بعیدی‌نژاد: عمل به شروطی که آمریکا گذاشته برای ایران ناممکن است

حمید بعیدی‌نژاد، سفیر ایران در لندنحمید بعیدی‌نژاد، سفیر ایران در لندن، روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عمل به شروطی که ایالات متحده برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران گذاشته «غیرممکن است».
 
سفیر ایران در لندن این مطلب را روز سه‌شنبه، ۲۲ آبان، در مصاحبه‌ای اختصاصی با کریستین امانپور، گزارشگر سی‌ان‌ان، بیان کرد.
 
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز ۳۱ اردیبهشت در یک سخنرانی در اندیشکده بنیاد هریتج برای رسیدن به یک توافق هسته‌ای جدید با ایران ۱۲ شرط تعیین کرد و افزود که «اگر حکومت ایران رفتار خود را عوض نکند فشار تحریم‌ها افزایش خواهد یافت».
 
گزارشگر سی‌ان‌ان در مصاحبه با حمید بعیدی‌نژاد بخشی از این شروط را از زبان وزیر خارجه آمریکا پخش کرد که می‌گفت: «ایران باید غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند. ایران باید حمایت از گروه‌های تروریستی را در خاورمیانه، از جمله حزب‌الله لبنان، حماس، و جهاد اسلامی فلسطین را متوقف کند. ایران باید تمامی نیروهای تحت فرماندهی خود را از سراسر سوریه بیرون بیاورد، و ایران باید از رفتار تهدیدآمیز نسبت به همسایگانش، که خیلی از آنها از هم‌پیمانان ایالات متحده هستند، دست بکشد.»
 
کریستین امانپور سپس از سفیر ایران پرسید که «آیا به هیچ‌ یک از این خواسته‌ها عمل کرده‌اید؟»
 
حمید بعیدی‌نژاد در پاسخ گفت: «البته که نه، زیرا اینها اتهام است و بعضی‌شان هم اتهاماتی کاملاً بی‌پایه که ایالات متحده به ایران می‌زند.»
 
او در ادامه گفت که ایالات متحده «شروطی را می‌گذارد که خودشان هم بهتر از هر کسی می‌دانند عمل به آنها برای ایران غیرممکن است».
 
بعیدی‌نژاد در ادامه گفت که سیاست آمریکا یک‌دست نیست و در این رابطه از مسئله غنی‌سازی اورانیوم مثال آورده و گفت که آمریکا در آغاز خواستار رسیدن میزان غنی‌سازی ایران به صفر بود و بعد پذیرفت که ایران درجه‌ای از غنی‌سازی انجام بدهد «و الان می‌گویند که باید برگردید به رویه غنی‌سازی صفر، امری که غیرممکن است.»
 
قدرت‌های غربی نگران‌اند که غنی‌سازی اورانیوم در ایران روزی برای ساخت بمب اتم به‌ کار برود و از جمله تهدیدهای مقامات ایرانی نسبت به «محو اسرائیل از صفحه روزگار» را جدی‌تر کند.
 
ایران این اتهام‌ها را بی‌پایه می‌داند و طرف‌ها بعد از ۱۲ سال مذاکره، در زمان دولت پیشین آمریکا به یک توافق اتمی رسیدند، اما دولت دونالد ترامپ در ایالات متحده از این توافق خارج شده و تحریم‌های سنگینی را علیه ایران بازگرداند.
 
سفیر ایران در لندن در ادامه مصاحبه با سی‌ان‌ان در پاسخ به پرسشی در مورد اثر این تحریم‌های جدید گفت که «حس کردن گزند این تحریم‌ها از پنج، شش ماه پیش شروع شد» و افزود که بخش مهم‌تر این تأثیرات، اثر روانی است که تحریم‌ها بر اقتصاد و جامعه ایران می‌گذارد.
 
مقام‌های ایرانی در مورد تأثیر تحریم‌ها در هفته‌های اخیر اظهارات متناقضی داشته‌اند و در حالی که حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، روز ۱۹ آبان گفت که تحریم‌ها «هیچ تأثیری بر روند اقتصادی کشور نداشته» است، دو روز پس از آن گفت که مردم «به واسطه تحریم با مشکلاتی در حوزه اقتصادی و معیشتی مواجه شده‌اند و مشکل کسانی که حقوق ثابت دارند، مضاعف است».
 
اظهارات روز ۱۹ آبان حسن روحانی در مورد این‌ که تحریم‌ها «هیچ تأثیری بر روند اقتصادی کشور نداشته» همچنین در حالی بیان شد که معاون اول او، اسحاق جهانگیری، هفته پیش از آن گفت: «نمی‌توانم دروغ بگویم که تحریم‌ها اثری ندارد؛ تحریم‌ها اثر دارد ولی باید اثر آن را به حداقل برسانیم.»
 
آقای جهانگیری در ادامه نیز گفت: «اما این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که دولت نباید تمام مسائل نگران‌کننده را برای مردم بازگو کند، بلکه باید بخشی از نگرانی‌ها را در خود سیستم نگه داشته و برای آنها تدبیر مناسبی را اعمال نماید.»
+44
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    همه چیز این رژیم به همه چیزش می خورد. قواد امور خارجه اش که «ظریف» باشد، سفیر دولت فخیمه اش هم می شود ادم زبونی بنام «بعیدی نژاد» که برسم نیاکان لولی خود برای چرب کردن آنجای ولی نعمت خود(ظریف) تمبان خود را پائین می کشد . اینحا قسمتی از مطالبی را که تحت عنوان«ناگفته های بعیدی نژاد» در رسانه های فارسی «بازتاب» یافته بازنشر میکنم. اکر«ناگفته» است چطور رسانه های فارسی بان دسترسی یافته اند هم ازجمله اسرار سرزمین امدادهای غیبی است. بعیدی نژاد: « آرامشی که در آن لحظه در شخصیت ایشان(ظریف) دیدم، به من هم خیلی حس لذت بخشی داد و خیالم را از بقیه کار راحت کرد. توانستم آن روز یکساعتی استراحت کنم و بعد برای رفتن به فرودگاه آماده شدیم. بله آنروز لحظاتی داشتیم که همه لحظات آن خیلی خاطره انگیز بود. آن لحظات همیشه با ماست و تنها در اینجا خواستم بخشی از زیبایی آن لحظات آنرا با شما هم در میان گذاشته باشم»(پایان نقل قول). خاک بر سر مردمانی که وزیر و سقیرش این جماعت چاپلوس و دریوزه پیشه باشند . همین
    31
    16
    ‌چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    کسانی که به انگلیسی حرف زدن احمدی نژاد خرده می گیرند توصیه می کنم مصاحبه بعیدی نژآد( سفیر در انگلیس!!» با امانپور را نیز گوش کنند. جدای از انگلیسی حرف زدنش، فهم این مردک از دیپلماسی حتی در سطح آبدارچی سفارت بوکینافاسو نیز نیست . برای اینکه بدانیم چرا ایران و مردمانش باین حال و روز افتاده اند بایستی این جلغوزها ی چاپلوس تن پرور بی لیاقت را شناخت.
    30
    25
    ‌چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    [::Kefli Iskender - مریخ، وانواتو::]. اگر میخواهی در ایران حکومت کنی، سعی کن مردم گرسنه و بیسواد باشند....امین. ایران مملکتی است که اگر یکی مدرک با صد مهر از معتبرترین مراکز اموزش عالی بین المللی داشته باشه به اندازه یک دزد کره صیغه بی سوادی که یک مهر روی پیشانیش چسپیده باشه(حالا این مهربخاطر پیانی زمین گزاشتن جلوی سعید طوسی یا امسال ان باشه یا هویه های چینی برای نقش مهر روی پیشانی باشه)فرق نداره،مهم اینه که وقتی نگاه به پوزه طرف میاندازی اون لکه که بعضی وقتها ادم فکر میکنه کلاغ نمیتونه با این دقت قضای حاجت را انجا رها کرده باشه، باید خوب دیده بشه. حالا شما انتظار دارید،وقتی میگن وزیر خارجه ایران از کسینجر یا گرومیکو حرف میزنند، اینها در اغلی بزرگ شدن که باور ارند مملکت با اجی مجی و امداد غیبی(البته این دست عیب هم همیشه از استین بلاد فخیمه محل منتاژ ایت الله ها بیرون میاد)اداره میشه، و اقتصاد مال خره!
    4
    8
    ‌چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.