فرمانده نیروی دریایی ایران از حضور نظامی در اقیانوس اطلس دفاع کرد

ناو لجستیک ارتش ایران که پس از آتش‌سوزی در آب‌های محدوده جاسک غرق شد العربیه :حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، با دفاع از حضور شناورهای ایرانی در اقیانوس اطلس، چنین حضوری را پاسخ به تهدیدات آمریکا در اطراف ایران دانست.

خانزادی، یک‌شنبه 20 تیر، با حضور در برنامه نگاه یک طی سخنانی درباره اعزام ناوهای ایرانی به اقیانوس اطلس اظهار داشت: «ناو مکران یک بندر متحرک دریایی است و این ناو می‌تواند ظرفیت خوبی برای حضور ناوگروه‌های ما در دریاهای آزاد باشد.»

فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران ادامه داد: «امروز در منطقه اقیانوس اطلس این ما هستیم که در حال تولید روند هستیم. البته بخشی از این حضور هم به دلیل این است که آمریکایی‌ها می‌گفتند ایرانی ها قادر به حضور در اقیانوس اطلس نیستند.»
نمایش نمادین و انصراف از ادامه حضور
حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش ایران، 20 خرداد، از ورود دو ناو ایرانی «سهند» و «مکران» برای اولین بار به اقیانوس اطلس خبر داد.

مقامات آمریکایی گفته‌اند «مکران» تانکری نفتی که به «ناوبندر» و پایگاه متحرک دریایی تغییر کاربری داده است، با هدف انتقال اسلحه به ونزوئلا وارد اقیانوس اطلس شده است.

ایالات متحده هشدار داد که انتقال تسلیحات، قایق‌های تندرو و موشک‌های دوربُرد از ایران به ونزوئلا را تحمل نخواهد کرد و به آن واکنش نشان خواهد داد.

پس از این هشدارها، وبگاه «تانکر ترکرز»، متخصص ردیابی کشتی‌های نفتی، گزارش داد که دو کشتی ایرانی که چند روز پیش پس از عبور از سواحل آفریقای جنوبی وارد اقیانوس اطلس شدند، در حال بازگشت به سمت سوریه هستند.
تکرار حوادث در کشتی‌ها و ناوهای ایران
خانزادی همچنین درباره وضعیت امنیت مرزهای آبی ایران گفت: «امنیت مرزهای آبی ما بسیار بالا است و امکان ندارد شناوری قصد تقرب به این منطقه را داشته باشد و لحظه به لحظه مورد رصد و پایش قرار نگیرد.»

این در حالی است که در 21 اردیبهشت 99، «ناوچه کنارک» آن چه بعدها جنگ سایبری و نفوذ در سیستم الکترونیکی نیروهای دریایی ایران خوانده شد، طی مانور ارتش به اشتباه مورد اصابت موشک‌های خودی قرار گرفت.

ناو پشتیبانی «خارک» متعلق به نیروی دریایی ارتش ایران نیز 11 خرداد امسال در بندر جاسک ناگهان دچار حریق گسترده‌ای گردید و بر اثر شدت آتش‌سوزی در آب‌های محدوده جاسک غرق شد. این حادثه نیز به حمله سایبری و اختلال در سیستم هشدار این ناو نسبت داده شد.

گفتنی است که کشتی‌های تجاری، نفت‌کش‌ها و ناوهای ارتش ایران طی سال‌ها و ماه‌های اخیر به طور مکرر در آب‌های ساحلی ایران و آب‌های آزاد دچار سوانح و آسیب‌های جدی شده‌ که اغلب این حوادث به اسرائیل نسبت داده شدند.
+6
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۳
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    واقعاً که سنگ پا از بیشرمی این ها از رو رفت. هنوز چهار درصد ملت را نتوانستند واکسینه کنند، اما هوس حضور در اقیانوس اطلس را دارند!
    3
    5
    دوشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.