بیش از ۵۰ میلیون نفر در جهان مدعی تولید محتوا هستند و از این میان ۲/۳ میلیون نفر میگویند کار تماموقتشان این است. اینفلوئنسرها، ویدئوبلاگرها و پخشکنندگان زنده ویدئو همه بخشی از بازار تولید محتوا هستند که گردش مالی آن سال گذشته به ۱۰۰ میلیارد دلار رسید.
در سال ۲۰۲۱ بیشازهمیشه روی ابزارهای درآمدسازی از راه افزایش بازدید آنلاین سرمایهگذاری شده است. اکثر تولیدکنندگان محتوا جوانان متولد سالهای ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۲ هستند که عمدتا ساعات کاری متغیر، اختیار آفرینش هنری، و امکان کار برای خود را میپسندند.
عبدالله الغفری یکی از اینفلوئنسرهای عرب خاورمیانه میگوید کارش را با اسنتچت آغاز کرده و میافزاید: «من کارم را با اسنپچت شروع کردم چون اپلیکیشن فوقالعادهای است. چرا؟ چون بیواسطه است، امروز میبینیم که خیلیها روی اینستاگرام دو سه میلیون هوادار دارند. اما در اسنپچت همه چیز واقعی است.»
او درباره تأثیر شبکههای اجتماعی بر کودکان نسل آینده میگوید: «آنها میبینند که اگر کسی کار بدی هم بکند، چون روی شبکههای اجتماعی است، با همان کار بد هم مطرح میشود و بهعنوان شخصیت جالب و آنچنانی نمایشش میدهند. مشکل اصلی اینجاست. مسئله، آزادی نیست، بلکه احترام به افراد و به نسل بعد است، آنها باید بفهمند خوب و بد چیست.» کار دشوار و جذاب تولید محتوا به شکل حرفهای آبتین سعیدی، خبرنگار ایرانی آمریکایی، و تولیدکننده حرفهای محتوا معتقد است که «در این کار هیچ دو روزی شبیه هم نیست.» او در بازدید از ویدکان که همایش بزرگی ویژه ویدئوسازان است درباره «ساخت ویدئو برای برندهای مختلف» سخنرانی میکند و میگوید ساخت ویدئوی شخصی را سال گذشته شروع کرده و با یافتن بیش از ۷۰۰ هزار فالوور در یوتیوب، اکنون برای خطوط هوایی و شرکتهای فنآوری هم کار تبلیغاتی میکند.
آبتین میگوید: «برای موفقیت واقعا باید عاشق این کار بود. یکی دو سال اول پول چندانی درنمیآید، و زمان میبرد تا کارتان بگیرد.»
او درباره کیفیت محتوایی که مایل است تولید کند میافزاید: «همیشه سعی میکنم ویدئوهای آموزشی و تا جای ممکن سرگرمکننده بسازم، چون باید مطلب و محتوای تازه برای مردم داشت. بنابراین هدف ویدئو فقط این نیست که پربازدید و فراگیر باشد، بلکه مسئله، ارائه محتوایی است که واقعا ارزشمند باشد.» تولید محتوا در شبکههای اجتماعی؛ ابزار توانمند بازاریابی آینده
الساندرو بولیاری، بنیانگذار «کارگاه بازاریابی اینفوئنسرها» در نیویورک معتقد است که صاحبان برندها باید با شبکههای اجتماعی هماهنگ شوند وگرنه خطر جاماندن در کمینشان است.
الساندرو همچنین به دیگران توصیه میکند تا در این شیوه بازاریابی سرمایهگذاری کنند و دراینباره میگوید: «هر روز یک اپلیکیشن تازه شبکههای اجتماعی یا پخش ویدئوی زنده میبینم. پس روی این نوع بازاریابی سرمایهگذاری عظیمی خواهد شد. همین حالا هم برای ورود به این کار دیر شده و اگر به آن اعتقاد نداشته باشیم از دور خارج میشویم. پس به همه توصیه میکنم که وقت بگذارند و ببینند در شبکههای اجتماعی چه میگذرد چون همه چیز در حال تغییر است و باید در جریان امور بود.»
+3
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.