کرونا؛ فرانسه در پاریس و هشت شهر دیگر منع عبور و مرور شبانه وضع کرد

 زنی که ماسک به چهره زده است در مقابل برج ایفل در پاریسرادیو فردا :بسیاری از کشورهای اروپایی با موج دوم کرونا مواجه شده و فرانسه روز چهارشنبه ۲۳ مهر محدودیت عبور و مرور از ساعت ۹ شب تا شش صبح در پاریس و هشت شهر اعلام کرد.

دولت فرانسه اعلام کرده که این ممنوعیت به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.

شیوع کرونا در فرانسه طی بهار سال جاری اوج گرفت اما با اعمال قرنطینه گسترده، شمار مبتلایان روزانه در تابستان به زیر هزار نفر کاهش یافته بود.

با این‌حال، از حدود یک ماه پیش شمار مبتلایان روزانه به بالای ۱۰ هزار مورد اوج گرفت و روز چهارشنبه این رقم به بیش از ۲۲ هزار نفر رسید.

وضعیت مشابهی در ایتالیا، اسپانیا و برخی دیگر از کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا دیده می‌شود.

شمار مبتلایان روزانه در اروپا به بالای ۱۰۰ هزار نفر اوج گرفته است.

سه‌شنبه هفته جاری شمار مرگ‌ومیر ناشی از ابتلا به کرونا در اروپا به هزار و ۱۱۷ نفر و روز چهارشنبه، تا لحظه تنظیم این گزارش به ۱۲۹۰ نفر رسیده است.

بیشترین شمار مبتلایان روز جاری اروپا در فرانسه، بریتانیا، روسیه، اسپانیا و بلژیک ثبت شده است.

روسیه که ماه گذشته شمار مبتلایان روزانه را به زیر پنج هزار نفر کاهش داده و نسبت به ماه‌های قبل به نصف رسانده بود، اکنون روزانه حدود ۱۴ هزار مورد ابتلا ثبت می‌کند.

در منطقه پرتنش قفقاز نیز وضعیت مشابهی حاکم است. موارد ابتلای روزانه در ارمنستان به بالای هزار نفر رسیده که برای کشوری با سه میلیون نفر جمعیت، هشدار دهنده است.

این کشور نزدیک به سه هفته است که با جمهوری آذربایجان در منطقه قره‌باغ کوهستانی درگیر جنگ است و شمار مبتلایان روزانه در جمهوری آذربایجان نیز روز چهارشنبه به بالای ۲۰۰ نفر رسید که بالاترین رقم طی ۴۰ روز گذشته است.

دولت باکو از روز سه‌شنبه ورود و خروج به چندین شهر، خصوصا شهرهای مرزی با ایران را ممنوع کرده است.

گرجستان که تا ماه گذشته یکی از کشورهای بسیار موفق در مبارزه با شیوع کرونا بود و روزانه تنها ۱۰ تا ۲۰ مورد جدید ابتلا داشت، بیش از دو هفته است که با روزانه بالای ۵۰۰ مورد ابتلا مواجه شده و روز چهارشنبه این رقم به ۷۰۰ مورد اوج گرفته است.

شمار مبتلایان روزانه در آمریکا نسبت به اواسط تابستان بهبود یافته، اما هنوز هم به‌طور متوسط ابتلای روزانه ۵۰ هزار نفر در این کشور ثبت می‌شود. بیش از یک پنجم کل مرگ‌ومیر جهان در این کشور ثبت شده است.

شیوع کرونا در کشورهای آمریکای جنوبی همچنان چشمگیر است و روزانه حدود هزار قربانی ثبت می‌شود.

نکته مهم در آمارهای بین‌المللی، وضعیت نگران کننده هند است که بعد از چین بیشترین جمعیت را در جهان دارد و طی روزهای گذشته بیشترین شمار مبتلایان در جهان در این کشور ثبت شده است.

ایران بعد از هند بدترین وضعیت را در میان کشورهای آسیایی دارد و شمار قربانیان کرونا برای چندمین بار پیاپی رکورد زده و بر اساس آمار رسمی روز چهارشنبه، به ۲۷۹ نفر در شبانه‌روز گذشته رسید.

با این حال، معاون وزیر بهداشت ایران می‌گوید آمار واقعی جان‌باختگان کرونا ۱.۵ تا ۲.۲ برابر بیشتر از آمار اعلام‌شده است.

در مجموع، آمار کل مبتلایان جهان طی روز سه‌شنبه ۳۱۴ هزار نفر و شمار قربانیان حدود پنج هزار نفر گزارش شده است.

هنوز برخی از کشورها آمارهای ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در روز چهارشنبه را منتشر نکرده‌اند، اما تا لحظه تنظیم این گزارش ابتلای نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر و فوت بیش از چهار هزار نفر در جهان طی ۲۴ ساعت گذشته رسما تایید شده است.

از زمان شیوع کرونا، ابتلای بیش از ۳۸ میلیون نفر در جهان به این ویروس ثبت شده و حدود ۱.۱ میلیون نفر جان باخته‌اند.
+8
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.