شکر خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد: مطالعات نشان داده که هر ۱۵۰ کالری شکر مصرف شده توسط فرد، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۱،۱ درصد افزایش میدهد. با توجه به اینکه شکر میتواند باعث مقاومت به انسولین شود، هیچ تعجب آور نیست که خطر ابتلا به دیابت نوع دو در افرادی که به خوردن نوشیدنیهای سرشار از شکر علاقه دارند، ۸۳ درصد بالاتر از دیگران باشد.
شکر شما را افسرده میکند: تحقیقات نشان داده اند که رژیمهای غذایی سرشار از قندهای تصفیه شده، خطر ابتلا به افسردگیرا تا ۴۰ درصد افزایش میدهد. در واقع مقاومت به انسولین منجر به کاهش سطح دوپامین در بدن شده و خطر ابتلا به افسردگی را بالا میبرد. دوپامین هورمون مرتبط با احساس خوب است.
شکر باعث افزایش ذخیره چربی میشود: فروکتوز باعث ذخیره سازی چربی در اعضای بدن میشود؛ به خصوص در اطراف کبد. این روند خطر ابتلا به بیماریهای کبدی از قبیل: کبد چرب غیر الکلی را افزایش میدهد.
شکر باعث چی و چروکهای پوستی میشود: برای داشتن پوستی شفاف و صاف نیازمند سطح بالای کلاژن هستید. با خوردن قند و شکر زیاد دچار کاهش تولید کلاژن میشوید و به تدریج چین و چروکهای پوستتان را به وضوح میبینید. آکنه نیز یکی دیگر از عوارض مواد خوراکی شیرین است.