شکایت از رهبر یک فرقه مذهبی در کره‌جنوبی به دلیل شیوع ویروس کرونا

بی بی سی :دولت محلی شهر سئول پایتخت کره‌جنوبی به دادستانی شکایت برده و دوازده رهبر یک فرقه مسیحی را به قتل، آسیب و نقض قانون کنترل بیماری‌های عفونی متهم کرده‌ است.
 
تاکنون در کره جنوبی ٣٧٣٠ مورد ابتلا به کروناویروس ٢٠١٩ شناسایی شده که بیش از نیمی از آنها اعضای کلیسای عیسوی شین‌چانجی بوده‌اند. ٢١ نفر به علت این بیماری در این کشور جان باخته‌اند.
 
لی من هی، رهبر و بنیانگذار این کلیسا و یازده نفر دیگر متهم شده‌اند وقتی مقامات سعی کرده‌اند کسانی را که در مراسم مذهبی این گروه شرکت کرده‌اند بیابند و آلودگی یا ابتلا آنها به ویروس جدید کرونا بررسی کنند، نام این افراد را از مقامات مخفی کرده‌اند.
 
مقامات قصد داشتند با یافتن افرادی که در معرض ویروس بوده‌اند مانع از گسترش بیشتر آن شوند اما اکنون کره‌جنوبی بعد از چین بیشترین موارد ابتلا را دارد.
 
به گفته مقامات، اعضای این فرقه ماه گذشته میلادی در مراسم مذهبی در شهر دئگو شرکت کردند، ویروس را به هم منتقل و بعد به نقاط مختلف کره‌جنوبی سفر و ویروس را پراکنده کردند.
 
به گفته لورا پارکر خبرنگار بی‌بی‌سی در سئول این شکایت انعکاس خشم عمومی در کره‌جنوبی از این فرقه مسیحی است که رهبرش خود را ناجی موعود (مسیحا) می‌داند.
 
با تمام ٢٣٠ هزار عضو این فرقه گفت‌وگو شده و ٩ هزار از آنان گفته‌اند علائم ابتلا به بیماری کروناویروس ٢٠١٩ را داشته‌اند.
 
یک زن ٦١ ساله عضو این فرقه یکی از اولین مواردی ابتلا به این بیماری در کره جنوبی بود که شناسایی شد. او ابتدا اجازه نداد به بیمارستان منتقل و آزمایش شود و پیش از اینکه آزمایشش مثبت شود در چندین مراسم کلیسای شین‌چانجی شرکت کرد.
 
از آقای لی هم آزمایش ویروس کرونا گرفته شده و او منتظر نتیجه آن است.
 
کلیسای کاتولیک رم و گروه‌های اصلی پروتستان مراسم مذهبی امروز یکشنبه را تعطیل کرده‌اند و تمام مراسم بوداییان هم لغو شده است.
 
لی من هی که ٨٨ سال دارد خود را دومین ظهور حضرت عیسی و همان نجات‌بخشی می‌داند که در انجیل وعده‌اش داده شده است.
 
او در سال ١٩٨٤ کلیسای شین‌چانجی را بنیان گذاشت که به معنای آسمان و زمین جدید است.
 
پیروان آقای لی معتقدند او ١٤٤ هزار نفر را با خود به بهشت خواهد برد.
 
این کلیسا می‌گوید در ژاپن، چین و کشورهای جنوب‌شرقی بیست هزار هوادار دارد.
 
این کلیسا به این شهرت دارد که در حین مراسم مذهبی اعضای خود را در فاصله نزدیکی کنار هم جمع می‌کند و عینک، گوشواره و گردن‌بند در مراسم آن ممنوع است.
+10
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.