عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ایران: تولید و صنعت کشور فلج شده است

یک عضو کمیسیون اجتماعی پارلمان ایران جمعه 9 نوامبر گفت در نبود زیرساخت های مبتنی بر استاندارد دولت با چالش های زیادی مواجه شده که تولید و صنعت را در کشور فلج کرده و در این زمینه تا مسائل زیرساختی حل نشود نمیتوان از دولت انتظار معجزه داشت.
 
حسن لطفی، عضو کمیسیون اجتماعی پارلمان ایران در مصاحبه با «ایسنا» ضمن انتقاد از ضعف زیرساخت‌ها و نبود برنامه منسجم، علمی و قابل اجرا در دست دولت، گفت:«با توجه به اینکه ما نتوانستیم زیرساخت‌ها را به طور استاندارد در وزارتخانه‌هایمان پیریزی کنیم، نباید این انتظار را داشته باشیم که یک وزیر معجزه بکند. با یک مطالعه عمیق در حوزه کاری اکثر وزارتخانه‌های کشور متوجه می شویم که هیچ کدام برنامه منسجم، علمی و قابل اجرا با توجه به وضعیت امروز را ندارند».
 
حسن لطفی همچنین ضمن انتقاد از نابسامانی‌ها و روند عدم هماهنگی و عدم همکاری لازم میان قوای سه‌گانه نظام جهت برداشتن موانع اعم از قانونی و غیر قانونی و یافتن راهکارهایی برای مشکلات موجود گفت:«اگر زیرساخت‌ها را فراهم نکنیم و بر اساس موازین علمی که دنیای امروز بر اساس آن حرکت میکند، حرکت نکنیم نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که یک وزیر معجزه کند».
 
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد مسائل پیش روی وزارتخانه‌ها، گفت: «مثلا ما قوانین پیچیده امور مالیاتی یعنی 800 نوع قانون مالیاتی، قوانین پیچیده کار و تامین اجتماعی بین کارگر و کافرما، کارفرما و دولت و کارگر با دولت، بهره‌های بانکی بالا و قوانین پیچیده بانکی داریم. مجموعه این مسائل حل نشده دست به دست هم داده‌اند و تولید و صنعت را در کشور فلج کرده‌اند».
 
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ایران در بخش دیگری از سخنان خود در مورد کارهای پیش روی وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: «یکی از مشکلات موجود در این وزارتخانه مربوط به صندوق‌های بازنشستگی است. 18 صندوق بازنشستگی وجود دارد که فقط دو تا از آنها قانون دارند. 16 صندوق دیگر فاقد حتی یک خط قانون هستند. تا زمانی که وزارتخانه لایحه‌ای نیاورد که همه را ذیل یک قانون بیاوریم و یا یک قانون را به صندوقها تسری دهیم، نتیجه آن چیزی میشود که هم اکنون مشاهده می‌کنیم».
 
لطفی همچنین ضمن تاکید بر ضرورت تسهیل فرآیند پروژه‌های عمرانی و واگذاری آن به بخش خصوصی از سوی وزارتخانه راه و شهرسازی نقش آن را در هدایت نقدینگی در جامعه به سمت کارهای عمرانی بسیار مؤثر دانست.
 
این نماینده مجلس ایران همچنین در حوزه صنعت، معدن و تجارت گفت: «هم اکنون 16 هزار نفر در طول سال در جاده‌های کشور کشته میشوند، هر ساله 60 هزار نفر نیز معلول آسیب دیده تحویل جامعه می‌شوند، بخش عمده‌ای از این نارسایی برای شرکتهای تولیدی داخل کشور و کیفیت تولیدی آنها است. وزیر صنعت و معدن باید بتواند سیستمش را با خودروسازی‌های دنیا هماهنگ کند تا شاهد کمترین تلفات کشوری باشیم».
+92
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    tom28 - تهران، ایران
    کشوری که دولت و مردمش پول درآوردن از دلالی و دزدی را به درست کار کردن ترجیح بدن هرگز تولید کننده نخواهد شد. تولید گننده یعنی آلمان که سال ۹۰ در طول یک شب با پیوستن به آلمان شرق دو برابر شد ولی هیچ اتفاقی برای پول و اقتصادش نیفتاد کسی دنبال احتکار کردن ارز و پول و طلا و نون و برنج و روغن و گوشت نبود که ازش سود ببره بلکه دست به دست هم دادن و برزگتریت اقتصاد صنعتی دنیا را قویتر و بزرگتر کردن. پارسال آلمان حدود ۲ میلیون پناهنده گرفته که باعث شده سرعت تولید و رشدشون بالاتر بره و همین دیروز اعلام کردن که بیشترین تولید و صادرات را در تاریخ داشتن و ذخایر طلای فیزیکی آلمان به ۵۰۰۰ تن رسیده و موتور اقتصاد اروپا حساب میشه . حالا تصور کنین جمعیت ایران سر شب دو برابر میشد یا دو میلیون پناهنده در طول چند ماه میریختن ایران. ایرانیها تمام نون و برنج و روغن و ... انبار میکردن تا از فروشش سود ببرن و کنار همه خیابانها پر میشد از دست فروش و قاچاقچی غذا. ایرنیها تنبل و مفتخورن و اهل تولید نیستن. هر چیزی هم که تولید میکنن اشغاله و برای سود هست نه کیفیت و اعتبار.
    12
    27
    جمعه ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Say good bye to religion - ونکوور، کانادا
    تولید صنعت کشور از بدو ورود خمینی سفاک فلج شد وقتی بدست یک مشت. بیسواد غربتی سپاهی که الان چون ترفیع گرفتن شدن چهار پا....😂😎
    6
    25
    جمعه ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    senator x - تهران، ایران
    فلج شدن مملکت فقط برای 3 دقیقه اول کار روزانه است,1437 دقیقه روزش مبتلا به سرطان بد خیم سراسر بدن استا
    1
    17
    جمعه ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان
    امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند
    4
    17
    جمعه ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::tom28 - تهران، ایران::]. در تکمیل حرف شما ، آلمان قرنهاست که دست کلیسا و مذهب را در اداره کشور کوتاه کرده . کشوری که سرمایه فلسفی دارد و همان فلسفه بر ادبیات ، شعر و فرهنگ تاثیر گزار است به خردمندی می‌رسد ، بعد از جنگ جهانی دوم و نابودی کامل کشور ، بجای شعار دادن ، زن و‌مرد ، پیر و جوان دوباره جامعه را ساختند ، و بعد از ۱۰ سال باز صنعت اتومبیل سازی را در دست گرفتند . ما هنوز مناطق جنگی ، و یا زلزله زده را بازسازی نکرده ، میخواهیم ایران اتمی داشته باشیم و دنیا را تحدید کنیم . خب معلومه جامعه به بن بست می‌رسد
    1
    2
    شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۶
    hassan5 - تهران، ایران
    آقای لطفی خودت خوب میدانی که همه شماها بعلت تعهدتان بنظام فرمایشی انتخاب شده اید .
    1
    1
    شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۶
    hassan5 - تهران، ایران
    در تایید پیشرفت المان ::المان جنگ زده ۱۹۴۵ بعد از۴۰ سال یعنی ۱۹۸۵بکجا رسید؟ایران انقلاب زده ۱۳۵۷ بعد از ۴۰ سال یعنی ۱۳۹۷ بکجا رسید؟!؟!نقش فهم و شعور مردم(که مسیول انتخاب میکنند)را نباید نادیده گرفت
    1
    1
    شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.