یورونیوز :گیورگی باکوندی، مشاور امنیت ملی مجارستان اعلام کرد که این کشور بهدلیل خطرات ناشی از گسترش ویروس کرونا، بهطور نامحدود دسترسی به مناطق ترانزیتی مرزی را برای پناهجویان به حالت تعلیق درآورده است و مهاجران اجازه ندارند که به اردوگاه مخصوص پناهجویان در مرز این کشور وارد شوند.
وی یکشنبه گذشته در یک نشست مطبوعاتی گفت: «ما ارتباط مشخصی بین ویروس کرونا و مهاجران غیرقانونی مشاهده میکنیم.»
در مجارستان هنوز هیچ موردی از ویروس کرونا ثبت نشده است و نتیجه تمامی ۱۲۵ آزمایش انجام شده روی افراد مشکوک، منفی بوده است.
طبق گفته دولت مجارستان، اکثر مهاجران غیرقانونی از ایران یا از طریق ایران به مجارستان سفر میکنند و اکثر ورودیهای اخیر دیگر سوری نیستند.
مشاور ویکتور اوربان، نخستوزیر مجارستان افزود: «اکثرا مهاجران از افغانستان، پاکستان و ایران هستند.»
وی افزود که در اردوگاههای مرزی پناهجویان در حال حاضر ۳۲۱ نفر حضور دارند که در انتظار نتیجه درخواست پناهندگی خود هستند.
یک خبرنگار مجار به نام ویکتوریا سردولت پس از سخنان این مسئول دولتی در توئیتی نوشت که آقای باکوندی اشارهای به این موضوع نداشته است که ایرانیهایی که از ترکیه به سمت مجارستان آمدهاند، سالها در مراکز نگهداری ترکیه بودهاند و قطعا اخیرا تهران و اطراف آن را ندیدهاند.
ایرانیان چهارمین ملیت در بین پناهجویان حاضر در مجارستان به حساب میآیند که در سال گذشته تنها ۲۲ مورد درخواست پناهندگی را در مجارستان ثبت کردهاند. این درحالی است که افغانها ۱۸۵، عراقیها ۱۵۷ و پاکستانیها ۲۷ درخواست پناهندگی به این کشور ارائه دادهاند.
پس از بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۵ میلادی مجارستان حصاری را در امتداد مرز با صربستان و کرواسی احداث کرد.
مهاجرانی که مایل به ورود به خاک مجارستان هستند چارهای ندارند جز اینکه از طریق یکی از دو منطقه ترانزیت که در مرز این کشور قرار دارد اقدام کنند.
در این کشور مراحل رسیدگی به درخواستهای پناهندگی پیچیده است و گزارشهای متعددی از نقض قانون و برخوردهای نامناسب با مهاجران و پناهجویان گزارش شده است.
برخیها نقل میکنند که زنان مهاجری را دیدهاند که با دستبند در بیمارستان بستری شدهاند و تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند یا بیماران سرطانی که اقدامی برای درمان آنها صورت نمیگیرد یا برخی مهاجران که روزها بدون غذا رها میشوند.
طبق آمار، درخواستهای پناهندگی بهطور سیستماتیک در مجارستان رد میشود؛ این رقم در سال ۲۰۱۹ شامل ۹۲.۴ درصد درخواستها شده بود.
+36
رأی دهید
-12
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.