درخواست غرامت ۳۶۰ میلیون دلاری چهار کودک از ایران
+35
رأی دهید
-22
یک مقام حماس در حال دست دادن با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در ایران - آرشیو صدای آمریکا :«آژانس تلگرافیک یهودیان» می گوید چهار کودک که پدر و مادرشان توسط گروه حماس در کرانه باختری کشته شده اند، از ایران و سوریه در یک دادگاه فدرال آمریکا شکایت کرده اند.بر اساس این گزارش که روز پنجشنبه ۵ اردیبهشت منتشر شده است، آنها در این شکایت خواستار پرداخت ۳۶۰میلیون دلار غرامت شده اند.
خانواده این کودکان در سال ۲۰۱۵ و زمانی که آنها ۹ ساله، ۷ ساله، ۴ ساله و ۱۰ ماهه بودند، کشته شدند و شاهد قتل پدر و مادر خود بودند.
طبق این گزارش، مهاجم های فلسطینی ابتدا سعی داشتند که زوج مقتول را گروگان بگیرند اما سپس به آنها از فاصله نزدیک شلیک کردند. یکی از کشته شدگان به نام ایتام هنیکن، شهروند آمریکا بود.
شاکیان می گویند حماس مورد حمایت سوریه و ایران قرار دارد.
۳۹

scandal - برلین، آلمان
حسن عباسی نظرش در مورد این منبع اقتصادی که در سوریه ، عراق و فلسطین بود چیست؟
6
17
جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۵
۵۸

دوستدار - استهکلم، سوئد
اخوندها با اعمال و نقشه های جنایتکارانه اشان انقدر ایران را بدهکار مردم کشورهای دیگر میکنن که باید کشور ایران تا ده ها سال زیر بار پرداخت بدهی هایش باشد.
5
15
جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
۵۱

ابن ملجم - مونیخ، آلمان
وجدانا این حقشون است که از مملکت اخوند زده درخواست غرامت کنند.
7
15
جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱
۵۵

پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد
بدبختیم بدبخت, ببینین کیا با این قیافه های عوضی نماینده و کاره سُکان دارملتن
0
3
شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶