نشست خبری جایزه جلال آل احمد، ۳۰ مهردبیر جایزه جلال آل احمد که یک جایزه ادبی دولتی است، روز چهارشنبه، ۳۰ مهر، گفت این جایزه در داوری آثار «نگاه سیاسی ندارد»، ولی «اگر نویسندهای از خط قرمز نظام گذشته باشد، ممکن است تصمیم دیگری برایش بگیریم».
به گزارش خبرگزاری فارس، ابراهیم حسنبیگی، دبیر علمی جایزه جلال آل احمد، همچنین با بیان اینکه «خیریتی در جایزه دادن به عدهای اپوزیسیون و مخالف» وجود ندارد، گفت: «ما در داوریها جمیع جهات را در نظر میگیریم و اجازه میدهیم آثار منتقد هم برگزیده شود، مگر اینکه خط قرمزها را رعایت نکرده باشد.»
دبیر جایزه دولتی جلال توضیح نداد که این خطوط قرمز چه هستند و منظور از «عدهای مخالف» چه کسانی هستند، اما تأکید کرد که در داوری، پس از دقت به ادبیات اثر، «به نویسنده اثر دقت میکنیم.»
در این نشست خبری، بهروز راضی جلالی، دبیر اجرایی جایزه، نیز درباره تأثیرگذار نبودن این جایزه در فضای ادبی و نیز بازار کتاب ایران گفت: «تأثیر یک رویداد ادبی، یک موضوع لحظهای و آنی نیست، بلکه تدریجی است. روند تدریجی هم به شیوهای که فعلا جوایز ادبی برگزار میشود، بستگی دارد.»
امسال سیزدهمین دوره این جایزه قرار است برگزار شود که ابتدا با در نظر گرفتن ۱۱۰ سکه طلا برای برندگان گرانترین جایزه کتاب لقب گرفته بود، اما در چند دوره اساساً برندهای در زمینه ادبیات داستانی نداشت و سپس از میزان سکهها نیز کاسته شد.
شمار قابلتوجهی از نویسندگان مستقل ایران از منتقدان برگزاری این جایزه دولتی و شیوه برگزاری آن هستند
+2
رأی دهید
-25
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۲
rahjoo - مازندران، ایران
دیگه جشنواره جلال آل احمد دیگه..
1
11
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
شریعتی. جلال ال احمد . رائفی پور . سروش ننگ این ملت هستند
1
13
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۹
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
جلال آل احمد نویسنده از خود راضی دهن گشاد پر از عقده های جهان سومی که فکر میکرد از دماغ فیل افتاده به همه لیچار میگفت...امثال همین فرد زمام امور رو در دست گرفتند
2
15
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
[::آذرمیانه - آذربادگان، ایران::]. جلال ال احمد با فهم کم گمگشته ای بود در تصوراتش. این اخوندزاده اول توده ای شد و شاید به دستور حزب توده بدنبال خسی در میغات کتاب های غربزدگی و خسی در میغات (مزخرفات ضد تمدن غرب) را بیرون داد. این واعظ غیر متعظ سیگار اشنویش را با سیگار روشن میکرد و دائم الخمر بود و صبحانه را با عرق سگی شروع میکرد و سراسر روز مست بود و عاقبت در اثر افراط در مصرف مشروبات الکلی از سیروز کبدی مرد
0
10
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۹
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
[::گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا::]. یک روزی هویدا به روشنفکران گفته بود بیایید یک ویسکی باز کنم با هم بخوریم تعامل فکری داشته باشیم این فرد گفته بود ما تنها میشینیم عرق لاله زاری میخوریم ! بعد میگفتند چرا حکومت از روشنفکران دور هست درصورتیکه روشنفکرش اینطور بوده ...البته شنیدم تریاکی هم بوده . خنده دار سفر اروپا که با سیمین رفته بودند برای اینکه بچه دار نمیشدند درمان کنند اونجا به سیمین گفته بود بابا تو منو میخواهی درمان کنی آیا بشه یا نشه اینهمه مرد قد بلند خوشتیب اینجا هست برو یه حالی باهاشون بکن حامله بشی راحت و آسوده....هههه
0
4
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.