درگیری دو قبیله بزرگ با چماق و چاقو در شرق شهر کلن آلمان
+30
رأی دهید
-7
دویچه وله :نزدیک ۲۰ نفر از اعضای دو قبیله بزرگ در خیابانهای شهر کلن در شمالغرب آلمان، با چماق و چاقو به جان هم افتادند. یک نفر به ضرب چاقو از پای در آمد. پنج نفر زخمی به بیمارستان منتقل شدند. دست کم یک قبیله تبار لبنانی دارد. شامگاه جمعه (سوم مه) محله کالک در شرق شهر کلن شاهد صحنه درگیری اعضای دو قبیله بزرگ بود. در دعوایی خشن یک نفر چاقو خورد و پنج نفر به بیمارستان منتقل شدند.
به گفته سخنگوی پلیس دعوا اندکی پس از ساعت هشت شب شروع شد، زمانی که نزدیک ۲۰ نفر از اعضای دو قبیله با فریادهای خشمآلود و فحشهای عربی به هم حمله کردند.
شمار زیادی از مأموران پلیس برای جدا کردن افراد و خاتمه دادن به دعوا به منطقه اعزام شدند.
پلیس برگه هویت ۱۹ نفر در سنین میان ۱۹ تا ۵۹ ساله را در خیابان بازبینی نمود. دو مرد، یکی ۳۵ ساله و دیگری ۴۱ ساله، به اتهام ضرب و جرح شدید به طور موقت دستگیر شدند.
از شرکتکنندگان در کتککاری چندین چماق و چاقو و اسپری فلفل ضبط شده است.
پس از ساعت نه شب وضعیت خیابان به آرامش برگشت.
بنا به اولین برآوردهای پلیس اعضای دو قبیله لبنانی در این دعوا نقش داشتهاند. تحقیقات پلیس ادامه دارد.
۴۳

Liberte - ارومیه، ایران
آلمان با این مهاجران، عقب گردی به دوران قرون وسطی که طوایف ژرمن مثل گت ها ساکسون ها و وندال ها با چوب و چماق به حمله می کردند ، داره.
2
43
دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۶
۴۱

raha1984 - هامبورگ، آلمان
بد به حال نسل اینده المان چون با وجود این ارازل و اوباش روزگار سیاهی رو تجربه خواهند کرد
0
11
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۷
۸۱

واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
جناب رها 1984 هامبورگ شما بدلیل زندگی در المان بخوبی میدانید که این افراد و یا این گروه ها در حد یک فضله موش در داخل دریا هم بحساب نمی ایند.کشور المان با داشتن قوانین محکم و مهمتر مجریان محکتر از قانون انچنان زنده هستند که اجازه نخواهند داد در دراز مدت اینگونه جانوران در این کشور متمدن رشد بکنند
1
4
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲