ایسنا: رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران از ورشکستگی کامل این صنف خبر داد و از مسئولان خواست به این سوال فعالان صنف پاسخ دهند که چرا همچنان تالارهای پذیرایی تعطیل هستند، اما سایر واحدهای پذیرایی مثل رستورانها فعالیت میکنند.
خسرو ابراهیمی نیا در گفتوگو با ایسنا، این صنف حدود هزار عضو داشت که تمامی آنها کاملا ورشکست شده اند و آن گروه که در تالارهای اجاره ای فعالیت می کردند به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره بها و بدهی اکثرا شاکی خصوصی داشته و حکم بازداشت شان صادر شده است. همچنین برخی از تالارهای اجاره ای تخلیه و وسایل داخل آنها به انبارها منتقل شده اند اما حتی در این شرایط کسی حاضر به شنیدن صدای فعالان این صنف نیست.
نایب رئیس دوم اتاق اصناف تهران با بیان اینکه تالارهای پذیرایی بیش از هفت ماه است که تعطیل است و اینکه گفته میشود تعطیلی این صنف برای یک هفته دیگر تمدید شده معنایی ندارد، تصریح کرد: تالارهای پذیرایی میتوانند با نصف یا یک سوم ظرفیت مجالس را را با رعایت پروتکلهای بهداشتی و ضدعفونی مداوم سالنها برگزار کنند. اما در حال حاضر میبینیم که مهمانیها در رستورانها، زیرزمینها و خانهها به صورت غیربهداشتی و بدون نظارت برگزار میشود و حتی تعداد دستشویی کافی برای جلوگیری از انتقال ویروس وجود ندارد. ضمن اینکه طبق آمار رسمی در سال جاری آمار ازدواج ۱۵ درصد رشد کرده، پس در شرایطی که تالارهای پذیرایی تعطیل هستند مراسم آنها کجا برگزار شده است؟
رئیس اتحادیه تالارهای پذیراهایی و تجهیز مجالس تهران همچنین با بیان اینکه علت رشد اپیدمی کرونا نبود نظارت است، گفت: اگر قرار بر تعطیلی است، همه واحدهای پذیرایی باید تعطیل باشند. سوال فعالان صنف ما این است که آیا کرونا فقط برای تالارهای پذیرایی است؟ آیا مسئولان نمیبینند که مردم چگونه در سایر واحدهای پذیرایی مثل رستورانها با فاصله نزدیک مینشینند؟ چرا کرونا فقط برای تالارهای پذیرایی است، اما برای مشتریان آن در رستورانها، چلوکبابیها و سایر مراکز پذیرایی نیست؟ ما این سوالها را به صورت رسمی و کتبی هم به ستاد ملی کرونا ارسال کردیم، اما هنوز پاسخی دریافت نکردیم.