چطور از استرس، خشم، اضطراب و غمِ ناگزیر، بگریزیم؟ + اینفوگرافی

در دورانی که چالش‌های زندگی به دلیل همه‌گیری تشدید شده و هشدار درباره فرسودگی شغلی در محل کار و خانه، هرگز تا این حد بالا نبوده است، به‌نظر می‌رسد استرس داشتن دیگر چیزی عادی و بدیهی برای همگان فرض می‌شود.

به گزارش فرادید، برای اغلب ما این دوره‌های فشار خیلی سریع طی می‌شوند، حتی جدی‌ترین استرس‌ها هم موقتی هستند و اغلب‌مان از آن‌ها بهبود پیدا می‌کنیم. اما راچل بوید، از خیریه سلامت روانِ «مایند» می‌گوید: «تاب‌آوری عاطفی همه چیز را حل نمی‌کند. حتی اگر احساسِ خوبی داشته باشیم، برخی از دلایلِ استرس هستند که نمی‌توانیم به راحتی با آن‌ها کنار بیاییم.»
 
بسیاری از چالش‌های روزمره ما به دلیل همه‌گیری و پیامد‌هایی که همه‌گیری برای اقتصاد و اجتماع داشته است، تشدید شده‌اند. به‌ویژه، آن‌هایی که دچار تنگنا‌های اقتصادی و مالی هستند، بیمار هستند یا مسئولیت‌ِ مراقبت از دیگران را برعهده دارند، ممکن است احساس کنند که هیچ روزنه امیدی برای‌شان وجود ندارد.

اما حتی اگر به‌نظر می‌رسد استرس به بخشی از شرایط زندگی روزمره شما تبدیل شده است و هیچ راه گریزی از آن ندارید، باز هم روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید در این شرایط سخت از خودتان حمایت کنید.
از آن تصویرِ بزرگ‌تر آگاه باشید
بسیاری از استرس‌های طولانی محصولِ زندگی در فقر، مشکلات مالی و بیماری هستند که وقتی خدمات حمایتی و مزایا قطع یا کاهش پیدا می‌کنند، می‌توانند منجر به بدتر شدنِ استرسِ این افراد شوند؛ بنابراین وقتی درباره راه‌های خروج از استرس یا حل آن صحبت می‌کنیم، این راه‌حل‌ها باید بر بستر تغییرات اجتماعی، مانند اصلاحات رفاهی، قوانین بیشتر برای حمایت از حقوق نیروی کار و تأمین منابع حمایتی بیشتر برای کسانی که از افراد دیگر مراقبت می‌کنند، شکل گرفته باشد.

زامپرونی، می‌گوید: «اصلاً عادلانه نیست که کل مسئولیتِ حفاظت از وضعیتِ روانی را به عهده خودِ فرد بگذاریم. تغییرات اجتماعی بسیار کند اتفاق می‌افتند و مردم به منابعی نیاز دارند که بتوانند تا زمان وقوع این تغییرات از آن‌ها استفاده کنند.»
راه‌حلی را پیدا کنید که برای شخصِ شما مناسب است
حتی ژنتیک می‌تواند درباره واکنش‌های استرسی ما خبر بدهد. این یعنی استراتژی‌هایی که سایر افراد برای حل مشکلات استرس‌شان به کار می‌گیرند، ممکن است برای شما مفید نباشد. نکته کلیدی آن است که شما روشِ خودتان را برای حل موقعیت‌های استرس‌زا پیدا کنید.

بوید، پیشنهاد می‌دهد وقت بگذارید و درباره خودتان و تجربه‌های خاص‌تان فکر کنید. می‌توانید این کار را به تنهایی یا به همراه یک دوست انجام دهید. «شگفت‌زده می‌شوید وقتی می‌فهمید که اندیشیدن درباره خودتان تا چه اندازه در حل استرس‌های‌تان کمک‌کننده است.»
در گرداب احساسات گیر نیفتید
گیلبرت می‌گوید: «احساس کلافگی که ناشی از موقعیت‌هایی مانند اشتباه کردن یا رد شدن در مصاحبه‌های شغلی است، قابلِ درک است؛ اما می‌تواند احساساتی مانند اینکه "من آدمِ به درد نخوری هستم! "، "هیچ‌کسی دوست ندارد من را استخدام کند! " و ... را در ذهنِ فرد ایجاد کند.»
 
+4
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.