رافیا ارشد بیش از ۱۷ سال با مسائل مربوط به حقوق خانواده سر و کار داشتهبی بی سی :رافیا ارشد، به عنوان اولین معاون قاضی محجبه یک دادگاه در بریتانیا منصوب شده است.
خانم ارشد قرار است به عنوان معاون قاضی دادگاه سیار ناحیه در حوزه قضایی میدلند انگلستان فعالیت کند.
او که وکیل و عضو موسسه حقوقی سنت مری چمبرز در ناتینگهام بوده، نامه انتصابش به سِمت قاضی دادگاه منطقهای میدلند را هفته گذشته دریافت کرد.
رافیا ارشد که ۴۰ سال دارد میگوید: "من به این (انتصاب) به چشم یک موفقیت شخصی نگاه نمیکنم، این بزرگتر از یک موفقیت شخصی است."
روسای دفاتر حقوقی سنت مری، اظهار داشتند که "رافیا ارشد رهگشای زنان مسلمان برای موفقیت در زمینه حقوق بوده".
خانم ارشد میگوید احساس می کند این موفقیت محدود به خودش نیست بلکه بیشتر در باره مطمئن شدن از این است که الهامبخش دیگران باشد اعم از این که گذشته آنها چه بوده.
"مدتی طول کشید تا من به اینجا رسیدم ولی خیلی راضی هستم. این فقط یک موفقیت شخصی نیست. این پیروزی قابل توجهی برای همه با پیشینه های متفاوت است."
رافیا ارشد که اولین شخص در خانواده است که به دانشگاه رفته می گوید او تصور کلیشهای بسیاری از مردم نسبت به قضات را درهم شکسته و دیگران را تشویق کرده که اعم از این که چه شغلی دارند، همیشه بلند پرواز باشند.
او توصیه می کند نگران این که چه قیافهای دارید و یا این که مثل بقیه نیستید نباشید، "این قالبها را بشکنید و آنچه را که به دنبالش هستید به دست آورید."
رافیا که مادر سه فرزند است بیش از ۱۷ سال با مسائل مربوط به حقوق خانواده سر و کار داشته. او اذعان می کند که در حقیقت "مدیون" همسرش است که "از او کاملا حمایت کرده و امکان دنبال کردن هدفش را به او داده."
قاضی ارشد، که متخصص حقوق خانواده در اسلام است، می گوید اگرچه دفتر قضایی و کمیسیون انتصابات حداکثر تلاش را می کند، دادگستری در کشورش "هنوز به حد کافی تنوع گرا نیست".
در بریتانیا، قضات معمولا از میان وکلا و حقوقدانان شناخته شده و با سابقه طولانی و پس از شرکت در امتحان منصوب می شوند. امتحان زیر نظر کمیسیون مستقل انتصابات قضایی برگزار می شود که مسئول انتصاب آنهاست. اعضای این کمیسیون را قضات و کارشناسان حقوقی برجسته تشکیل می دهند.
+22
رأی دهید
-90
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۳
aarian - تهران، ایران
عیسی به دین خود موسی به دین خود. من شخصا حجاب رو بردگی و عامل کنترل زنان میبینم البته به خود این خانم مربوطه
10
52
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۴
grizzly - برلین، آلمان
آره حالا اینو با اون روسری کذایی میکنند شورت عثمان و همه جا جار میزنند ببینید آزادی و دموکراسی را !! چقدر ما انسانهای خوبی هستیم، هر کسی که این بازی های تبلیغاتی رو باور کنه یک گاگول به تمام معنی است
8
38
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۶
Aryanboy - فرانکفورت، آلمان
ای ول! آفرین به غیرتش! مورد توجه مسلمانانی که اولین حرکتشون بعد از خروج از کشور، پرت کردن روسری و فحش دادن به خدا و له کردن قرآن اونم جلوی چشم جهانیان است و فکر میکنند با این کارها قیام آخرزمان کردند. و البته آفرین به انگلستان که جنبه و ظرفیت قبول این خانم را داشت. درست است که رژیم ایران از دین استفاده قدرتی کرد ولی این را فراموش نکنیم قبل این رژیم ایران کشوری اسلامی بوده و اتفاقا مسلمانان اون زمان خیلی روشنفکرتر و آدمتر بودند تا آخوندهای امروزی.
61
20
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۱۰۷
منوچهری - تهران، ایران
بریتانیا هم بدبخت شد رفت!
6
29
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۹
Attila14 - استکهلم، سوئد
این انگلیسیای مکار و کثیف و بزرگ کردن خرمذهبیت!. اینا عاشق خاورمیانه خریتن
3
28
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
Parinaz Iran - پراگ، چک
۱ انگلستان یکی از بزرگترین حامیان خمینی و لجن پراکنی در مورد شاه بود.۲ یک نکته ی عجیب اینکه ۹۰ در صد زنان محجبه در خارج صورت ۷۷ قلم ارایش مژه مصنوعی لباسهای بسیار تنگ . یعنی فقط مو تحریک کننده است.خریت شاخ و دم ندارد. منفی فراموش نشود.
4
42
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۷
دوستدار - استهکلم، سوئد
این خانم هنوز نتوانسته خودش را ازبند حجاب رها کند و در زندان جهل و خرافات مانده است , در دادگاه میخواهد بر دیگران قضاوات کند. اگر این خانم در کشوری مثل ایران اخوند زده یا مسلمان زده زندگی میکرد اشکال نداشت که حجابی باشد چون میگفت اجباری است ولی در کشوری ازاد مثل بریتانیا زندگی میکند مسلمان بودنش اشکال ندارد ولی بر سر کردن حجاب دیگر خیلی مسخره هست انهم برای یک زن حقوق دان که شده قاضی !
1
13
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۸۰
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
من با تمام نفرتی که از سیستم اخوند ها دارم باید بگویم بانوان ایرانی بعد از فتنه 57 حق هیچگونه وکالت و قضاوت را در دستگاه قضایی نداشتند اما بر اثر تلاش و پیگیری بانوان ایرانی که تماما از نسل زنان صاحب افتخار قبل از فتنه 57 هستند امروزه بسیاری از بانوان صاحب شعور و صاحب درایت در دستگاه قضایی ایران با سمت وکالت و مهمتر باسمت دادیار و بازپرس مشغول فعالیت میباشند که این امر ناشی از مبارزات همین بانوان ایرانی است
1
8
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
لابد حکم خواهد کرد که پرنس چارلز و پدرش را باید ختنه کنند!
2
15
جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.