ناومحافظ مونتروز بی بی سی :روزنامه دیلی میل بریتانیا میگوید از زمان توقیف نفتکش استنا ایمپرو، تاکنون بین ناومحافظ بریتانیایی مونتروز و نیروهای ایران ۱۱۵ بار رویارویی اتفاق افتاده است.
نیروی دریایی سپاه پاسداران پنج هفته پیش نفتکش استینا ایمپرو حامل پرچم بریتانیا و ۲۳ خدمه آن را در تنگه هرمز توقیف کرد.
دیلی میل اولین روزنامهای است که گزارشگرش را به عرشه ناو مونتروز فرستاده و با ویل کینگ فرمانده آن گفتگو کرده است.
فرمانده کینگ به دیلی میل گفت چون خدمه نفتکش استنا ایمپرو همه هندی بودند و بریتانیایی در بین آنها نبود، نیروهای دریایی ایران از کشتیهایی که از تنگه هرمز عبور می کنند سوال میکنند آیا کسی از خدمه آنها گذرنامه بریتانیایی دارد یا نه:
"هیچ کسی در استنا ایمپرو بریتانیایی نبود که باعث تعجب ایرانیها شد. آنها از نفتکشهایی که از خلیج عمان میآیند سوال میکنند آیا فرد بریتانیایی در کشتی دارند." ناوشکن اچاماس دانکن به نوشته دیلی میل، ردگیری اطلاعاتی گفتگوهای نیروهای ایرانی به بریتانیا نشان داده بود که آنها توقیف استنا ایمپرو مجوز استفاده از سلاحهایشان را دارند و نیروی دریایی بریتانیا تردید نداشت که ممکن بود این کار را بکنند.
این روزنامه از قول یکی از افسران این ناو نوشت: "ما دلایلی داشتیم که باور کنیم آنها آن شب آماده جنگ بودند."
فرمانده کینگ به دیلی میل گفت عملکرد نیروهای ایرانی "قطعا تهدیدآمیز" است و "آنها در موقعیتی هستند که علاقه دارند پاسخ بریتانیا را محک بزنند." ناوشکن اچ ام اس دفندر به گفته او آنها بر فراز کشتیهای بریتانیایی پهپاد پرواز میدهند و با قایقهای تندروی حامل سربازان مسلح با صورتهای پوشیده و پیامهای تهدید آمیز این کشتیها را مرعوب میکنند.
سه هفته پیش روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز گزارش داده بود که شرکتهای امنیت دریایی، نگهبانهای بریتانیاییشان را از خلیج فارس خارج و بجای آنها محافظانی با ملیتهای دیگر را جایگزین کردهاند.
این روزنامه از قول فردی که نامش را ذکر نکرد نوشت: "تمام افرادی که در صنایع کشتیرانی بریتانیا کار میکنند بر این باورند که ایرانیها به دنبال خدمه بریتانیایی هستند."
به نوشته فایننشال تایمز مقامات دولت آمریکا هم اظهار نگرانی کردهاند که ایران ممکن است در خلیج فارس به دنبال شهروندان بریتانیا باشد. پس از توقیف نفتکش استنا ایمپرو، دولت بریتانیا نیروی دریایی را موظف کرد کشتیهای حامل پرچم بریتانیا را در عبور از تنگه هرمز همراهی کند.
این ماموریت به عهده ناو محافظ اچاماس مونتروز ۲۳ گذاشته شد که در محدودهای به وسعت نوزده هزار مایل دریایی فعال باشد و از کشتیها و نفتکشهای بریتانیایی محافظت کند.
نیروی دریایی بریتانیا همچنین ناوشکن اچاماس دانکن نوع ۴۵ را به خلیج فارس فرستاد که در محافظت از کشتیها به ناومحافظ مونتروز کمک کند.
سه هفته پیش نیروی دریایی بریتانیا ناوشکن اچ ام اس دفندر و ناومحافظ اچاماس کنت را عازم خلیج فارس فارس کرد.
ناومحافظ اچاماس کنت جای ناوشکن دانکن را خواهد گرفت اما ناومحافظ مونتروز به عنوان بخشی از نیروی دریایی دائمی بریتانیا در منطقه، تا سال ۲۰۲۲ به ماموریت ادامه خواهد داد.
+24
رأی دهید
-4
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۴
sasan87 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
اینا با این حرفا میخوان افتضاح خودشون ماس مالی کنن. اصلا معنی داره طرف بگه هی مرد توی کشتیت بریتیش دارین بعد از کشتی بگن اره مرد داریم بیا بگیرش . خوب اگرم باشه طرف میگه نه نیست پس اصلا پرسیدن چنین سوالی معنی نداره .
1
7
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.