شراب و آبجو پشت هم خماری می‌آورد

یورونیوز : آیا بعد از شراب آبجو بخوریم یا بعد از آبجو شراب؟ هیچ کدام، چون یک پژوهش علمی نشان می‌دهد که در هر دو حالت آدم خماری و سردرد می‌گیرد، به ویژه اگر مقدار زیادی از هر دو بنوشد.
 
سردرد و خماری بعد از نوشیدن مشروبات الکل معمولا پیامد زیاده‌روی در مصرف این نوع نوشیدنی‌هاست. با نوشیدن زیاد مشروب، مقدار الکل در خون بالا می‌رود. ساعاتی بعد از آن که نوشیدن الکل متوقف می‌شود، میزان الکل موجود در خون به صفر برمی‌گردد و فرد احساس تشنگی شدید هم می‌کند. در عین حال جزئیات دقیق این فرآیند هنوز شناخته نشده است.
 
این حالت سبب اختلال کارکرد مغز و کاهش هوشیاری فرد به ویژه در هنگام کار می‌شود.
 
با این همه نتایج یک پژوهش علمی در دانشگاه کمبریج بریتانیا نشان می‌دهد که حالت خماری ناشی از مصرف خود الکل نیست بلکه بیشتر به دلیل وجود مواد تشکیل‌دهنده دیگر در مشروب است. در واقع نوع میوه یا دانه‌ای که مشروب الکلی از آن گرفته می‌شود یا مواد افزودنی دیگر بیش از خود الکل در این اختلال و درد مؤثر است. برای مثال خماری بعد از نوشیدن ویسکی بوربون بیشتر از ودکاست زیرا مواد تشکیل‌دهنده آنها با یکدیگر فرق دارند.
 
هیچ درمان قطعی برای رفع خماری بعد از مصرف الکل وجود ندارد اما در میان مردم درمان‌های عامیانه‌ای رایج است که معروف‌ترین آنها شاید نوشیدن اندکی از مشروب مصرف‌شده قبلی باشد. هیچ دلیل علمی هم برای رد این درمان‌ها وجود ندارد.
 
پژوهش مشترک دانشگاه کمبریج با یک دانشگاه آلمانی که نتایج آن پنج‌شنبه ۱۷ بهمن در نشریه آمریکایی «تغذیه درمانی» منتشر شد نشان می‌دهد که راهی قطعی برای رفع خماری بعد از مستی وجود ندارد. با این حال دانشمندان می‌گویند تنها راه جلوگیری از خماری، سردرد، دل‌درد و حالت تهوع بعد از مستی آن است که خود فرد مصرف را کم کند. به گفته پژوهشگران، فرد به محض آن که احساس کرد به حال سرخوشی و مستی رسیده باید مصرف الکل را متوقف کند تا ساعاتی بعد از آن فردای آن شب بدحال نشود.
 
دکتر کای هنسل، پژوهشگر اصلی این پروژه دانشگاهی می‌گوید: «این که ما بعد از مصرف زیاد الکل دچار خماری می‌شویم در مجموع چیز خوبی است. این عاملی است که در طول تاریخ به بشر یاد داده تا در مصرف مشروبات الکلی اعتدال را رعایت کند و با زیاده‌روی در مصرف شادخواری آن لحظه و فردای آن را برای خود و دیگران خراب نکند.»
 
با این که نتیجه این تحقیق پیامد یکسانی را در نوشیدن شراب پیش از آبجو یا برعکس نشان می‌دهد و تأیید می‌کند که در هر حال در خماری فرد تفاوتی ندارد، اما دانشمندان با آزمایش‌های خود در این پروژه تحققاتی نتایج جزئی‌تری هم به دست آوردند.
 
از جمله این نتایج آن است که خماری ناشی از خوردن شراب سفید روی آبجوی بلوند بیشتر از آبجوی بلوند روی شراب سفید است. نتیجه دیگر آن است که زنان با اختلافی بسیار جزئی، بیشتر از مردان دچار حالت خماری و سردرد می‌شوند.
منبع : یورونیوز
+5
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    چون صحبت از فرهنگ آبجو در آلمان شد، پس به این نکته توجه نمود که در این فرهنگ، آبجو جزو مواد غذایی محسوب میشود و همینطور که در پایان این گزارش آمده است باید به آن توجه نمود که چطور ایندو الکل خدایی نوشیده شود و برای رفع سردرد بخاطر الکل در بدن، آلمانی ها صبح ناشتا یک نوع ماهی خام که در آب نمک و سرکه است، مصرف میکنند! فقط خدا کند که خشکسالی نشود، وگرنه قیمت آبجو چندین برابر میشود که خیلی ناراحت کننده است!
    1
    1
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.