مدیر مسئول روزنامه وابسته به رهبر ایران: حکم اصلی موسوی و کروبی «اعدام» است

العربیه :مدیر مسئول روزنامه وابسته به رهبر ایران، حصر رهبران جنبش سبز را که به شدت مورد انتقاد نهادهای حقوق بشری قرار گرفته را یک «ارفاق و لطف» در حق آنها دانست و تاکید کرد که نظام صرفا از این جهت که می‌خواست به دلیل سوابقی که داشتند به آنها لطفی بکند آنها را در حصر نگه داشت و اگر غیر از این بود جرم آنها بسیار بسیار بزرگ و «فساد فی الارض» بود و حکم اصلی‌شان «اعدام» است.

حسین شریعتمداری، جمعه 1 ژانویه 2021 در برنامه «بدون توقف» با اشاره به اینکه حصر «لطف بزرگی» بود که نظام به رهبران جنبش سبز کرده است راهپیمایی حکومتی در روز «9 دی‌ماه» را یادآور شد و تاکید کرد که «مهم این است که ماجرای فتنه و 9 دی را بایگانی نکنیم چون عواملش هنوز در میدان هستند».

راهپیمایی حکومتی 9 دی 1388 با فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایران به ریاست احمد جنتی، در واکنش به تظاهرات هواداران جنبش سبز در تاسوعا و عاشورای 1388 انجام شد.

او مسئله حصر را یک «ارفاق و لطف بزرگ» نظام به رهبران جنبش سبز دانست که صرفا از این جهت که رهبران جنبش سبز سوابقی داشتند به آنها «لطف» شد و در حصر نگه داشته شدند و اگر غیر از این بود، جرم آنها بسیار بسیار بزرگ و «فساد فی‌الارض» بود.

شریعتمداری در ادامه حمله به رهبران جنبش سبز، جرم آنها را بر اساس اسناد موجود «وطن‌فروشی و حمله به جمهوریت نظام» توصیف کرد و خون تمام کسانی که در اعتراضات ریخته شد را بر گردن آنها دانست و حکم اصلی‌شان را «اعدام» اعلام کرد.

حبس خانگی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد از فوریه 2011 آغاز شد و تاکنون ادامه دارد. فاطمه کروبی نیز که همزمان با این افراد در حبس قرار گرفت، از آوریل 2011 در وضعیت رفع حصر موقت قرار گرفته‌ است.

این رهبران جنبش سبز پس از انتخابات جنجالی سال 88 به نتایج انتخابات اعتراض کردند و اعتقاد داشتند که در این انتخابات «تقلب» شده است. با مطرح شدن این موضوع از سوی آنها، حکومت با چالش جدی مواجه شد، در همین راستا آنها از هواداران خود دعوت کردند در تظاهرات گسترده شرکت کنند.

صدها هزار نفر در حمایت از آنها به خیابان‌ها آمدند اما حکومت دست به سرکوب گسترده زد و از حداکثر خشونت علیه معترضان برای پایان دادن به تظاهرات استفاده کرد.

پس از آن با مطرح شدن تئوری فتنه از سوی علی خامنه‌ای رهبر ایران این سه شخصیت سیاسی به «فتنه‌گری» متهم شده و بدون تشکیل دادگاه به حصر خانگی محکوم شدند.

حصر خانگی آنها با اعتراض‌های زیادی از سوی احزاب و شخصیت‌های سیاسی مواجه شد و علیرغم وعده‌ها برای برطرف شدن حصر، آنها همچنان در «حصر خانگی» به سر می‌برند.
+6
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.