اظهارات یکی از متهمان ایرانی پرونده آمیا درباره قتل دادستان این پرونده

 محسن ربانی (نفر دوم از چپ) از متهمان پرونده انفجار مرگبار آمیا رادیو فردا :محسن ربانی، رایزن اسبق فرهنگی سفارت ایران در آرژانتین و از متهمان دست داشتن در انفجار مرگبار در «آمیا»، انجمن یهودیان شهر بوینس آیرس در سال ۱۹۹۴، در مصاحبه تازه ای درباره قتل دادستان پرونده آمیا ابراز نظر کرده است.
 
به گزارش بوینس آیرس تایمز، محسن ربانی در مصاحبه با رادیو ۱۰ آرژانتین که در دهم ژانویه انجام شده، بار دیگر تاکید کرده است که در انفجار مرگبار آمیا نقشی نداشته و در آن زمان فقط رایزن فرهنگی ایران در سفارت آرژانتین بوده است.
 
در انفجار ژوئیه ۱۹۹۴، در ساختمان «آمیا»، ۸۵ تن کشته و بیش از ۳۰۰ تن زخمی و ساختمان هفت‌طبقه ویران شد.
 
محسن ربانی در بخش دیگری در این مصاحبه در خصوص قتل دادستان پرونده آمیا مدعی شد «برخی ممکن آلبرتو نیسمان را مجبور به خودکشی» کرده باشند.
 
محسن ربانی گفته است؛« چه کسی آلبرتو نیسمان را کشت؟ چرا آنها نمی گذارند مردم آرژانتین حقیقت را متوجه شوند.»
 
این متهم پرونده آمیا در ادامه گفته است، آلبرتو نیسمان به قتل رسید چرا که او سند و مدرکی برای اثبات ادعای خود درباره کریستینا فرناندز کرشنر و ارتباط ایران با بمبگذاری مرکز یهودیان، نداشت.
 
بعد از بیش از دو دهه کش و قوس در تحقیقات این پرونده که در طول آن چند رئیس‌جمهوری آرژانتین عوض شدند، قاضی آلبرتو نیسمان به این نتیجه‌گیری رسیده بود که خانم کریستینا فرناندز کرشنر، هشتمین رئیس‌جمهوری بعد از بمب‌گذاری ساختمان آمیا، با تبانی با دولت ایران درصدد لاپوشانی رد پای ایران در تحقیقات این پرونده بوده‌است؛ امری که خانم کرشنر آن را تا به امروز قاطعانه رد می‌کند.
 
قاضی نیسمان اما تنها چند ساعت پیش از ادای شهادت در سنای آرژانتین در مورد ارائه نتایج تحقیقات خود، در آخرین ساعات هجدهم ژانویه ۲۰۱۵ در حمام خانه‌اش در بوئنوس آیرس به قتل رسید. او ۵۱ سال داشت.
 
علی فلاحیان، وزیر اطلاعات، علی‌اکبر ولایتی، وزیر امور خارجه و محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران، از جمله هشت مقام ایران هستند که حکم جلب‌شان از سوی پلیس بین‌الملل و در رابطه با این پرونده صادر شد.
 
در تحقیقات طولانی و حدوداً ۲۰ ساله، آرژانتین رسماً سه بار ایران را به دخالت در این انفجار متهم کرده اما ایران همواره اتهامات را رد کرده‌است.
+17
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    scandal - برلین، آلمان
    وقتیکه قدرت نظامی و انفجاری این رژیم بدینگونه باشد که باعث قتل قاضی یک کشور شود، آیا میتوان بدون پشتیبانی معنوی و سیاسی دنیا، باعث سرنگونی این رژیم هولناک شد!؟ فقط باید از پهلوان ترامپ حمایت نمود که او کار را به پایان ببرد و من بنوبه خود بسیار امیدوارم که او در دوره بعدی، مجددا انتخاب شده تا ضربه نهایی را بر پیکر پوسیده و متعفن این رژیم وارد نماید!
    2
    12
    شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    شمرالله - مونیخ، آلمان
    .چرا در مورد انفجار امیا از اچار فرانسه السلام سرخر دک ترررررر حسن عباسی نپرسیدند؟، میدونید چی جواب میداد: امروز سپاه و مهور مقاومت در تمام دنیا دست پیش داره، نگاه کنید ،اسراییل یک (ادمخور)باند حسن خرص الله را در لبنان قرمه میکنه، انور دنیا دسر ارژانتین سپاه جواب میده،و فقط با یک حمله به خانه فرهنگ اسراییل ۸۵ نفر را میکشه،این سپاه است....
    0
    4
    شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.