گروه ایرانی «سایه سیاه» با هک کردن سرور یک هاوستینگ وب، به داده‌های هزاران اسرائیلی دسترسی پیدا کرد

یورونیوز :گروه هکر ایرانی «سایه سیاه» روز شنبه ۳۰ اکتبر اطلاعات خطوط اتوبوسرانی کَویم اسرائیل را در شبکه تلگرام منتشر کرد. یک روز پیش از آن این گروه اعلام کرده بود سرور شرکت خدمات اینترنتی «سایبرسرو» اسرائیل را هک کرده است.

روزنامه ژروزلم پست در گزارشی نوشت این گروه هکری در یک پست تلگرامی با انتشار تصویری که نشانگر دیتابیس داده‌های شخصی شهروندان اسرائیلی است اعلام کرد: «آن‌ها با ما تماس نگرفتند... بنابراین نخستین داده‌ها را اینجا ببینید!» «سایه سیاه» تهدید کرده اگر اسرائیلی‌ها با آن‌ها تماس نگیرند، داده‌های بیشتری را منتشر خواهد کرد.

«سایه سیاه» پیش از این و در سال ۲۰۲۰ شرکت خدمات بیمه خودروی «شیربیت» اسرائیل را هک کرده بود. هکرهای ایرانی تهدید کرده بودند اگر ۵۰ بیت‌کوین (معادل یک میلیون دلار) دریافت نکند، داده‌های کاربران را افشا می‌کند.

«سایبرسرو» یک یک شرکت میزبان (هاستینگ) وب است که برای شرکت‌های دیگر، خدمات سرور و ذخیره‌ داده‌ها را انجام می دهد. ژروزلم پست می‌گوید هکرهای سایه سیاه هم‌اکنون به داده‌های شرکت‌های تجاری مختلف از کمپانی خدمات مسافربری پگاسوس گرفته تا شرکت اتوبوس دان و حتی موزه کودکان اسرائیل دسترسی دارند.

ژروزلم پست نوشته یکی از موارد نگران‌کننده آن است که سایبرسرو، مسئول توسعه یک سایت یاریابی «اتریف»، مخصوص اقلیت‌های جنسی (لزبین، گی، دوجنسی، ترانس و کوئیر) است. این به آن معنی است که هم‌اکنون داده‌های شخصی کاربران این سایت در اختیار هکرهای «سایه سیاه» قرار دارد و آن‌ها می‌توانند اطلاعات آن‌ها را افشا کنند.» سایت اتریف هم‌اکنون خارج از دسترس است.
سایت یاریابی اتریف هم‌اکنون از دسترس خارج استبه گزارش ژروزلم پست، هکرهای ایرانی در پیام خود نوشته اند«سلام دوباره! برای شما خبری داریم. احتمالا امروز نمی‌توانید به سایت‌های زیادی متصل شوید. ما به سایبرسرو و مشتریانش آسیب وارد کرده‌ایم. شاید این سوال برایتان مطرح باشد که داده‌ها چه می‌شوند؟ طبق معمول، اطلاعات زیادی داریم. اگر نمی‌خواهید آن‌ها را فاش کنیم، خیلی زود با ما تماس بگیرید»

وب‌سایت‌های هک شده از زمان اعلام حمله سایبری تاکنون خارج از دسترس هستند. از قرار معلوم هکرها سرورهای «سایبرسرو» را خاموش کرده‌اند و به این ترتیب، وب‌سایت‌های مشتریان این هاوستینگ، پیام نقص فنی می‌دهند و دسترسی به آن‌ها ممکن نیست.
جنگ بی‌پایان سایبری؟
سه روز پیش و تنها اندکی پس از حمله سایبری به سامانه توزیع سوخت در پمپ بنزین‌های ایران، وای‌نت اسرائیل با انتشار گزارشی اعلام کرده بود هکرهای ایرانی اطلاعات شخصی و محرمانه صدها سرباز ارتش اسرائیل را هک کرده اند.

شماری از مقام‌های ایرانی هک سامانه سوخت‌رسانی این کشور را نتیجه حمله سایبری بیگانگان عنوان کرده بودند. در جریان حمله سایبری اخیر که در آستانه دومین سالگرد اعتراضات خونبار آبان ۹۸ به افزایش قیمت بنزین صورت گرفت، بیلبوردهای الکترونیکی در اصفهان به جای تبلیغات معمول پیام «خامنه‌ای بنزین ما کو؟» را نمایش می‌دادند.

تل آویو در سال‌های اخیر علاوه بر تلاش برای متوقف کردن توسعه برنامه اتمی ایران، رویکرد فعال‌تری علیه حکومت ایران در پیش گرفته است. وزارت امور خارجه اسرائیل پیام‌های پرشمار و بعضا تمسخرآمیزی را علیه سیاست‌ها و دولتمردان جمهوری اسلامی ایران در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند. مشابه این رویه، در زمان دولت دونالد ترامپ در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی وزارت امور خارجه ایالات متحده هم دیده می‌شد.

جنگ سایبری، یکی از عرصه‌های نبرد داغ میان ایران و اسرائیل است. نفوذ ویروس استانکس به صنایع هسته‌ای ایران، احتمالا بزرگ‌ترین حمله سایبری اسرائیل علیه جمهوری اسلامی بوده است. این جنگ از قرار معلوم، «گاه نهان و گاه آشکار» همچنان و به شدت ادامه دارد.
+6
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    مهرداد2538 - تهران، ایران
    اسرائیل با براه انداختن جنگ سایبری بطور غیرمستقیم، قطع شدن اینترنت ایران از سرورهای بین المللی و لزوم براه انداختن اینترنت داخلی را توجیه می کند. این کار به ضرر ملت ایران و به نفع رژیم ملاهاست.
    0
    0
    دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.