خبر اخراج یک پزشک متخصص بیهوشی از یک هواپیمای شرکت وارش پیش از پرواز تهران به مقصد بوشهر واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی داشت و حتی مسئولان هم در باره این ماجرا اظهار نظر کردند.
ماجرا از این قرار است که مسافری به نام غزاله خائف، پزشک متخصص بیهوشی، پروازش را به دلیل بحثی درباره ملاحظات مربوط به پیشگیری از انتقال کرونا از دست داده است.
خانم خائف میگوید به رعایت نکردن فاصله اجتماعی در هواپیما اعتراض کرده اما از او خواسته میشود هواپیما را ترک کند. اما شرکت وارش گفته دلیل پیاده کردن او بیم از ناقل بیماری بودن خود این پزشک بوده است.
کیانوش جهانپور، معاون وزارت بهداشت ایران، گفته است که از وزارت راه خواسته تا موضوع اخراج این پزشک را بررسی کنند و گفته در صورتی که ماجرا مطابق روایت پزشک بوده باید خلبان و کادر پرواز با عواقب عمل خود مواجه شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم خواستار بررسی این موضوع و برخورد با خاطیان شده است.
سعید کشمیری، دبیر ستاد مبارزه با کرونا در بوشهر نیز در پیامی گفته خانم خائف به دلیل اعتراض به عدم رعایت فاصلهگذاری از هواپیما اخراج شده است.
آقای کشمیری به کادر پرواز یادآوری کرده است که باید از "مدافعان سلامت" به عنوان قهرمان تجلیل کنند، این لقبی است که آیتالله خامنهای به کادر درمان داده است.
عدهای از کاربران شبکههای اجتماعی از خلبان این پرواز انتقاد کردهاند و توانایی او را برای اداره پرواز زیر سوال بردهاند.
عدهای دیگر هم یادآوری کردهاند که نباید مساله اصلی در این ماجرا فراموش شود: رعایت نکردن فاصله اجتماعی.
از نظر بعضی از کاربران مسافران باید از خانم خائف حمایت میکردند و به اعتقاد آنها همه مردم در جامعه باید قدرشناس زحمات آنها در شرایط کرونا باشند.
غزاله خائف میگوید که او در هواپیما در ردیف آ نشسته بوده و زنی با یک صندلی فاصله کنار او بوده اما زن میخواسته کنار خواهرش باشد برای همین مهماندار خواهرش را از ردیف آخر میآورد و در حالیکه ردیفهای خالی دیگری درهواپیما بوده است، او را بین خانم خائف و مسافر دیگر مینشاند.
خانم خائف میگوید او محترمانه به مهماندار به خاطر رعایت نکردن فاصله اجتماعی اعتراض میکند و میگوید که پزشک است و با توجه به سر و کار داشتن با بیماران متعدد ممکن است ناقل بیماری باشد. او میخواهد به این دلیل فاصلهگذاری در هواپیما رعایت شود.
خانم خائف توضیح میدهد که ماسک و دستکش داشته اما دو خواهری که میخواستند کنار هم بنشینند هیچ کدام از اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را رعایت نکرده بودند. شرکت هواپیمایی هم ماسک و یا ژل ضدعفونی کننده در اختیار مسافران قرار نداده بود.
به گفته خانم خائف مهماندار پس از گفتگو با سرمهماندار با تیم حفاظتی سراغش میآیند و از او میخواهند هواپیما را ترک کند چون مبتلا به ویروس کرونا است.
طبق روایت خانم خائف هنگامی که او میگوید که مبتلا به کرونا نیست و امشب در بیمارستانی در بوشهر شیفت دارد، آنها قبول نمیکنند و میگویند که خلبان گفته تا او پیاده نشود، پرواز نمیکنند و به گفته او با حالت توهین آمیزی چمدان او را پس میدهند.
در مقابل شرکت هواپیمایی وارش میگوید به دلیل اینکه مسافر اعلام کرده احتمالا ناقل ویروس است با تشخیص خلبان و برای حفظ سلامت مسافران دیگر و پرهیز از هر گونه ریسک احتمالی مطابق بخشنامه ۱۹۰۰ سازمان هواپیمایی کشوری او را پیاده کرده اند.
خانم خائف گفته که این اتفاق را از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد کرد چون نه تنها به او توهین شده است بلکه تمام کادر درمان هم از این اتفاق ناراحت هستند.
در بسیاری از کشورها، داشتن ماسک هنگام پرواز الزامی شده و خدمه پرواز با لباسهای محافظ کار میکنند.
بسیاری از شرکتهای هواپیمایی نیز خبر دادهاند که با انجام طرحهایی برای حفظ فاصله اجتماعی و بررسی سلامت مسافران پیش از پرواز، پروازهای خود را از سر خواهند گرفت.
+11
رأی دهید
-0
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۷۶
hassan5 - تهران، ایران
با توجه باینکه پزشک همان شب کشیک داشته و خلبان بدون تحقیق مستقیم و بصرف گفته مهماندار پزشک کشیک را اخراج کرده ،خلبان هواپیما خلاف کرده و باید جوابگو باشد،برای جلوگیری از اتفاقات مشابه این خلبان( احساس خود بزرگ بینی دارد) باید نوکش چیده شود
0
3
شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.