شلیک یک موشک SM-3 از ناو آمریکایی فیتزجرالد در جریان مانوری در سال ۲۰۱۲بی بی سی :آژانس دفاع موشکی آمریکا اعلام کرد که در آزمایشی موفق یک ناو مجهز به سیستم دفاع موشکی در اقیانوس آرام، یک موشک بالستیک قارهپیما (ICBM) را رهگیری و منهدم کند.
به گفته این آژانس موشک قارهپیمایی که به عنوان تهدیدی از سوی دشمن فرضی شلیک شده بود، با موشکی از نوع SM-3 از روی ناو مجهز به سپر دفاع بالستیک منهدم شده است.
شرکت ریتون، سازنده موشک دفاع بالستیک SM-3 Block IIA که در این آزمایش شلیک شده، در بیانیهای جداگانه گفته است که برای اولین بار این موشک هدف خود را "خارج از جو زمین" رهگیری و نابود کرده است.
ریتون که با مشارکت شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی ژاپن این موشکها را تولید میکند، آزمایش تازه را "اولین در نوع خود" توصیف کرده که نشان میدهد آمریکا "گزینهای قابل اعتماد برای دفاع لایهای جدید در برابر تهدیدهای دوربرد دارد."
این شرکت میگوید موشکهای خانواده SM- 3 تنها سلاحهای دفاع بالستیک هستند که هم از زمین و هم از دریا قابلیت شلیک دارند."دستاورد فوقالعاده" موشک بالستیک قارهپیما به عنوان هدف این آزمایش از سکوی آزمایشی رونالد ریگان در جزایر مارشال به سوی آبهای شمال شرق هاوایی شلیک شده بود.
دریاسالار جان هیل، مدیر آژانس دفاع موشکی آمریکا، این آزمایش دفاع موشکی را "دستاوردی فوقالعاده" در مقابله با تهدیدهای احتمالی خوانده است.
آقای هیل گفت: "آژانس در حال بررسی گزینههایی برای افزایش قابلیت سیستم دفاع موشکی زمینپایه میانبرد با افزودن سنسورها و سیستمهای تسلیحاتی برای دفاع در برابر تحولات غیرمنتظره در زمینه تهدیدهای موشکی است."
کارشناسان میگویند این آزمایش موفق برگ برندهای برای جو بایدن، رئیس جمهور بعدی آمریکا در مقابل تهدیدهای احتمالی موشکی از سوی کره شمالی خواهد بود.
کره شمالی به تازگی بزرگترین موشک قارهپیمای خود را به عنوان سلاحی استراتژیک در یک رژه نظامی نمایش داد.
این کشور در سال ۲۰۱۷ هم دو موشک بالستیک قارهپیما با قابلیت حمل کلاهک هستهای را آزمایش کرده بود.
+60
رأی دهید
-13
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۲۹
دنیای وارونه - اتیوپی، اتیوپی
آفرین، هزار آفرین. دنیا دست روسیه و چین بیفتد آن را به نابودی میکشند
8
50
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۴
Darknet - لندن، انگلستان
تمام این مطلب رو نوشتید که وسطش یک تیکه بنویسید "جو بایدن رییس جمهوری بعدی امریکا " در حالی که کنگره امریکا صلاحیت این فرد رو به عنوان رییس جمهور رد کرده. پیشنهاد من اینه که دست از دموکراتهایی که از اصلاح طلب های ایران طرفداری میکنن بشورید و به تحلیل های ابکی بی بی سی به عنوان اسناد نگاه نکنید. اخر ترامپ میمونه و ضایع میشید. البته یک کار راحت تر هم میتونید بکنید.، بالای هر خبر بنویسید جو بایدن رییس جمهوره ، بعدش خبر اصلی رو بنویسید و همه رو راحت کنید.
10
27
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۳
رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
[::دنیای وارونه - اتیوپی، اتیوپی::]. از جنگ جهانی دوم به این طرف چند بار روسیه و چین به کشور دیگه حمله کردن و چند بار آمریکا به کشور دیگه حمله کرده،؟ آخه شما چرا این قدر ... هستید. چین و روسیه زرنگ هستن جنگ نمیکنن الکی ولی آمریکا این همه جنگ الکی کرده و الان ۷ هزار تریللین مقروض هست. یه مشت جماعت بیسواد اینجا کامنت میذارن اه اه
دولتهای که نمی توانن از موشکهای قاره پیمایشان استفاده کنن مثل کره شمالی و ایران , موشکها قاره پیما یا دور بردشان بدرد درز لای کوهای میخورد که در انجا این موشکها را انبار کردهاند!
1
7
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۲
paksan - ایران، ایران
[::دوستدار - استهکلم، سوئد::] الان کره شمالی دقیقا مبنای این موشک هستش و علت استفاده این موشک هم نه برای آمریکا که بیشتر برای پشتیبانی از ژاپن و بعدش ایالات غربی آمریکا خواهد بود. یعنی آمریکا میخواد حتی قبل از رسیدن به مرز هوایش بتونه تهدید رو منهدم کنه و البته برای ژاپن خیلی مهم خواهد بود برای همین شرکت ژاپنی هم شریک این پروژه بوده چون در چند سال اخیر کره شمالی موشکهایی رو از روی فضای ژاپن به سمت دیگه ژاپن آزمایش و شلیک کرده و اگر کره شمالی بخواد اینطوری ژاپن رو بزنه امکان تشخیص و منهدم کردنش خیلی سخته چون موشک از آسمان کره شمالی میره تو فضا و بعد بصورت عمودی میاد به هدفش میخوره و سیستم های دفاع هوایی بعلت سرعت بالای سقوط موشک زمان لازم برای هدف قرار دادن موشک رو ندارند پس این تکنولوژی جدید که ترکیبی از تکنولوژی موشکی آمریکا برای هدف قراردادن ماهواره ها هم هست خیلی راحت موشک شلیک شده رو خارج از جو زمین رهگیری و همونجا مورد هدف قرار میده. یعنی موشک قاره پیما پشم میشه.
0
1
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۹
دنیای وارونه - اتیوپی، اتیوپی
...خودت هم جواب سوال خودت رو دادی. حالا تو که خیلی ادعای سیاست دانی میکنی هیچ فکرش رو کردی که اگر ۱۹۴۵ میلادی بعد از جنگ جهانی دوم اگر اولتیماتوم آمریکا نبود استالین گور به گور شده تمام ایران رو گرفته بود و تو حالا زبانت روسی بود و اسمت هم رزمجووعف؟ قبل از اون هم دوره جنگ اول جهانی باز ایران در اشغال عثمانیها، انگلیسیها و روسیه رومانوفها بود که از آن سه قدرت روسیه قصد اشغال و اضافه کردن تمام خاک ایران به روسیه رو داشت ولی انقلاب اکتبر همه آن داستانها رو عوض کرد. تو این دوره زمونه و عصر اینترنت دست پیدا کردن به این مطالب خیلی آسون شده. اگر از کرونای چینی نمردی یه ذره جستجو کن خوبه، اطلاعاطع بالا میره. ضمنا از آمریکا برو روسیه زندگی کن. خیلی حال میده.
2
2
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.