برقراری اینترنت دشوار است این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که اقدامات احتمالی دولت آمریکا برای مقابله با قطعی اینترنت در ایران چیست و آیا دولت از شرکت های معظم اینترنتی درخواستی در این زمینه کرده است، گفت: «استفاده مقامات رژیم از شبکه های اجتماعی در وضعیت کنونی نشان از دورویی آنها دارد.»
آقای هوک گفت: «ما به آزادی دسترسی به اینترنت اعتقاد داریم. اگر آزاد کردن آن به آسانی یک کلید زدن بود، حتما این کار را می کردیم. اما برقراری آن امر دشواری است. به هرحال تلاش داریم راه حل هایی برای مقابله با آن را پیدا کنیم. یعنی بتوانیم این ممنوعیتی که رژیم اعمال کرده را دور بزنیم. این اقدامشان نشان از دورویی رژیم دارد. آنها اینترنت را قطع کردند تا مردم به شبکه های اجتماعی دسترسی نداشته باشند، در حالی که رهبر، رئیس جمهوری، و وزیر خارجه شان با بهره گیری از شبکه های اجتماعی قرائت خودشان از حوادث را می گویند، اما نمی خواهند مردم ایران حقایق و قرائت واقعی را بیان کنند.»
برایان هوک افزود: «ما به تلاشهایمان ادامه می دهیم. به نظر دولت آمریکا این اقدام مناسبی است اگر هر شرکت متولی شبکه اجتماعی حسابهای خامنه ای، روحانی، و ظریف را تا زمانیکه آنها دستور بازگشت اینترنت را صادر نکردند، معلق کند.»
غنی سازی در فردو خط قرمز آمریکا بود او همچنین در مورد تصمیم وزارت خارجه آمریکا به پایان دادن به معافیت هسته ای سایت فردو گفت ایران برای داشتن برنامه صلح آمیز هسته ای نیازی به غنی سازی ندارد.
او درباره هسته ای سایت فردو افزود حکومت ایران «سال ها پیش در آنجا یک سایت سری زیر زمینی ساخت و در آنجا به طور سری اورانیوم غنی سازی می کرد. آنها به تازگی اعلام کردند که دوباره این کار را از سر می گرند. این خط قرمز ما بود، بنابراین ما به معافیت هسته ای آن پایان دادیم.»
این مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: «ما مشتاقانه منتظر روزی هستیم که مردم ایران دارای حکومتی باشند که آنها را نمایندگی کند و لازم نباشد آمریکا در موقعیتی قرار گیرد که همواره رژیم ایران را بابت سرقت از مردمش و داشتن عملکردی مانند یک رژیم قانون شکن، رژیمی که همواره در سطح جهان درگیری ایجاد می کند، تحریم کند.»
آقای هوک از کشورهای اروپایی هم پیمان آمریکا و از جامعه جهانی خواست که مردم ایران را یاری دهند.