مهدی علی‌نژاد و دوپینگ ووشوکاران ایران؛ خامنه‌ای باید مدال طلایش را پس بدهد

مشخص شد که مدال های طلای او زیر سایه دوپینگ کسب شده بود , مریم هاشمی به ادعای رادیو فردا ، عضو «سپاه نبی اکرم» کرمانشاه نیز هستایران وایر :پیام یونسی پور
«تا چند روز دیگر نام چند (ووشوکار) دوپینگی منتشر می‌شود. این نشان می‌دهد که علی‌نژاد با برنامه‌ریزی همه کارهایش را پیش برده بود. می‌خواست برای خودش تاریخ‌سازی کند، چون می‌دانست که قرار است به وزارت خانه برود.»

این متن یکی از پیام‌هایی است که روز چهارشنبه ۲۵ تیر فردی مطلع در وزارت ورزش و جوانان ایران به «ایران‌وایر» داده است. به اعتقاد این فرد در آینده‌‌ای نزدیک، «سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ» (WADA) نام برخی از ورزشکاران و مدال‌آوران ملی ایران در رشته ووشو را در فهرست ورزشکاران دوپینگی ایران قرار خواهد داد.

او در بخشی دیگر از منولوگ مکتوب صورت‌گرفته، به ایران‌وایر خبر داده که «تعدادی از ورزشکاران ایران از نتیجه تست دوپینگ خود مطلع شده‌اند و قصد افشاگری علیه رییس سابق فدراسیون ووشو را دارند.»

بنا بر ادعای این فرد که نمی‌خواهد نامی از او فاش شود، «مهدی علی‌نژاد» رییس وقت فدراسیون ووشو ایران و معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، به‌صورت مستقیم در دوپینگ این ورزشکاران نقش داشت.
مهدی علی نژاد به عبارتی معنی و مفهوم کامل یک «آقازاده » در نظام مدیریت سیاسی ایران است . مردی که با دولت محمود احمدی نژاد وارد بازی قدرت شد و در دولت «حسن روحانی» رشد کرد.مهدی علی‌نژاد کیست؟
او رییس سابق فدراسیون ووشو و مهم‌ترین معاون کنونی وزارت ورزش و جوانان است. آنچه برخی رسانه‌ها در موردش می‌گویند، توام با اغراق است. از سال ۱۳۹۰ که رابطه مهدی علی‌نژاد در فدراسیون جودو ایران با «حسین هدایتی» عابربانک وقت ورزش و یکی از متهمین کنونی فساد اقتصادی جدی شد، او راه‌های ارتباط برقرار کردن با رسانه‌ها را آموخت.

به‌صورت نمونه گفته می‌شود که مهدی علی‌نژاد در همان سال ۱۳۹۰ با کمک حسین هدایتی، مبلغ ۱۱۵ میلیون تومان، هزینه فعالیت‌های رسانه‌ای خود کرده بود.

از آن زمان تاکنون او هرگز مورد نقدهای جدی در رسانه‌های داخلی قرار نگرفت. موفقیت‌های دختران و پسران ووشوکار به نامش نوشته می‌شد و زمانی که جای «محمدرضا داورزنی» را در وزارت ورزش و جوانان گرفت، از او به‌عنوان «بهترین مدیر تاریخ ورزش ایران» نام برده شد.

او را باید با پدرش شناخت؛ «محمد علی‌نژاد». در دهه ۴۰ خورشیدی به‌صورت آماتور کشتی می‌گرفت و در دهه ۵۰ روی به رشته‌های رزمی آورد؛ اما انقلاب، مسیر زندگی‌اش را تغییر داد. سال ۱۳۶۱ وارد سازمان وقت تربیت‌بدنی شد و پست‌هایی مانند مدیرکلی دفتر فنی مهندسی، مدیرکلی جهاد تربیت‌بدنی و معاونت و قائم‌مقامی این سازمان را تجربه کرد.

اما سازمان تربیت‌بدنی برایش کوچک بود. پس به وزارت نفت رفت و بیش از بیست سال به یکی از مدیران صنعت نفت و پتروشیمی ایران بدل شد.

برای تنها پسرش هم چیزی جز راهی که خودش رفته بود نخواست. پس مهدی علی‌نژاد، از سال ۱۳۸۴ تا آبان‌ ۱۳۸۹ به‌عنوان مدیرکل دفتر ورزش وزارت نفت فعالیت کرد.

جدایی‌اش از وزارت نفت چندان طولانی نبود. چون بلافاصله با حضور «محمد علی‌آبادی» در نقش سرپرست وزارت نفت، در سال ۱۳۹۰ به این وزارتخانه بازگشت. زمانی که رفت، «محمود احمدی‌نژاد» رییس‌جمهور وقت در اقدامی غیرمتعارف از خدماتش در حوزه ورزش این وزارتخانه تمجید کرد و در زمان بازگشت هم موردتقدیر آقای علی‌آبادی قرار گرفت. این بار در نقش «سرپرست دفتر وزارتی نفت ایران».

 اما برای این آقازاده، صرف حضور در وزارت نفت کافی نبود. پس از سال ۱۳۸۶ وارد فدراسیون ووشو ایران شد. پیش از آن یعنی از سال ۱۳۷۵ و به مدت ده سال صاحب‌امتیازی و سردبیری مجله «رزم‌آور» را نیز برعهده داشت.

مهدی علی‌نژاد به عبارتی معنی و مفهوم کامل یک «آقازاده» در نظام مدیریت سیاسی ایران است. مردی که با دولت محمود احمدی‌نژاد وارد بازی قدرت شد و در دولت «حسن روحانی» رشد کرد.

خبرگزاری ایرنا ۲۹بهمن۱۳۹۸ نوشت: «مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان طی حکمی مهدی علی‌نژاد را به‌عنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای منصوب کرد.» این یعنی مهدی علی‌نژاد پس از ۱۳ سال ریاست بر فدراسیون ووشو ایران، سرانجام خانه‌ای که از داخل ویران و در رسانه‌ها آباد بود را رها کرد و به بالاترین پست معاونت وزارت ورزش و جوانان کشور رسید.

نکته ویژه اما این خبر است که دهم دی ۱۳۹۸ یعنی حدود دو ماه پیش از جدایی مهدی علی‌نژاد از اتاق ریاست فدراسیون ووشو این خبر روی خروجی خبرگزاری‌های ایران قرار گرفت: «علی‌نژاد رییس شورای مرکزی مبارزه با دوپینگ شد.»

میان حدود ۵۰ پیامی که فرد مطلع ایران‌وایر روز ۲۵ تیر سال جاری برای ما ارسال کرد می‌توان این متن را هم دید: «علی‌نژاد ۱۳ سال رییس فدراسیون بود و در این مدت مفاسدی داشت که هرکدام یک جلد کتاب جداگانه می‌شود؛ اما این‌که به ریاست مرکز مبارزه با دوپینگ رسید، فقط برای این بود که هم او و هم مجموعه مدیریت کلان ورزش ایران می‌دانستند چه اتفاقی برای ووشو خواهد افتاد.»
مجموعه آلوده‌ رییس
فدراسیون ووشو ایران طی سال‌های اخیر، مانند دو فدراسیون والیبال و وزنه‌برداری، از مجموعه‌های موردعلاقه آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر جمهوری اسلامی ایران بود.

یکی از دلایلش، انتخاب و پرورش ووشوکاران خاص از سوی مهدی علی‌نژاد بود. آبان‌ ۱۳۹۲ خبرگزاری‌های ایران از اهدای مدال «مریم هاشمی»، قهرمان ووشوی جهان به رهبر جمهوری اسلامی خبر دادند. مریم هاشمی به غیرمتعارف‌ترین روش ممکن مدال خود را به علی خامنه‌ای اهدا کرده بود.

در جریان دیدار و سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی با ورزشکاران و مدال‌آوران، قهرمان ووشو زنان جهان از جای خود برخاست و بدون مقدمه سمت آیت‌الله خامنه‌ای رفت. مدالش را به او اهدا کرد و بازگشت.

او تا مهر ۱۳۹۸ پنج مدال دیگر خود را به رهبر جمهوری اسلامی تقدیم کرد؛ اما سرانجام مشخص شد که مدال‌های طلای او زیر سایه دوپینگ کسب شده بود. مریم هاشمی به ادعای رادیو فردا، عضو «سپاه نبی‌اکرم» کرمانشاه نیز هست.

در کلکسیون مدال‌هایی که به رهبر جمهوری اسلامی ایران تقدیم شده، البته مدال‌های آلوده به دوپینگ کم یافت نمی‌شود. پیش‌ازاین، «حسین رضازاده» یکی از مهم‌ترین متهمین به دوپینگ تاریخ ورزش جهان بارها از سوی رهبر ایران مورد تقدیر ویژه و اختصاصی قرار گرفت و البته برخی از مدال‌های این قهرمان وزنه‌برداری به بیت رهبری تقدیم شده بود.

در فدراسیون ووشو ایران، همان مجموعه‌ای که تحت نظر آقازاده علی‌نژاد مدیریت می‌شد، اهدا کردن مدال به رهبر جمهوری اسلامی یک وظیفه است. از قهرمان زنان جهان گرفته تا یک نوجوان در خمینی‌شهر که برای اولین بار روی سکوی جهانی رفت.

پس عجیب نیست اگر مهدی علی‌نژاد با وجود دست داشتن مستقیم در دوپینگ ورزشکاران ایرانی، هم مهم‌ترین معاونت وزارت ورزش را به دست بیاورد و هم ریاست شورای مرکزی مبارزه با دوپینگ را.

طبق اعلام رسمی سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ، «معین تقوی»، «حمیدرضا قلی‌پور» و «مریم هاشمی» سه ووشوکار تیم ملی ایران هستند که تست دوپینگ آن‌ها در آزمایش و راستی‌آزمایی، مثبت اعلام شده است.

هر سه ورزشکار از سوی فدراسیون جهانی ووشو موظف شده‌اند که مدال‌های خود را بازگردانند.

هنوز مشخص نیست مدالی که خانم مریم هاشمی به رهبر جمهوری اسلامی هدیه کرده است چگونه باید پس گرفته و برای فدراسیون جهانی ووشو ارسال شود.
مریم هاشمی به غیر متعارف ترین روش ممکن مدال خود را به علی خامنه ای اهدا کرده بودمنبع مطلع ایران‌وایر حالا در به‌روزرسانی اخبار خود، از ادامه داشتن تست‌های مثبت در روزهای آینده خبر می‌دهد: «تعداد ورزشکارانی که در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۷ روسیه و رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ چین دانسته یا نادانسته دوپینگ کرده بودند به‌مراتب بیشتر از این سه نفر است.»

تیم ملی ووشو ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ چین با ۹ مدال طلا، دو نقره و یک برنز به مقام دوم جهان رسید. نکته قابل‌تامل اینجاست که پس از اعلام اسامی ورزشکاران دوپینگی ایران، فدراسیون ووشو طی اطلاعیه‌ای، نه‌تنها برای این اتفاق عذرخواهی نکرد که به مردم نوید داد مقام جهانی ایران از دست نخواهد رفت؛ یعنی همان‌چه مهدی علی‌نژاد از ابتدا به دنبالش بود، حفظ خواهد شد؛ یک سکوی جهانی.

منبع مطلع ایران‌وایر از تهدید برخی ووشوکاران ایران توسط شخص مهدی علی‌‌نژاد خبر می‌دهد. او می‌گوید که رسانه‌های حامی علی‌نژاد برای پوشش ندادن اخبار این ورزشکاران توجیه شده‌اند. همچنین ورزشکارانی که احتمالا نام آن‌ها در آینده نزدیک نیز به‌عنوان «محرومان دوپینگی» معرفی خواهد شد از سوی وزارت ورزش و فدراسیون ووشو تهدید می‌شوند.

روند پیگیری شکایت به نتیجه دوپینگ، از طریق نهادهای بین‌المللی ورزش هر کشور می‌گذرد. به‌این‌ترتیب، مهدی علی‌نژاد به ورزشکارانی که قصد فاش‌گویی در مورد نقش داشتن و دخالت مستقیم این مقام مسئول در دوپینگ آن‌ها را داشته گفته است که در صورت مصاحبه رسانه‌ای یا هرگونه اطلاع‌رسانی در مورد آنچه در اردوهای تیم ملی گذشته، روند شکایت به نتیجه WADA را متوقف خواهد کرد.

احکام سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ فعلا برای سه ورزشکار ایرانی اینگونه صادر شده است؛ «حمیدرضا قلی‌پور» چهار سال محرومیت از تمامی فعالیت‌های حرفه‌ای ورزشی، «معین تقوی» چهار سال محرومیت از تمامی فعالیت‌های حرفه‌ای ورزشی و «مریم هاشمی» چهار سال محرومیت از تمامی فعالیت‌های ورزشی. فدراسیون ووشو ایران هنوز حکم قطعی خانم هاشمی را رسانه‌ای نکرده و صرفا خبر داده است که شکایت ایران بهWADA  در مورد این ورزشکار سپاه ارسال خواهد شد.
+21
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.