تفنگدار سابق بریتانیا با ۲۰۰ سگ و گربه و بدون کارکنان محلی از افغانستان خارج شد

یورونیوز :یکی از تنفگداران پیشین نیروی دریایی بریتانیا که در افغانستان پناهگاهی را برای سگ‌ها و گربه‌ها برپا کرده بود با یک پرواز چارتر و به همراه این حیوانات از این کشور بحران‌زده خارج شد اما کارکنان محلی را با خود نبرد.

پل فارتینگ پس از آنکه ۱۵ سال پیش به همراه نظامیان بریتانیا در افغانستان حضور داشت یک موسسه خیریه به نام «نوزاد» را برای نگهداری و رسیدگی به حیوانات خانگی در افغانستان ایجاد کرد. او طی روزهای گذشته و به دنبال به قدرت رسیدن طالبان در کابل کارزاری را برای نجات حیوانات پناهگاه «نوزاد» و کارکنان آن آغاز کرده بود.

پل فارتینگ حاضر به ترک افغانستان بدون حیوانات پناهگاهش نشد و از مقامات طالبان نیز درخواست کمک کرده بود.

شماری از چهره‌های سرشناس بریتانیایی از جمله ریکی جرویز، بازیگر معروف از کارزار پل فارتینگ حمایت کرده بودند. در مقابل عده‌ای با انتقاد از کارزار او بر این باور بودند که تلاش‌های رسانه‌ای او توجه عمومی را از تلاش برای خروج اتباع بریتانیایی و افغان از فرودگاه کابل منحرف می‌کند.

تام توگنهت، نماینده محافظه‌کار مجلس عوام که سابقه خدمت در عملیات ارتش بریتانیا در افغانستان را دارد در این باره گفت: «اگر من یک آمبولانس بفرستم تا به جای مادر شما، سگم را نجات دهم چه خواهید گفت؟»

او افزود: «ما نظامیانی زیادی را به کار گرفتیم تا ۲۰۰ سگ را منتقل کنیم در حالی که خانواده مترجم من احتمالا کشته خواهند شد.»

بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا نیز گفته است که در روند تخلیه از افغانستان باید اولویت به جای حیوانات به انسان‌ها داده شود.

در مقابل پل فارتینگ تاکید کرده است که در جریان انتقال حیوانات پناهگاه «نوزاد» از منابع اختصاص یافته برای تخلیه اتباع بریتانیایی و افغان استفاده نشده است.
+84
رأی دهید
-34

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد

    اینهم تمدن از نوع انگلیسی...
    21
    68
    دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    حتما ارزش حیوانات بیشتر از جان انسان هاست. قبلا که گفتی تا همه کارکنان سوار هواپیما نشوند شما با سگ و گربه هات باقی می مانی؟ انگلیس و فرانسه قرن ۱۸هند را بین خود تقسیم کردن تا سال اوت ۱۹۴۷با استقلال هند . درآنزمان در ورود بعضی از مکانها نوشته میشد: * ورود هندیها و سگ هندی ممنوع * .
    8
    49
    دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    Sayet uk - ناتینگهام، انگلستان
    تا چندی پیش در سر در اکثر بارها “ ورود سگ و ایریش(ایرلندی کاتولیک) ممنوع می نوشتند، سیاه پوستان که اصلا.البته خیلی فرق کرده و روز به روز بهتر می‌شود .
    1
    5
    دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    دوسشون داشته برده. انسان وقتی به معصومیت حیوانات خو میگیره به انسانها بی توجه میشه. البته قطعا جایی انسانی رو ببینه که نیاز ضروری به کمک داره انجام میده.
    8
    19
    دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.