حضور نیروهای پلیس در نزدیکی کنیسه شهر هامبورگدویچه وله :فردی با استفاده از یک بیل، دانشجویی یهودی را در کنار در ورودی کنیسهای در هامبورگ از ناحیه سر به شدت مجروح کرده است. مهاجم توسط پلیس دستگیر شده است. سیاستمداران آلمان این حمله را شرمآور خوانده و آن را محکوم کردهاند.
سیاستمداران و نمایندگان جامعه یهودیان آلمان، حمله یکشنبه (چهارم اکتبر) یک مهاجم به دانشجویی یهودی در کنار ورودی کنیسه هامبورگ را محکوم کردهاند. این حمله که گفته میشود با انگیزههای راستافراطی صورت گرفته است، یک سال پس از حمله به کنیسه شهر هاله در ایالت نوردراین وستفالن آلمان اتفاق میافتد. در جریان حمله به کنیسه شهر هاله، ۱۲ نفر جان خود را از دست دادند.
شمار حمله به یهودیان و مراکز آنها در آلمان افزایش یافته است. کریستینه لامبرشت، وزیر دادگستری آلمان حمله به این دانشجوی یهودی را "مشمئزکننده" خواند و خواستار حفاظت بیشتر از جان یهودیان در آلمان شد. مهاجم کیست؟ بر اساس اطلاعات منتشر شده در رسانههای آلمان، این فرد ۲۹ ساله، یک شهروند آلمانی اهل قزاقستان است. گفته شده است که در جیب مهاجم نشانه صلیب شکسته یافته شده که از گرایش راستافراطی و وابستگی او به نیروهای نئونازی در آلمان حکایت دارد.
پلیس آلمان تا لحظه انتشار این گزارش درباره هویت و انگیزه این فرد، اطلاعرسانی نکرده است. پلیس تنها به پریشانی روانی مهاجم اشاره کرده و گفته است که بازجویی از او در شرایط کنونی ممکن نیست.
دانشجویی که طی این حمله مجروح شده، برای شرکت در مراسم سایهبانها (عید سوکوت یهودیان) به این کنیسه رفته بود. یک حمله "شرمآور" برای آلمان حمله یاد شده به کنیسه هامبورگ، خاطره تلخ حمله به کنیسه شهر هاله را زنده کرده است. کریستینه لامبرشت، وزیر دادگستری آلمان وقوع چنین حملهای را برای کشور آلمان "شرمآور" خوانده و گفته است که دولت آلمان باید همه توان خود را برای حفاظت از جان یهودیان به کار گیرد.
او برای دانشجوی یهودی که در اثر حمله روز یکشنبه مجروح شده است، آرزوی بهبودی کرده است. کریستینه لامبرشت همچنین خطاب به دولت و مردم آلمان گفته است: «ما باید قاطعانهتر در برابر نفرتپراکنی بایستیم و محکمتر از پیش از قربانیان خشونت و نفرتپراکنی حمایت کنیم.»
هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان نیز حمله روز یکشنبه چهارم اکتبر به این دانشجوی آلمانی را محکوم کرده و گفته است: «این یک حمله منحصر به فرد نیست. این بخشی از یهودیستیزی شرمآوری است که مقابله با آن تلاش و همراهی قاطعانه همه را الزامی میسازد.»
پال سیمیاک، دبیرکل حزب دموکرات مسیحی نیز حفاظت از جان یهودیان ساکن آلمان را در شمار وظایف روزانه مردم و دولت این کشور دانسته است.
مجمع خاخامهای ارتدوکس آلمان نیز حمله به دانشجوی یهودی در هامبورگ را شوکی برای جامعه یهودیان ساکن آلمان خوانده و از بابت تکرار این حملات ابراز نگرانی کرده است.
آویخای آپل، سرپرست مجمع یاد شده از مسئولان دولت این کشور خواسته است تا بر دامنه حفاظت از جان و مراکز یهودیان در این کشور بیافزایند.
رونالد لادر، رئیس کنگره جهانی یهودیان نیز با اشاره به حمله سال گذشته به کنیسه شهر هاله، حمله به دانشجوی یهودی در هامبورگ را یک اقدام "تروریستی، یهودستیزانه و خشونتآمیز" خوانده است
+10
رأی دهید
-7
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۹
کیانپور - ونکوور، کانادا
هنوز چند سالی از قتل مروه شربینی در آلمان نگذشته است....
1
4
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
Liberte - ارومیه، ایران
[::کیانپور - ونکوور، کانادا::. بحد کافی جریانات اسلامگرا از این واقعه سوء استفاده کردند.
1
2
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.