یورونیوز :پزشکان بیمارستانی در شهر سیدنی استرالیا نوزاد یک زن باردار مبتلا به «کووید ۱۹» را با عمل سزارین از شکمش بیرون آوردند تا بتوانند به این بیمار دستگاه تنفس مصنوعی وصل کنند.
روزنامه گاردین با انتشار این خبر نوشته است که این زن در حالی که هفته بیست و هشتم بارداری را پشت سر میگذاشت، به مرحله حاد بیماری کرونا رسیده بود. پزشکان تشخیص دادند که او برای گرفتن تنفس مصنوعی نیاز به زایمان فوری با سزارین دارد.
به نوشته این روزنامه پس از این زایمان که در ماه اوت انجام شد، مادر بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان لیورپول در غرب سیدنی بستری شد. نوزاد او نیز که قاعدتا هنوز ۱۲ هفته به تولدش مانده بود، به بیمارستانی دیگر منتقل شده و در انکوباتور قرار داده شده است.
گاردین می نویسد که در این زمان اطلاعی از وجود بیماری «کووید ۱۹» در بدن کودک و وضعیت مادرش در دسترس نیست و مقامات بهداشت ایالت نیوساوتولز نیز به پرسشها در این زمینه پاسخ ندادهاند.
این روزنامه مینویسد در پی یافتن این مسئله است که آیا این اتفاق ربطی به واکسن نزدن به بیماران باردار دارد یا نه زیرا زن باردار اهل شهر نیوکاسل در نزدیکی سیدنی، به دلیل آن که نتوانست برای زدن واکسن وقت بگیرد، به «کووید ۱۹» مبتلا و در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری شد.
این حادثه در حالی رخ میدهد که موارد شیوع ویروس کرونا از بدن مادران باردار و کودکان آنها در نیوساوتولز افزایش یافته و در بیمارستان لیورپول سیدنی بخش ویژهای برای خانوادههای مبتلا به کووید ایجاد شده است.
دولت فدرال نیوساوتولز میگوید که زنان باردار برای زدن واکسن فایزر در اولویت هستند اما تا همین اواخر، استرالیاییهای زیر ۴۰ سال واجد شرایط واکسن نبودند، به این معنی که به زنان تازه باردار واکسن تزریق نمیشد.
بخش کودکان بیمارستان لیورپول در روزهای اخیر به مرکزی منحصرا برای خانوادههای مبتلا به کووید و دارای فرزند تبدیل شده و خانوادههای مبتلا در غرب سیدنی طبق پروتکل به آنجا هدایت میشوند. به این ترتیب در مورد خانوادههایی که تمام اعضا آنها کرونا گرفتهاند، به جای آن که کودکان با کووید مثبت اما بدون علامت را در تختهای بخش کودکان بخوابانند و والدینشان را در بخش بزرگسالان درمان کنند، همگی را با هم درمان میکنند.
یکی از کارکنان بخش بهداشت استرالیا در این زمینه به روزنامه گاردین می گوید این تصمیم از آن جهت گرفته شده که بیماران و کودکان را نمیتوانند به خانه بفرستند زیرا کسی را ندارند که از آنها مراقبت کند، بنابراین خانوادهها با هم در اتاقها مستقر میشوند.
بخش کودکان بیمارستان لیورپول اکنون فقط مخصوص مبتلایان به «کووید ۱۹» است و کارکنان بیمارستان کودکانی را که با بیماریهایی از جمله آپاندیسیت به اورژانس مراجعه میکنند، نمیپذیرند و به بیمارستانهای دیگر ارجاع میدهند.
+3
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.