گوستاو کلیمت "پرتره یک بانو" را در سال ۱۷-۱۹۱۶ کشید مقامات ایتالیا تایید کردهاند تابلو نقاشی که ماه گذشته تصادفا کشف شد، تابلویی اصل از گوستاو کلیمت، نقاش اتریشی است.
براساس این گزارش این تابلو ۲۳ سال پیش به سرقت رفته بود.
تابلو "پرتره یک بانو" در سال ۱۹۹۷ از یک گالری در شهر پیاچنزا در شمال ایتالیا به سرقت رفت.
باغبانها در موقع تمیز کردن پیچکهای باغ گالری، تابلو را که در یکی از دیوارهای باغ جاسازی شده بود، پیدا کردند.
ارزش این تابلو دست کم ۶۶ میلیون دلار (۵۱ میلیون پوند) برآورد شده است.
این که چرا این تابلوی با ارزش را در دیواری در گالری هنرهای مدرن ریچی اودی پنهان کرده بودند، هنوز مشخص نیست.
اورنیلا چیکا، دادستان، اصل بودن این تابلو را تایید کرده است.
او همچنین گفته که آزمایشهای بیشتر نشان خواهد که آیا این تابلو نقاشی از زمان سرقت در داخل این دیوار بوده یا این که بعدا در آن محل جاسازی شده است.
خانم چیکا افزوده پس از انجام این آزمایش ها این اثر هنری در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
کارشناسان با بررسی این تابلو در زیر اشعه مادون قرمز و ماوراء بنفش و مقایسه آن با تصاویری که در سال ۱۹۹۶ از آن گرفته شد، اصل بودن آن را تایید کردند. این نقاشی در داخل این شکاف در یک دیوار در گالری پیدا شده است گیدو کازی، کارشناس هنری، گفته که این اثر در شرایط " نسبتا خوبی" بوده و تنها نیازمند برخی مراقبتهای معمول است.
تابلو "پرتره یک بانو" در سال ۱۷-۱۹۱۶ توسط گوستاو کلیمت، نقاش اهل وین کشیده شد.
جوزپه ریچی اودی در سال ۱۹۲۵ این تابلو را خرید و آن را در گالری نگهداری میکرد. در ۲۲ فوریه ۱۹۹۷ در بحبوحه تدارکات برای برپایی نمایشگاهی ویژه این تابلو به سرقت رفت.
قاب این نقاشی را در بام ساختمان گالری دور انداخته بودند تا به نظر برسد که سارقان برای عبوردادن تابلو از پنجره مشرف به بام قاب را شکستهاند. اما این پنجره برای عبور دادن تابلو نقاشی خیلی کوچک بود.
در دسامبر سال گذشته، باغبانهایی که در حال تمیز کردن پیچکهای دیواری بودند، متوجه شکافی در این دیوار شدند که در داخل آن یک کیف سیاه حاوی این تابلو گمشده بود.
پیچکهایی که این دیوار را پوشانده بود تقریبا در ده سال گذشته بریده نشده بودند.
کمی قبل از سرقت این تابلو، یک دانشجوی هنر دریافت که این نقاشی بر روی نقاشی دیگری از گوستاو کلیمت به نام "پرتره یک بانوی جوان" کشیده شده که از سال ۱۹۱۲ رویت نشده بود.
این دانشجو برای اثبات نظریهاش مدیر گالری پیاچنزا را ترغیب کرد که از این تابلو با اشعه ایکس عکس بگیرد.
تابلو اصلی متعلق به یک دختر جوان ساکن شهر وین بود که مرده بود. گوستاو کلیمت در پی مرگ ناگهانی این دختر، برای فراموش کردن مرگ او، بر روی تابلوی "پرتره یک بانوی جوان" نقاشی "پرتره یک بانو" را میکشد.
+6
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.