سازمان جهانی بهداشت مصرف الکل را از عوامل موثر در بروز سرطان پستان می‌داند

یورونیوز :سازمان جهانی بهداشت می‌گوید هیچ مقداری از مصرف الکل بی‌خطر نیست و هر اندازه که مصرف الکل افزایش پیدا کند خطر ابتلا به سرطان پستان نیز بالا می‌رود.

بنا به اعلام این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد مصرف الکل یکی از «عوامل اصلی» اما «اصلاح‌پذیر» است که خطر ابتلا به سرطان پستان را بالا می‌برد.

سرطان پستان یکی از رایج‌ترین انواع سرطان در اروپا است. به طور میانگین روزانه ۱۵۷۹ مورد ابتلا به سرطان پستان در میان زنان اروپایی شناسایی می‌شود. تخمین زده می‌شود که از هر ۱۰۰ مورد ابتلا به سرطان پستان در اروپا هفت مورد ناشی از مصرف الکل است.

مرلیز کوربکس، از مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: «مردم باید بدانند که با کاهش مصرف الکل می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند. فرقی هم ندارد که چه نوع الکل، با چه کیفیتی یا به چه قیمتی مصرف می‌کنند.»

بنا به آمار سازمان جهانی بهداشت، بالاترین نرخ شناسایی موارد جدید سرطان پستان در میان مناطق مختلف متعلق به اروپا است. ۵۳ کشور در رده‌بندی‌های سازمان جهانی بهداشت به عنوان کشور اروپایی طبقه‌بندی شده‌اند.

به گفته آژانس بین‌المللی پژوهش برای سرطان (IARC) مصرف الکل در سال ۲۰۲۰ علت تقریبا ۴۰ هزار مورد از موارد جدید ابتلا به سرطان پستان در اروپا بود. داده‌های این سازمان همچنین نشان می‌دهد که سرطان پستان اکنون به رایج‌ترین نوع سرطان در سطح جهان تبدیل شده است.
هیچ مقداری از مصرف الکل بی‌خطر نیست
سازمان جهانی بهداشت تاکید می‌کند که هیچ مقداری از مصرف الکل بی‌خطر نیست. بنا به اعلام این نهاد بیش از ۱۰ درصد از سرطان‌هایی که به دلیل مصرف الکل در اروپا شناسایی شده‌اند تنها ناشی از مصرف روزانه یک قوطی آبجو یا دو گیلاس کوچک شراب بودند.

از سوی دیگر از هر چهار مورد ابتلا به سرطان پستان در اروپا علت ابتلا به این بیماری در یکی از بیماران مصرف روزانه یک قوطی آبجو یا دو گیلاس کوچک شراب است.
الکل چگونه به بدن ضربه می‌زند؟فروش مشروبات الکلیآژانس بین‌المللی پژوهش برای سرطان مصرف الکل را در میان گروه اول از عوامل سرطان‌زا در میان انسان‌ها طبقه‌بندی کرده است. به گفته این نهاد مصرف الکل با بروز هفت نوع سرطان مرتبط است.

مصرف الکل علاوه بر سرطان پستان خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، مری، کبد، حنجره، روده بزرگ و راست روده (rectum) را نیز افزایش می‌دهد.

کارینا فریرا بورجس، از مسئولان سازمان جهانی بهداشت درباره مصرف الکل و تاثیر آن بر بدن می‌گوید: «به طور ساده می‌توان گفت که الکل سمی است، هنگام عبور از بدن به همه اعضاء آسیب می‌زند.»

سازمان جهانی بهداشت به کشورها توصیه می‌کند که میزان دسترسی به مشروبات الکلی را با افزایش قیمت آن محدود کنند. یکی از پیشنهادهای این نهاد افزایش مالیات مشروبات الکلی است. سازمان جهانی بهداشت همچنین دولت‌ها را تشویق می‌کند که تبلیغ مشروبات الکلی در رسانه‌ها را ممنوع یا محدود کنند.

یکی دیگر از توصیه‌های این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد چسباندن برچسب‌های هشدارآمیز بر روی مشروبات الکلی و کاهش میزان دسترسی به الکل (مانند ایجاد محدودیت برای ساعات فروش الکل) است.
+4
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.