دویچه وله :گروه بزرگی از اهالی رسانه در نامهای به رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی خواستار ازسرگیری دوباره برنامه نود و بازگشت عادل فردوسی پور به عنوان مجری آن شدهاند. آنها فردوسیپور را یکی از بهترین برنامهسازها میدانند.
زدیک به ۱۵۰۰ روزنامهنگار و فعال رسانهای به علی عسگری، رئیس صدا و سیما نامهای نوشته و از توقف برنامه نود با اجرای عادل فردوسیپورانتقاد کردهاند. به گفته آنان توقف این برنامه "نه از دیدگاه افکار عمومی و مخاطبان میلیونی برنامه، دلیل مشخصی داشت و نه توضیحی درباره آن داده" شده است.
آنها در این نامه از عادل فردوسیپور به عنوان "بهترین برنامهساز، مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون" یاد کردهاند و تاکید کردهاند که او "یک سرمایه است و نباید از او چشمپوشی کرد". آنچه این خبرنگاران بر آن به ویژه انگشت گذاشتهاند سلامت عادل فردوسیپو "در برنامهسازی و نقشاش در شفافسازی فضای فوتبال، ورزش و مقابله با فساد در این حوزه" است. عادل فردوسیپور مجری برنامه نود آنها به عنوان فعالان رکن چهارم دموکراسی، از رئیس صدا و سیما خواستهاند که در این تصمیم بازنگری شود و در نامه خود نوشتهاند: «ما به عنوان مخاطبان این برنامه و به عنوان آحادی از ملت که صاحبان اصلی رسانه ملیاند، درخواست میکنیم یکی از سالمترین، حرفهایترین و تماشاییترین محصولات جامجم را از ما دریغ نکنید.»
برکناری عادل فردوسیپور از سمت مجری و تهیهکننده برنامه تلویزیونی ۹۰ در صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پس از نزدیک به ۲۰ سال فعالیت در این نقش، به شدت بحثبرانگیز شد و اعتراضهای بسیاری را به دنبال داشت.
سمیرا شیرمردی، خبرنگار ورزشی در تهران در مورد علت برکناری او به دویچه وله فارسی به محبوبیت زیاد و میزان بالای طرفداران فردوسی پور به عنوان یکی از علل اصلی اشاره کرده است. این کارشناس همچنین گفته است که انتقادات فردوسیپور از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری سابق ایران، نیز باعث دلخوری مدیر جدید صدا و سیما از این مجری بوده است و سرانجام باعث برکناری فردوسیپور شده است.
محبوبیت فردوسیپور به گفته بسیاری از کسانی که به برکناری او معترضاند، به خاطر "رکگوییهای" او بوده است. طرفداران فردوسیپور معتقدند که او از معدود خبرنگارانی است که "پیش از گشودن دهان، سود و زیان کلام خود را نمیسنجد."
از دیگر موارد که گفته میشود علت توقف برنامه نود و کنار گذاشتن عادل فردوسیپور بوده، وجود اختلاف نظر میان او با علی فروغی مدیر شبکه سه بوده است. علی فروغی پیش از گرفتن سکان هدایت شبکه سه، رئیس مرکز بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی بوده است.
+20
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۴
amirgheryou - تهران، ایران
بیخود. مگه ارث باباشه. بسه دیگه 20 سال اجرا کرده. حوصله آدمی رو که از تریبون استفاده میکنه و از یه تیم طرفداری میکنه (لنگ) رو ندارم. استقلالیها که خیلی وقته اینو تحریم کرده بودن. بهتر که نباشه.
5
5
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.