«بستری بیمار جدید تنها در صورت ترخیص یا مرگ بیماران بستری امکان پذیر است»

به گفته رئیس بیمارستان امام خمینی تهران در هفته‌های گذشته، امکان بستری بیمار جدید در این بیمارستان تنها در صورت ترخیص یا فوت بیماران بستری‌شده، امکان‌پذیر بوده است.

به گزارش ایلنا، خسرو صادق‌نیت روز شنبه، ۳۰ مرداد، درباره معضل تخت خالی برای بیماران کرونایی در بحران اخیر کرونا موسوم به «موج پنجم» گفت که نبود تخت خالی برای بستری بیمار جدید در موج‌های قبلی هم بوده، اما در هفته‌های اخیر تقریباً هر روز این مشکل وجود داشته است.

آقای صادق‌نیت در ادامه همچنین با اشاره به پذیرش بیمار حدود دو برابر ظرفیت در بخش اورژانس این بیمارستان گفت که فشار زیادی بر کادر درمان وجود دارد و برخی از آن‌ها با وجود تزریق واکسن به کرونا مبتلا شده‌اند.

در هفته‌های گذشته تصاویر متعددی از بستری بیماران بر کف راهروها، فضای سبز بیمارستان‌ها و حتی خودروهای شخصی همراهان بیماران در پارکینگ مراکز درمانی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

در همین حال عاطفه عابدینی، دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، روز شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا گفت که در حال حاضر همه‌ مراکز درمان کشور پر از بیمار کرونایی است و هنوز برخی از استان‌ها به پیک نرسیده‌اند.

به گفته خانم عابدینی، در حال حاضر فقط استان سیستان بلوچستان وضعیت «کنترل‌شونده» دارد.

قاسم جان‌بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت، روز جمعه، ضمن اشاره به شرایط «تقریبا ثابت شیوع کرونا در اغلب استان‌های کشور» گفته بود که روند کرونا در برخی از استان‌ها از جمله اصفهان، فارس و خراسان رضوی هم‌چنان افزایشی است.

در هفته‌های گذشته همزمان با افزایش بی‌سابقه آمار کرونا در ایران، طی چند روز پیاپی آمار رسمی روزانه جان‌باختگان به بیش از ۶۰۰ و شمار مبتلایان در یک روز به بیش از ۴۰ هزار نفر در روز رسید.

این در حالی است که سازمان نظام پزشکی ایران پیشتر آمار واقعی کرونا را سه تا چهار برابر آمار رسمی اعلام کرده بود.
+33
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    گفتگو - منچستر، انگلستان
    یا به عبارتی برو بمیر.
    2
    5
    شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    البته همونش هم برای وابستگان و زیرمیزی بده ها فراهم است!!
    1
    1
    شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.