاری در سد سیوند شیراز، برنامهریزی جهت ترور مسئول پروژه سد، انفجار در کفشداری مقبره آیتالله خمینی در سال ۱۳۸۸ و تهیه بمب برای انفجار حوزه علمیه آیتالله گلپایگانی اعتراف کرده است".ریاست دادگاه را قاضی صلواتی برعهده دارد که احکام سنگینی برای زندانیان سیاسی صادر کرده است؛ از جمله برای آرش رحمانیپور، متهم به همکاری با گروه تندر که در زمستان سال ۱۳۸۸ اعدام شد.
غزاله شارمهد در توضیح اولین دادگاه پدرش نوشت: "از تاریخ دادگاه اطلاعی نداشتیم. کنسولگری آلمان هم در این مورد مطلع نشده است. این محاکمه ساختگی است". آقای شارمند شهروند آلمان هم هست ولی در سالهای اخیر به آمریکا مهاجرت کرده بود.
۵۴

رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
بابا جونت خودش تو ویدئو گفته بود دفتر من طبقه 7 اف بی آی هست، خوب حالا خوده اف بی آی باید 250 هزار تا رو بده دیگه.
15
5
جمعه ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳
۴۵

الفارد - وردینگ، انگلستان
بحث ۲۵۰ هزار دلار نیست، بنده شناختی از شارمهد ندارم، نظری هم در مورد گناهکار بودن و نبودنش ندارم، اما حقیقت ماجرا اینجاست که ایشون توسط یک اژدها بلعیده شده و این دادگاه و وکیل و قاضی نمایش و فرمایشی بیش نیست! ۲۵۰ هزار که خوبه، اگه ۲۵۰ میلیون هم بدید تو نتیجه گمون نکنم که تغییر خاصی صورت بگیره!
2
15
جمعه ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱