شبکه اجتماعی ترامپ در آغاز کارش هک شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه اجتماعی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از افتتاح رسمی، مورد رخنه قرار گرفت.
 
به نوشته نشریه «نیوز ویک»، برخی کاربران فضای مجازی با ورود به این شبکه اجتماعی، اکانت‌هایی با اسامی ترامپ و «مایک پنس» معاون وقت وی ایجاد کرده و با بارگذاری عکس‌هایی، به تمسخر آن‌ها پرداختند.
 
نیوز ویک نوشت، این افراد پیش از آنکه شبکه اجتماعی ترامپ به‌طور رسمی افتتاح شود، توانسته‌اند از طریق یک لینک به آن دسترسی پیدا کنند و پیش از خود ترامپ، به اسم او حساب کاربری جعلی ایجاد کنند.
 
این شبکه اجتماعی قرار است ماه آینده میلادی برای «میهمانان خاص» و در سال ۲۰۲۲ برای تمام آمریکایی‌ها قابل دسترس باشد.
 
ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد در حال راه‌اندازی این شبکه اجتماعی است و در بیانیه‌ای گفت: «من حقیقت و TMTG "گروه رسانه و فناوری ترامپ" را برای ایستادگی در برابر استبداد فناوری بزرگ ایجاد کردم. ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که طالبان در توییتر حضور گسترده‌ای دارند، اما رئیس‌جمهور مورد علاقه شما در آمریکا را ساکت کرده‌اند. این غیرقابل قبول است».
 
ترامپ پس از حمله مرگبار به کنگره آمریکا در ششم ژانویه، عمدتاً از شبکه‌های اجتماعی بزرگ از جمله فیس‌بوک و توییتر مورد علاقه خود منع شد. پس از ترک کاخ سفید، او وبلاگی شبیه به توییتر را اداره می‌کرد و اما یک ماه پس از شروع به کار تعطیل شد.
+47
رأی دهید
-20

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۸
    اقای شاکی - برمن، آلمان

    خوب کنف کردن ترومپت را. دمشون گرم
    69
    22
    جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    صدای خسته - بروج، بلژیک
    در دنیایی که شیاطین و باطلین آنرا اداره می‌کنند.وجود فرشته ها ممنوع میشه.ولی مطمئنم حق بر باطل پیروز خواهد شد.ترامپ بزرگ یه حقِ حقیقت است و نابود کننده شیاطین و باطلین. زنده باد ترامپ .
    26
    27
    جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.