چین اثربخشی واکسن کرونای سینوفارم را «۷۹ درصد» اعلام کرد

واکسن سینوفارم چینبی بی سی :سینوفارم، شرکت چینی تولیدکننده واکسن کرونا که اکنون در حال تولید آن است، داده‌هایی را منتشر کرده که اثربخشی این واکسن را ۷۹ درصد نشان می‌دهد.

شرکت چینی سینوواک می‌گوید برای اخذ مجوز به نهادهای نظارتی درخواست داده است.

یکی از مزیت‌های این واکسن این است که می‌توان در دمای عادی یخچال نگهداری کرد. واکسن آکسفورد هم از این قابلیت برخوردار است.

این اولین واکسن از پنج واکسن کرونای چین است که اطلاعات مرحله آزمایش انسانی (مرحله سوم) آن به طور رسمی منتشر می‌شود.

امارات متحده عربی که برای اولین بار واکسن چینی سینوفارم چین را را ارزیابی کرد، اثربخشی آن را حدود ۸۶ درصد اعلام کرد.

سینوفارم اطلاعات کاملی در مورد واکسن این شرکت منتشر نکرده و سخنگوی سینوفارم از توضیح این اختلاف خودداری کرد و گفت نتایج دقیق بعدا منتشر می‌شود.
درباره واکسن‌های تولید چین چه می‌دانیم؟امارات و بحرین از این واکسن برای کارکنان خط مقدم مبارزه با کرونا استفاده کرده‌انددر ادامه تلاش‌های جهانی برای تولید واکسن کرونا، به نظر می‌رسد چین با دو واکسن سینوفارم و سینوواک که در حال حاضر به بازارهای خارج از این کشور راه یافته‌اند، پیشرفت بزرگی کرده است.

سینوفارم یک شرکت دولتی داروسازی در چین است.

واکسن سینوفارم نیز همچون سینوواک دیگر واکسن کرونا چین، بر پایه ویروس مرده تولید شده است. به نظر می‌رسد ایران نیز تا حدی از همین روش برای تولید واکسن خود بهره‌ برده است.

نتایج آزمایش‌های حیوانی و مراحل اول و دوم آزمایش انسانی این واکسن‌ها با همکاری دانشگاه‌های مطرح چین پیشتر در نشریات معتبر انتشار یافته‌اند.

بنابر اعلام این شرکت، آزمایش مرحله سوم واکسن سینوفارم از اثربخشی ۷۹ درصدی این واکسن خبر می‌دهد که کمتر از دو واکسن فایزر و مدرنا و بیشتر از واکسن آکسفورد-استروزنیکا است. شرکت مدرنا از اثربخشی ۹۵ درصدی واکسن خود خبر داده است. بنابر داده‌ها اما میزان اثربخشی واکسن آکسفورد بریتانیا حدود ۷۰ درصد اعلام شده است.

اما حتی پیش از انتشار نتایج مرحله سوم، واکسن سینوفارم بر اساس یک برنامه اضطراری به تقریبا یک میلیون نفر در چین تزریق شده است. پروفسور دیل فیشر از دانشگاه ملی سنگاپور استفاده گسترده از یک واکسن بدون طی مرحله سوم را غیر معمول خوانده است.

اوایل ماه دسامبر امسال، کشور پرو آزمایش واکسن سینوفارم را به خاطر "رویداد جدی نامطلوبی" که برای یکی از داوطلبان رخ داد، به تعلیق درآورد. بعدتر اما این تعلیق برداشته شد.

توقف در جریان آزمایش‌های بالینی غیر معمول نیست. چنین اتفاقی در زمان آزمایش واکسن کرونا دانشگاه آکسفورد نیز روی داد.

در چین، عمدتا گسترش ویروس کرونا مهار شده و زندگی، آرام و آهسته "به یک وضعیت عادی جدید" بازمی‌گردد.
+0
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.