تنش بین ایران و اسرائیل افزایش می یابد

العربیه :رئیس ستاد ارتش اسرائیل تاکید کرد که ارتش اسرائیل به طرق مختلف برای «کاهش نفوذ رژیم ایران در خاورمیانه» تلاش می‌کند. آویو کوخاوی، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، چهارشنبه 25 اوت، تأیید کرد که ارتش اسرائیل با توجه به پیشرفت‌های اخیر برنامه هسته‌ای ایران، «تدابیر عملیاتی» خود را برای مقابله با آن تسریع می‌کند.

به گزارش جروزالم پست، «کوخاوی» با بیان اینکه پیشرفت در برنامه هسته‌ای ایران موجب شده تا ارتش اسرائیل تدابیر عملیاتی خود را تسریع کند، خاطرنشان کرد: «بودجه دفاعی که اخیراً به تصویب رسیده است، به این امر اختصاص خواهد یافت».

این مقام نظامی اسرائیلی همچنین تاکید کرد که کشورش به طرق مختلف برای «کاهش نفوذ رژیم ایران در خاورمیانه» تلاش می‌کند.

رئیس ستاد ارتش اسرائیل همچنین مذاکرات وین میان قدرت‌های جهانی و ایران برای احیای توافق هسته‌ای برجام را «خطرناک» توصیف کرد.

در همین راستا نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل در سفر به ایالات متحده آمریکا تاکید کرده که تل‌آویو به حملات سری خود علیه برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد و با تلاش‌های صورت گرفته به رهبری آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای 2015، مخالفت خواهد کرد.

نخست وزیر اسرائیل همچنین گفته که او در سفر به واشینگتن استراتژی جدیدی را برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران به کاخ سفید پیشنهاد می‌کند.
تهدید مشاور خامنه‌ای علیه اسرائیل
علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، چهارشنبه اسرائیل را از حمله به کشتی‌های این کشور بر حذر داشت.

به گزارش خبرگزاری «تسنیم» ولایتی ضمن هشدار درباره هر گونه اقدام احتمالی اسرائیل علیه کشتی سوخت‌رسانی ایران به مقصد لبنان، تهدید کرده که عبور از این خط قرمز واکنش بی‌سابقه ایران را به دنبال خواهد داشت.

با این حال وب سایت «تانکر تراکس» متخصص در زمینه ردیابی کشتی‌ها چهارشنبه اعلام کرد آن کشتی که قرار است سوخت از ایران به مقصد لبنان حمل کند، هنوز این کشور را ترک نکرده است.

از سویی تکرار اظهارات حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله لبنان مبنی بر این‌که کشتی‌های حامل سوخت و گازوئیل از ایران به قصد ورود به لبنان به زودی حرکت خواهند کرد، انتقادهای برخی از مقامات لبنانی را برانگیخته است. انتقال سوخت از ایران به لبنان به دلیل تحریم‌های آمریکایی اعمال شده علیه تهران می‌تواند لبنان را با چالش‌هایی جدی مواجه کند.
+43
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    اسرائیل باید خوب بداند نفوذ نظام اخوندی در کشورهای منطقه و تلاش اخوندها برای دستیابی به بمب اتم ؛ فقط و فقط برای نابودی دولت اسرائیل است . چون با نابود کردن دولت اسرائیل به رهبری اخوندهای ایرانی یعنی اینکه اخوندها در ایران به مقام رهبری جهان اسلام و حتی مسیحیت رسیده اند و دین شیعه بالاتر از هر دین و مذهبی است.
    10
    2
    ‌پنجشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.