«علی خامنه‌ای و مخالفان ورود واکسن‌های کرونا مسئول مستقیم مرگ مردم ایران هستند »

از فروپاشی نظام بهداشت و درمان در ایران سخن می‌روددویچه وله :کمپین حقوق بشر ایران در بیانیه‌ای علی خامنه‌ای و مخالفان ورود واکسن‌های کرونا را مسئول مستقیم مرگ مردم اعلام کرده است. در این بیانیه آمده به‌رغم بالا رفتن آمار قربانیان کرونا، مسئولان ایران مانع از واردات واکسن می‌شوند.

علی خامنه‌ای و شماری از مسئولان جمهوری اسلامی واردات واکسن کرونا از کشورهای آمریکا، بریتانیا و فرانسه را ممنوع کرده‌اند. این در حالی است که وعده‌های دولت برای تولید واکسن ساخت ایران نیز راه به جایی نبرده و همه‌روزه بر شمار قربانیان کرونا در ایران افزوده می‌شود.

بر اساس آمار رسمی تا کنون تنها سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت ۸۳ میلیون نفری ایران به طور کامل در برابر کرونا واکسینه شده‌اند. به‌رغم آن، هنوز کارشکنی در زمینه واردات واکسن کرونا از سوی مسئولان جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد. مسئولان وزارت بهداشت از فروپاشی قریب‌‌الوقوع سامانه بهداشت و درمان ایران سخن گفته‌اند.

کمپین حقوق بشر ایران "مسببان ممنوعیت ورود واکسن کرونا" به ایران را مسئول مستقیم مرگ شهروندان ایران در اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده است.

در گزارشی که بر روی سایت این کمپین منتشر شده آمده است: «حمایت از فرمان علی خامنه‌ای مبنی بر ممنوعیت ورود واکسن به کشور و سرمایه‌گذاری و تبلیغات و وعده‌های هر روزه درباره تولید و عرضه واکسن تولید داخلی از سوی مقامات مسئول، وضعیت کرونا در کشور را به حدی از بحران رسانده است که به زعم بسیاری بدتر از دوران جنگ است.»

هادی قائمی، مدیر این کمپین گفته است: «مسببان و حامیان ممنوعیت ورود واکسن به ایران در این فاجعه انسانی مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.»

این کمپین از مقامات جمهوری اسلامی ایران درخواست کرده است که هر چه زودتر زمینه را برای واردات واکسن‌های مقابله با کرونا، "صرف‌نظر از کشور تولید کننده" فراهم سازند.

در این بیانیه به بهرام عین‌اللهی، وزیر پیشنهادی بهداشت در دولت رئیسی اشاره شده و از او به عنوان یکی از مخالفان جدی واردات واکسن کرونا یاد شده است.

در بیانیه کمپین حقوق بشر به حق سلامت اشاره شده و آمده است که مقامات جمهوری اسلامی با سیاسی کردن موضوع مقابله با کرونا این حق را از مردم ایران سلب کرده‌اند.
+52
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    خاک بر سر اخوند بی لیاقت . وقتی یه مرده خور را بزاری پشت میز ریاست همین میشه.
    1
    42
    جمعه ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    داش آکل2 - تهران، ایران

    ٤٣ سال اینا باعث بد بختی و مرگ ملت هستن. ولی خوب " خود کرده را تدبیر نیست"
    1
    26
    جمعه ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    تراژدی تاریخ این مملکت نگون بخت در این است. که احمق‌ها به نظر خود کاملا اعتقاد دارند.و آنکه با این‌ها روی سخن. ناا امید. و پر از تردید است. مهم نیست اینتلیگنت شما چقدر است. حتا اگر. در مقیاس. انیشتن. کپرنیک. گالیله.کانت .همه با هم باشید. در یک بحث با آخوند احمق و آخوند دوست. .هیچ شانسی‌ ندارید. همه ما کم و بیش می‌‌دانیم چه هستیم. چاق ما می‌‌داند. چاق است. قد کوتاه ما می‌‌داند. قد کوتاه است. و مثل همیشه. از زمانی‌ که اجداد ما آفریقا را ترک کردند. مثل همیشه احمق ها. نمی‌‌دانند. احمق هستند. قبول ندارید. یک نگاه ،به آقای خودمان. و مریدان ریش او. میان جمله او در یک ماه پیش. نخرید. و جمله او. هفته پیش. بخرید. میان این دو کلمه. فقط یک حرف الفبا تفاوت است. ن و ب. در وسط آان. هزاران. رنج.مرگ. نابودی. بیچارگی. تردید. قبرستان.شیون. آیا هنوز معتقد. احمق‌ها می‌‌دانند.چه می‌‌گویند؟ کمی فکر. یک ن و ب .چه به روز ما آورد.
    1
    10
    جمعه ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.