چه کسی به دونالد ترامپ کرونازده معجون سحرآمیز نجات‌بخش داد؟

العربیه :دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا را به جرات می‌توان معروف‌ترین شفایافته از ویروس کرونا نامید، اما سوالی که ذهن جهانیان را به خود مشغول کرده این است که چه کسی به ترامپ معجون سحرآمیز نجات‌بخش داد؟

اطلاعات بسیار اندکی درباره دارویی که رئیس‌جمهوری آمریکا دریافت کرده وجود دارد و مقامات پزشکی کاخ سفید هم چیزی در این‌باره نمی‌گویند.

از اطلاعات اندکی که به بیرون درز کرده این است که لئونارد شلایفر مدیرعامل شرکت ریجینیرون گفته که ترکیبی از آنتی‌بیوتیک‌ها به ترامپ داده شده و تجارب بالینی روی این دارو برای مشخص شدن کارایی‌اش هنوز در حال انجام است.
-Advertisemnet-


شلایفر در گفتگو با شبکه سی‌بی است گفت که داروی ساخت شرکت ریجینیرون، ریجن کوو-2 نامگذاری شده و مخلوطی از دو آنتی‌بیوتیک است که پروتئین‌های مقاوم در مقابل انتقال در خود دارد و به بخشی از ویروس کرونا که برای حمله به سلول‌های بدن انسان استفاده می‌شود، می‌چسبند.

معجون آنتی‌بیوتیکی که به ترامپ داده شده، حاصل فکر دو پزشک معروف به نام‌های لئونارد شلایفر و جورج یانکوپولوس است که هر دو از مقامات ارشد شرکت ریجینیرون هستند.

شلایفر یک پزشک مغز و اعصاب 68 ساله است که از دانشگاه ویرجینیا فارغ‌التحصیل شده و به عنوان استادیار نورولوژی در دانشکده پزشکی وایل کورنیل فعالیت می‌کند. او شرکت ریجینیرون را در سال 1988 تاسیس کرد.
جورج یانکوپولوس هم یک بیولوژیست 61 ساله است که به عنوان رئیس بخش پژوهش‌های شرکت ریجینیرون فعالیت می‌کند و فارغ‌التحصیل رشته بیولوژی از دانشگاه کلمبیا است.

این دو نفر در شرکتی با هم همکاری می‌کنند که به یکی از مهم‌ترین مراکز پژوهشی دنیا تبدیل شده و تا کنون 6 داروی مهم از جمله Eylea که برای درمان نابینایی به کار می‌رود را تولید کرده‌اند. این شرکت همچنین در زمینه تولید داروی ایبولا و سندرم تنگی نفس خاورمیانه هم فعالیت کرده است
+23
رأی دهید
-5

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.